.
Затворена тема
Страница 131 от 300 ПървиПърви ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 251 до 3 275 от общо 7495
    Мега фен Аватара на an7raks
    Най-важното е, че през комунизма не са плакали на сън, нали корабе?

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    било е забранено да се излиза от България,и да се живее в София
    Ахъ. Ако ти е скапан жиротъ ще правиш ли по неколко людее? Който му е било скапана е бегал през Сърбия.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ахъ. Ако ти е скапан жиротъ ще правиш ли по неколко людее? Който му е било скапана е бегал през Сърбия.
    Aбе,Яхта,кога си произведен?
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Да живее демокрацията.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ще е добре да се преместите в 'политиката' или ще започна да говоря за подмокрящи скиори.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    По времето на социализЪма.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    По времето на социализЪма.
    Във Вашинктон . Капитолията.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Най-важното е, че през комунизма не са плакали на сън, нали корабе?
    Не, цитирали са Манифеста.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на tori
    Оф, ни ща да излизааааааммммм. Ни ми съ излизааааааа... Искам си вкъщи пък.
    квак

Мега фен Аватара на divergent
    Мотивацията ми да седна да уча идва винаги в деня, в който съм си обещала да си почивам. А не мога да си изневерявам на принципите, сори мотори.
    Също мотивацията ми да променя нещо в онова помещение идва винаги във времето, в което там не може да се стои.
    И разни задължителни ангажименти ми пречат на ангажименти по желание, които са в пъти по-значими от задължителните.
    И винаги срещам прекрасни хора, които искам да бъдат част от живота ми по един или друг начин, в неподходящо време.
    Най-вече последното.
    Имам чувството, че хубавите неща в живота ми много често само минават покрай мен, за да ме накарат да се почувствам щастлива за миг, а след това изчезват и оставам само с една празнота.
    Oh shit man.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Нека да обясним на какво се дължат всички тези "успехи" на комунизма!
    През комунизма България беше 9 милиона и половина, а сега е 6 милиона и половина.
    Защото по границите бяха затворени, не можеше де се пътува на Запад и бегълците ги застрелваха. Никой не бяга от хубавото! Щом те пазят да не избягаш - значи там където си не е хубаво!
    През комунзима всеки един човек можеше да си позволи два пъти в годината почивка по курортите
    На кредит от Запада и докато СССР даваше евтин петрол.
    да има свой собствен дом и именно заради онова време, днес процентът на хората със собствено недвижимо имущество е най-висок в сравнение с всички Западни страни.
    Този процент е бил още по-голям преди 1944 г! Така, че това не е заслуга на комунизма!
    трудови войски, в които дядо му е участвал.
    Строителните войски са създадени преди 1944 г!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

ейййййй, бахти хората, дигам ръце от вас
    никой не ме коментира
    толкова съм магнетичен
    никол пък ми харесва козята брада

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Нека да обясним на какво се дължат всички тези "успехи" на комунизма!
    Защото по границите бяха затворени, не можеше де се пътува на Запад и бегълците ги застрелваха. Никой не бяга от хубавото! Щом те пазят да не избягаш - значи там където си не е хубаво!
    На кредит от Запада и докато СССР даваше евтин петрол.
    Този процент е бил още по-голям преди 1944 г! Така, че това не е заслуга на комунизма!
    Строителните войски са създадени преди 1944 г!
    1) Границите за ГДР са били отворени за всеки, но по онова време стандартът ни дори ги е доближавал.
    2) По твоята логика в момента ЕС и САЩ не трябва да съществуват, тъй като имат в пъти по-голям външен дълг спрямо собственото им производство. И това е истина. На дълг живее всяка една Западна държава.

3) Преди 44-та страната ни е била селска.. След това се превръща в индустрално-аграрна. Така както всички развити държави!

Град
    София
    1) Границите за ГДР са били отворени за всеки, но по онова време стандартът ни дори ги е доближавал.
    По-добре провери колко хора са застреляни при опит да преминат тая стена!
    2) По твоята логика в момента ЕС и САЩ не трябва да съществуват, тъй като имат в пъти по-голям външен дълг спрямо собственото им производство. И това е истина. На дълг живее всяка една Западна държава.
    Те имат и са имали по-висок БВП от комунистиеските страни и така са имали и имат по-висок стандарт на живот!
    3) Преди 44-та страната ни е била селска.. След това се превръща в индустрално-аграрна.
    Това е мит!

Кораб, много си прост, неук и заблуден! Явно за вас комунистите това е нещо нормално !

Мега фен Аватара на tori
    Оцелях след борба с паяк в банята. После бях зарината от дрехи, опитвайки се да извадя най-долната от рафтчето, но пак оцелях. Шит хепънд.
    Не ми се излизаше, но се получи хубава, шумна разходка. Хубаво е, когато не искам да запратя тухла в главата ѝ. Хубаво е и, когато ми се мята отгоре, за да ме гушка.
    квак

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Оцелях след борба с паяк в банята.
    Паяка е на пари.

ПТ:
    Готино е когато се засечеш със някой съученик,с когото не си говорил и не си виждал от почти 10 години.
    МНого бързо лети това време...
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на tori
    Да, и на хабер. Аз си обичам много паяците, една време съм карала дядо да ме вдига покрай ъглите, за да им викам „Пайооооо...“ и да се размазвам от кеф. И искам тарантула. Проблемът е, че не обичам да ме лазят, защото се изривам, обикновено.
    квак

По-добре провери колко хора са застреляни при опит да преминат тая стена!
    Те имат и са имали по-висок БВП от комунистиеските страни и така са имали и имат по-висок стандарт на живот!
    Това е мит!

Кораб, много си прост, неук и заблуден! Явно за вас комунистите това е нещо нормално !
    Хахахаха. Да, включително Люксембург с 3000% над БВП външен дълг.

Грозен, продължавай да ревеш как нямаш гадже , защото си нямал пари.

Мега фен Аватара на Rakshy
    неам търпение да дойде утре

след като дое утре да дое следващото утре
    и след тва да дое следващото утре

искам следващите 3 дни
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Супер фен
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/List...ion_per_capita

Толкова си лесен за манипулиране

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/List...ion_per_capita

Толкова си лесен за манипулиране
    Ще видим.

Град
    София
    Люксембург е в топ 5 в света по БВП на глава от населението и висок стандарт на живот!
    Това като някакъв негативен пример ли го даваш ?!
    Грозен, продължавай да ревеш как нямаш гадже , защото си нямал пари.
    Ооо, да това ми е любимото - като ви се изчерпят аргументите и се опитвате да ме атакувате заради личния ми живот !
    Комунзмът се разпадна, България е най-бедната в ЕС, а на Запад стандартът на живот е висок, точно защото Грозния няма гадже и пари, шъ знайш !

П.С. Ти да не би да имаш гадже? А пари?! Аз поне съм правил секс, а ти и това не си !

Мега фен Аватара на Ivaaaaa

Камил Стох (POL) представител на ски клуба в Закопане. двукратен олимпийски шампион от Сочи, златен медалист от световното във Вал ди Фиеме и бронзов медалист в отборното състезание. Най-успешният ски скачач на Полша след ерата на Адам Малиш. Победител в тазгодишното издание на ски турнето "Четирите шанци". Водач в класирането за световната купа след седем победи през сезона от общо 20 индивидуални и 41 подиума от общо 255 старта за световната купа.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

Камил Стох (POL) представител на ски клуба в Закопане. двукратен олимпийски шампион от Сочи, златен медалист от световното във Вал ди Фиеме и бронзов медалист в отборното състезание. Най-успешният ски скачач на Полша след ерата на Адам Малиш. Победител в тазгодишното издание на ски турнето "Четирите шанци". Водач в класирането за световната купа след седем победи през сезона от общо 20 индивидуални и 41 подиума от общо 255 старта за световната купа.
    хахаххахах :Д :Д :Д

Люксембург е в топ 5 в света по БВП на глава от населението и висок стандарт на живот!
    Това като някакъв негативен пример ли го даваш ?!
    Ооо, да това ми е любимото - като ви се изчерпят аргументите и се опитвате да ме атакувате заради личния ми живот !
    Комунзмът се разпадна, България е най-бедната в ЕС, а на Запад стандартът на живот е висок, точно защото Грозния няма гадже и пари, шъ знайш !

П.С. Ти да не би да имаш гадже? А пари?! Аз поне съм правил секс, а ти и това не си !
    Ти виждаш само повърхностно!! Както в социалната система, така и във връзкИТЕ!

Люксенбург е една напълно изкуствена икономика, която съществува, защото няколко масонски рода живеят там.
    Всички държави са във финансова пирмада, въпрос на време е кога останалия свят ще каже - майната ви.
    Дори не знаеш какво е БВП!
    БВП на развитите държави се оформя в голяма степен от сектора на услугите! А не от първичния и вторичния!
    Пак казва, когато страните от БРИКС кажат - край, света ще отиде във война, тъй като САЩ няма намерения да връща трильони долари.. За да върне дълга си и 50 години няма да му стигнат!
    Същото е в ЕС, който се подготвят за неговото унищожаване. (жалко, но когато си напълно зависим лапач, винаги така свършваш) Та ЕС и периферията му първа изгаря. ЕС е една такава плюнка, която няма дори собствени находища на природен газ и нефт, за да създаде независима икономика, а от военно отношение изцяло разчита на САЩ. А САЩ много добре вижда, че вече силите й да го издържат -намаляха.

Та великата ти икономика бавно, но сигурно изгаря.

А България умишлено беше още в самото начало унищожена и разграбена.

В Украйна в момента се случва същото каквото тук, преди 10 години.

Пълна приватизация и унищожаване на родно производство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си