Само кажи къде и ще ти изпратя парче торта още сега. В Торонто добре ли е?
Първоначално написано от Indistinct Само кажи къде и ще ти изпратя парче торта още сега. В Торонто добре ли е? Добре е.
Последно редактирано от dreamwalker : 01-29-2017 на 17:04
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Добре е. В Торонто за бъде. Шоколадова или плодова?
Първоначално написано от Indistinct В Торонто за бъде. Шоколадова или плодова? Няма значение и без това ме мързи да дъвча, сигурно само ще я гледам.
Първоначално написано от Indistinct В Торонто за бъде. Шоколадова или плодова? Храниш трола - това никак не е хубаво!
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Грозния Храниш трола - това никак не е хубаво! Ти не искаш ли торта?
Първоначално написано от Indistinct Ти не искаш ли торта? За мен може и двойна порция.
Първоначално написано от dreamwalker За мен може ли двойна порция? *Поправено. Може, разбира се.
Първоначално написано от Indistinct Ти не искаш ли торта? Не бих отказал !
Първоначално написано от Indistinct Ти не искаш ли торта? Аз искам една хубава моавка, ако може.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Аз искам една хубава моавка, ако може. Това трудно ли се готви, не мога да намеря рецепта.
Първоначално написано от Indistinct Само кажи къде и ще ти изпратя парче торта още сега. В Торонто добре ли е? А може ли мен да изпратиш в Торонто? <3
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent А може ли мен да изпратиш в Торонто? <3 Разбира се. Само не знам като какъв вид пратка трябва да те отбележа.
Правила