Първоначално написано от Dwyd96 Според Камю, това е невъзможно Според мен също, специално за твоя случай.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Според мен също, специално за твоя случай. Добре че смисълът на живота ми не се определя от посредствен поп-физик и бъдещ дюнерджия
Първоначално написано от Dwyd96 Добре че смисълът на живота ми не се определя от посредствен поп-физик и бъдещ дюнерджия Това ще се установи след време. Според мен не е добре, ама както кажеш.
Първоначално написано от inewton Това ще се установи след време. Според мен не е добре, ама както кажеш. Поправка, може и учител да си (но аз бих избрал дюнерджия)... Това си е твоето мнение и аз го уважавам, без значение колко е ненужно
Първоначално написано от Dwyd96 Поправка, може и учител да си (но аз бих избрал дюнерджия)... Това си е твоето мнение и аз го уважавам, без значение колко е ненужно И аз предпочитам дюнерджия пред учител. Нищо не уважаваш ти.
Първоначално написано от inewton И аз предпочитам дюнерджия пред учител. Нищо не уважаваш ти. Къде в темата видя неуважение? Като изключим шегата за попа свиркаджия....
Първоначално написано от Dwyd96 Къде в темата видя неуважение? Като изключим шегата за попа свиркаджия.... Попа мъжеложник си заслужава неуважение. Хулата против Светия Дух е неуважение.
Правила