- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Ъ, не знам. Не е мой тип. Единствено анди мъри ме кефи. А и тоя французин. Тенисистите имат красиви, балансирани тела. Предпочитам скиори хд особено алпийци. Неска имаше легендарното спускане в китсбюел. Иконата на анаболите - арнолд също гледаше.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Е като за мъж - толкова, на теб ако ти трябва сутиен - честито, ще можете да си ги менкате ако някоя ти се навие
!
Яд те е че на него му се лепят мацки, а на теб не. Също като с Марио от "София Ден И Нощ"! Още ли му следиш профила във фейсбука да те е яд за поредната кола или жена, която има
?
Той е си е помислил че ще прави секс с теб! Но не се коси - постъпила си като всяка истинска жена в сайт за запознанства!
Не знам дали някога ще осъзнаеш, колко безсмислени и безполезни са тия сайтове/апове.
Добре дошъл в клуба! Да видиш какво е
!
Какво е тъндър?
АА това бадо ми иска кинти. Ха ха няма да получи.
ами, моето всъщност облекчава и веднага, зависи колко точно преебано ти е рамото
и фикса в техниката също прави чудеса
то не е проблем да се мажеш, ама в един момент ставаш зависим от тва мазило... А проблема пак е там, затова оправяш проблема и търпиш болката малко.
Като ми беше наебано коляното ми предписваха някви неща за пиене и мазане, които на пръв поглед хубаво 30 лева месечно за коляното, ама те ти го дават да се мажеш всеки ден в продължение на 3 месеца и ти излиза 100тина лева. И после като ги спреш ти се ебава майката. Не искам да съм зависим от лекарства :/
аз се мажех със същото след мма тренировките и с другото им с белия кон, дет е изстудяващ крем и си ми беше яко, ама осъзнах как не мога да завися от неш такова и спрях да се мажа :/
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Абе тоя фейсбук пак ли са го променяли
Съобщенията имат нов облик... някой да е забелязал или съм бутнал нещо грешно
Сега ми е нещо като "messenger"
^ променили са го, и на мен ми е така
много е неудобно, но предпоолагам, че агресират да си инсталираш програмата, вместо да цъкаш през браузъра
няма да стане пък.
свикнах с over-protective чувствителните психясали майки, но бащите са друга порода
много по-зле са.
добре, че съм чил
тя сигурно и затова мен сложи, ахах
парвенютата са интересни за наблюдение
лошото е, че доста си стерилизират децата
два разговора с един и същи човек
- и какво, ще ти викаме ли папи вече
- а не се знае, зависи какво излезе - ако е момиче ще съм баща, но ако е момче, мисля да съм батко
лулз, сладур е, само да не я нервиваше толкова
2.
-О, каниш ни на рожден ден? Какъв подарък до 1000 лв искаш?
:д
и все пак си мисля, че тази година вече ще получа колело, от миналата година мрънкам
друго...
"да не си развалим отношенията"
не знам за какви отношения говори
а и като цяло
ако говореше повече, досега да сме се разбрали -.-
и този път мисля да тропна с крак пак
знам, че си казах, че не бива повече, но в случая е безумно всичкото това
последно, ще я наричам с "кодовото" име хуанита, ихих
мн разбъркан пост, но ain''t nobody got time for that
Последно редактирано от Ewok : 01-21-2017 на 18:44
Отчайвам се понеже моят десцендент явно се оказва много сложен, и се базира на някаква сложна формула.
Цял ден я мъчех тая курсова, най-накрая съм готова. Обаче ми е интересно, ако имах време щях и неговата да направя даже.
Осъзнах, че положението не е чак толкова трагично, имам цели двама приятели, тоест хора, на които мога да разчитам винаги, и които са способни да ме изтраят. Не мисля, че имам нужда от повече.
И не изпитвам желание да пуша, обаче не спирам да ям, мамка му. Трябва да започвам пак с тренировките ако не искам да се превърна в кит.
Също мисълта за академията е все по-натрапчива в съзнанието ми, ама е нормално точно по време на сесия да изплува, ей така подсъзнателно, с всичките си плюсове пред моята прекрасна специалност.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Абеее ВТФисДис?------------->https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
вие софиянците сте страшна работа
мола ги ражда такива, а в софия има поне 15
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.n...ca&oe=5907632F
рънър, всичко наред ли е
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Излизал съм на срещи със женски от такива и подобни сайтове.
Просто ти си ти.
Нема да ти върже там.
Рънар,са ще пробвам тва дето казва Ракши,ама ако не десйтва,ще предприема друго.
Не съм сигурен колко е преебано рамото.То и коляното все ми създават ядове,
По темата:
Учудващо трудно е да организираш 4 човека за някъде.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
^ Понякога и с трима хич не е лесно.
Мислете като си правите електронни пощи. Ще оцените значимостта на адреса си едва когато влезете в университет.
Бива ли най-използваната ми поща да е Никол Кълън, oh shit man. Няма как да си я зарежа просто, ама ще се наложи да ползвам друга за унито. Най-голямата ирония е, че първият ми имейл адрес е със съвсем нормално име за разлика от този от началото на гимназията.![]()
нищо случайно няма
само си мисля че е съвпадение просто винаги на точното място в точния момент с точния човек
каквото ми е нужно ще ми бъде дадено и ще постъпя така както трябва
да видим кой ще ме съди после
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.