Имам чувството, че сте се заели да създавате двойка след двойка във форона и да станем от тийнпроблем фемилипроблем.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Имам чувството, че сте се заели да създавате двойка след двойка във форона и да станем от тийнпроблем фемилипроблем. По темата: крайно време им беше ;д
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от smilegirl12 По темата: крайно време им беше ;д Дъще, ти си тук! :3
квак
Първоначално написано от tori Дъще, ти си тук! :3 Ами срока почти свърши маме ;3
Първоначално написано от smilegirl12 Ами срока почти свърши маме ;3 А как са оценките? Ще има ли бой или награди?
Първоначално написано от divergent Имам чувството, че сте се заели да създавате двойка след двойка във форона и да станем от тийнпроблем фемилипроблем. Династия!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Династия! Чакам да изготвиш нещо от сорта на родословно дърво, само че под формата на списък с форумните двойки.
Първоначално написано от divergent Чакам да изготвиш нещо от сорта на родословно дърво, само че под формата на списък с форумните двойки. Май обърка човека.
Първоначално написано от divergent Чакам да изготвиш нещо от сорта на родословно дърво, само че под формата на списък с форумните двойки. Между другото това е идейно, трябва си. :ддд
Правила