- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Най-важното е, че през комунизма не са плакали на сън, нали корабе?![]()
ще е добре да се преместите в 'политиката' или ще започна да говоря за подмокрящи скиори.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Оф, ни ща да излизааааааммммм.Ни ми съ излизааааааа... Искам си вкъщи пък.
квак
Мотивацията ми да седна да уча идва винаги в деня, в който съм си обещала да си почивам. А не мога да си изневерявам на принципите, сори мотори.
Също мотивацията ми да променя нещо в онова помещение идва винаги във времето, в което там не може да се стои.
И разни задължителни ангажименти ми пречат на ангажименти по желание, които са в пъти по-значими от задължителните.
И винаги срещам прекрасни хора, които искам да бъдат част от живота ми по един или друг начин, в неподходящо време.
Най-вече последното.
Имам чувството, че хубавите неща в живота ми много често само минават покрай мен, за да ме накарат да се почувствам щастлива за миг, а след това изчезват и оставам само с една празнота.
Oh shit man.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Нека да обясним на какво се дължат всички тези "успехи" на комунизма!
Защото по границите бяха затворени, не можеше де се пътува на Запад и бегълците ги застрелваха. Никой не бяга от хубавото! Щом те пазят да не избягаш - значи там където си не е хубаво!
На кредит от Запада и докато СССР даваше евтин петрол.
Този процент е бил още по-голям преди 1944 г! Така, че това не е заслуга на комунизма!
Строителните войски са създадени преди 1944 г!
ейййййй, бахти хората, дигам ръце от вас
никой не ме коментира
толкова съм магнетичен
никол пък ми харесва козята брада
1) Границите за ГДР са били отворени за всеки, но по онова време стандартът ни дори ги е доближавал.
2) По твоята логика в момента ЕС и САЩ не трябва да съществуват, тъй като имат в пъти по-голям външен дълг спрямо собственото им производство. И това е истина. На дълг живее всяка една Западна държава.
3) Преди 44-та страната ни е била селска.. След това се превръща в индустрално-аграрна. Така както всички развити държави!
По-добре провери колко хора са застреляни при опит да преминат тая стена!
Те имат и са имали по-висок БВП от комунистиеските страни и така са имали и имат по-висок стандарт на живот!
Това е мит!
Кораб, много си прост, неук и заблуден! Явно за вас комунистите това е нещо нормално!
Оцелях след борба с паяк в банята. После бях зарината от дрехи, опитвайки се да извадя най-долната от рафтчето, но пак оцелях. Шит хепънд.
Не ми се излизаше, но се получи хубава, шумна разходка. Хубаво е, когато не искам да запратя тухла в главата ѝ. Хубаво е и, когато ми се мята отгоре, за да ме гушка.
квак
Да, и на хабер. Аз си обичам много паяците, една време съм карала дядо да ме вдига покрай ъглите, за да им викам „Пайооооо...“ и да се размазвам от кеф. И искам тарантула. Проблемът е, че не обичам да ме лазят, защото се изривам, обикновено.![]()
квак
неам търпение да дойде утре
след като дое утре да дое следващото утре
и след тва да дое следващото утре
искам следващите 3 дни
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List...ion_per_capita
Толкова си лесен за манипулиране
Люксембург е в топ 5 в света по БВП на глава от населението и висок стандарт на живот!
Това като някакъв негативен пример ли го даваш?!
Ооо, да това ми е любимото - като ви се изчерпят аргументите и се опитвате да ме атакувате заради личния ми живот!
Комунзмът се разпадна, България е най-бедната в ЕС, а на Запад стандартът на живот е висок, точно защото Грозния няма гадже и пари, шъ знайш!
П.С. Ти да не би да имаш гадже? А пари?! Аз поне съм правил секс, а ти и това не си!
Камил Стох (POL) представител на ски клуба в Закопане. двукратен олимпийски шампион от Сочи, златен медалист от световното във Вал ди Фиеме и бронзов медалист в отборното състезание. Най-успешният ски скачач на Полша след ерата на Адам Малиш. Победител в тазгодишното издание на ски турнето "Четирите шанци". Водач в класирането за световната купа след седем победи през сезона от общо 20 индивидуални и 41 подиума от общо 255 старта за световната купа.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Ти виждаш само повърхностно!! Както в социалната система, така и във връзкИТЕ!
Люксенбург е една напълно изкуствена икономика, която съществува, защото няколко масонски рода живеят там.
Всички държави са във финансова пирмада, въпрос на време е кога останалия свят ще каже - майната ви.
Дори не знаеш какво е БВП!
БВП на развитите държави се оформя в голяма степен от сектора на услугите! А не от първичния и вторичния!
Пак казва, когато страните от БРИКС кажат - край, света ще отиде във война, тъй като САЩ няма намерения да връща трильони долари.. За да върне дълга си и 50 години няма да му стигнат!
Същото е в ЕС, който се подготвят за неговото унищожаване.(жалко, но когато си напълно зависим лапач, винаги така свършваш) Та ЕС и периферията му първа изгаря. ЕС е една такава плюнка, която няма дори собствени находища на природен газ и нефт, за да създаде независима икономика, а от военно отношение изцяло разчита на САЩ. А САЩ много добре вижда, че вече силите й да го издържат -намаляха.
Та великата ти икономика бавно, но сигурно изгаря.
А България умишлено беше още в самото начало унищожена и разграбена.
В Украйна в момента се случва същото каквото тук, преди 10 години.
Пълна приватизация и унищожаване на родно производство.