- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъже/момчета с дълга коса
Готини са.
Мъжката коса е много по здрава и хубава от женската. Само това мога да кажа за това 80% от жените не харесват маже със дълги коси....Нищо лично към вас мили дами :P
Не бих казала, че е по-хубава и здрава, защото зависи много от грижите, от гена и като цяло от човека. Виждала съм и мъже, и жени с ужасна коса. Не мисля, че си прав.
Яки са стига да не са с много дълга коса. Косата да е със средна дължина.
Всеки си има вкус, но принципно ако се грижи за косата си повече от колкото едно момиче не е на добре.![]()
Лично аз предпочитам къса коса.
на мен момчета с дълга коса не ми харесват никога не съм виждала хубаво момче с дълга коса![]()
само за един готин мъж с дълга коса се сещам в момента, той е микс - мисля виетнам + швеция, нещо подобно, 1.90 и дълга черна коса на опашка
иначе, ако дългата коса е свързана със суб култура или търсене на внимание/промискуитетно поведение тип мачо или пък веган/рок звезда/растафари/хипи - не
ако е нормален и уравновесен мъж, който просто си се харесва с дълга коса - ок.
Последно редактирано от NomNomNom : 01-04-2017 на 17:55
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хич не ме кефят, да си се подстригват редовно е по-добре. То пък, защото много сложно ги стрижат.
На мен лично адски много ми харесват момчетата с дълга коса. Или пък тези, на които само част от косата им е дълга.
Приятелят ми обаче е с по-къс тип коса и слава богу, защото майка ми каза, че ако и доведа някой дългокос у нас ще го подстриже на вратата преди да е влезнал XD
Мен пък винаги са ме кефели. Друг е въпроса, че не на всички момчета им отива.
Изобщо не харесвам мъже/момчета с дълги коси.Признавам,че има такива,на които им отива,но пак не ми харесват.
За мен най-дългата коса на мъж/момче трябва да е тази дължина:
http://prikachi.com/images.php?images/711/9010711o.jpg
Ироничното е, че на профилната ти снимка е една от най големите почитателки на коси и бради хддд
Шшшш, внимавайте какво говорите в тази темаДългата коса е по-готина и за двата пола. Късата е просто скучна.
Колко да е скучно да изказвам такова мнение, при положение че съм бил с относително къса коса повече от 25 години и най-интересните коментари са били подигравките за накриво подстригания ми бретон през ученическите ми години. Дългата коса дава предпоставки за много по-широка гама от коментари - от "Няма ли да се подстрижеш вече" до "Приличаш ми на Джони Деп". Всеки има мнение за дългата коса. А когато е къса просто си като другите, не е от нещата дето правят някакво впечатление.