- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свети Валентин
Здравейте наближава Свети Валентин и се чудя какво да взема за своя приятел..
За сега мисля понеже той е пушач да е запалка мисля да я гравирам но не съм сигурна дали това е добра идея ..
Затова ми трябва съвет и можеби по добри идей!
Защо да не е добра идеята? Готина е, защото хем е нещо, което се отнася за вас, хем ще му върши някаква работа, а няма да събира прах на секцията. Можеш да му вземеш и някаква табакера заедно със запалката. И нещо сладко. При моите идеи винаги присъства шоколада, няма как. :д
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Сещам се също за една интересна идея - запиши на диск всякакви песни, които и двамата обичате, също и такива, които ти напомнят за него и прочие. Може да озаглавиш файловете например "When we first met" (и това да е някоя песен, с която свързваш първата ви среща), "When you're not here" (когато не е при теб и тази песен ти напомня за него) и тн, и тн. Но може би има значение от колко време сте заедно, защото този подарък за мен и една идея по-личен.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Бягай до мазето и му наточи 5 кила червено вино на човека, ако искаш да те обича.![]()
за кой Свети Валентин нашия си на 10ти или оня хомосексуалния на 14ти?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
койетоя
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Според мен запалката не е уместен подарък поради няколко причини:
- имам спомени, че не се подарява запалка/часовник
- Свети Валентин не е празник, който предполага такива общи подаръци и чисто материални
Моето предложение е или да инвестирате в някъв спомен,или подаръкът да е свързан със спомен, или да направиш ръчно нещо (не такова, хаха).
Защото това е католически празник и нормалните мъже повече си падаме по Трифон Зарезан, по-добре му подари хубава бутилка и горещ секс. Така ще си уважила и 2-та празника, а той ще е супер доволен.
Чудя се дали да поръчам сребърно ланче с негова и моя буква за свети валентин..Дали е добра идея?Или звучи странно за момче
Каффеее