- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Русофил и слуша хубава музика
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Състезателна писта.
Живее в собствен свят.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Много търсен/а от няколко потребители.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не е с всичкия си.
Свястно момиче.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Victoria.
![]()
Reduce- ва.
Някой (!) ги е снимал с inewton.
![]()
Не я познавам ама съм чувала приятни неща за нея
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
че има нужда от личен живот
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Лесно нараним фейк.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Кефи ме, че често използва ":D".![]()
другар
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Nerd.