Кога ще ти кажат резултата?
Първоначално написано от YoungBloodZ Кога ще ти кажат резултата? Неделя. Ама аз си го знам. По теорията си измислях глупости....
Първоначално написано от Dwyd96 Неделя. Ама аз си го знам. По теорията си измислях глупости.... Все едно някой чете какво си писал...
Първоначално написано от YoungBloodZ Все едно някой чете какво си писал... Ако имам 3, ще.отпиша ТУ като университет И ще се събудя в изтрезвителното.
Първоначално написано от Dwyd96 Ако имам 3, ще.отпиша ТУ като университет И ще се събудя в изтрезвителното. Ако имаш по-малко от 3, това ще е, защото още не съм си видял водката/бирите.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ако имаш по-малко от 3, това ще е, защото още не съм си видял водката/бирите. И аз не съм си видяла много от моите, кхем.
квак
Първоначално написано от tori И аз не съм си видяла много от моите, кхем. Моите са по-важни.
Първоначално написано от tori И аз не съм си видяла много от моите, кхем. Не само ти.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от YoungBloodZ Ако имаш по-малко от 3, това ще е, защото още не съм си видял водката/бирите. На поправката ще ги съсипя. Вече намерих начин да препиша..
Първоначално написано от Dwyd96 На поправката ще ги съсипя. Вече намерих начин да препиша.. Ти пак може да почерпиш, ей така, за късмет.
Правила