Първоначално написано от inewton Според мен също, специално за твоя случай. Добре че смисълът на живота ми не се определя от посредствен поп-физик и бъдещ дюнерджия
Първоначално написано от Dwyd96 Добре че смисълът на живота ми не се определя от посредствен поп-физик и бъдещ дюнерджия Това ще се установи след време. Според мен не е добре, ама както кажеш.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Това ще се установи след време. Според мен не е добре, ама както кажеш. Поправка, може и учител да си (но аз бих избрал дюнерджия)... Това си е твоето мнение и аз го уважавам, без значение колко е ненужно
Първоначално написано от Dwyd96 Поправка, може и учител да си (но аз бих избрал дюнерджия)... Това си е твоето мнение и аз го уважавам, без значение колко е ненужно И аз предпочитам дюнерджия пред учител. Нищо не уважаваш ти.
Първоначално написано от inewton И аз предпочитам дюнерджия пред учител. Нищо не уважаваш ти. Къде в темата видя неуважение? Като изключим шегата за попа свиркаджия....
Първоначално написано от Dwyd96 Къде в темата видя неуважение? Като изключим шегата за попа свиркаджия.... Попа мъжеложник си заслужава неуважение. Хулата против Светия Дух е неуважение.
Първоначално написано от inewton Попа мъжеложник си заслужава неуважение. Хулата против Светия Дух е неуважение. Не е неуважение, а чувство за хумор...
Правила