- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да се молим за dwyd
Не преписвай, не е библейско.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Ми, не знам за година и половина при мен някой да е давал пари за изпит. Не че я няма тая практика и в мутата ама поне моите колеги осъзнават, че учим медицина под няква форма и макар да сме сестри, също можем да убиваме от незнание. Незнанието не е оправдание, по латински го учихме от първата лекция още.
квак
Бтв до момента и никой не ни е предлагал да му дадем пари или да спим с него, за да си вземем изпитите.
Едит: Иначе и при нас има "абе, не е за 3 съвсем ама..."
квак
Като гледам май само аз съм се набутал на място, в което на преподавателя му доставя повече удоволствие да ти пише двойка, отколкото да изкара някой лев.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
4 квестора...
Двете задачи ги реших, ама от теорията се паднаха наякакви странни работи.. Сигурно ще ходя на поправка.
Кога ще ти кажат резултата?