Първоначално написано от dreamwalker Каква пустиня, аз тогава бях чирак на един магьосник. Кой магьосник? Може да го познавам.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Кой магьосник? Може да го познавам. Не го познаваш. Името му не съдържа буквата "и".
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Не го познаваш. Името му не съдържа буквата "и". Не може да е така. Аз съм почти сигурен, че те познавам отнякъде. На мен ми викаха Миро, не си ли спомняш за такъв човек?
Първоначално написано от inewton Не може да е така. Аз съм почти сигурен, че те познавам отнякъде. На мен ми викаха Миро, не си ли спомняш за такъв човек? Нали ти казвам, че не съм била в пустинята.
Първоначално написано от dreamwalker Нали ти казвам, че не съм била в пустинята. И аз не съм бил в пустинята, ама съм пътувал няколко пъти.
Първоначално написано от inewton И аз не съм бил в пустинята, ама съм пътувал няколко пъти. Не си ме виждал.
Първоначално написано от dreamwalker Не си ме виждал. Айде, бе. Криеш се сега. Минаха толкова години, а аз все още пазя спомена за теб. Какво светло бъдеще можехме да имаме ако Бог не ме беше призвал на мисия...
Правила