- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ужасните зодии на родители.Кои са подходящи и кои не са...
Зависи как я научиш. По принцип са типичните майки - орлици, дето ще се пробват да те облекат с пуловер лятото да не изстинеш и ще те гледат от балкона с кой си играеш и ако дойде някой неподходящ, ще те приберат, само че един път покажеш ли им, че си сравнително отговорен и можеш да се справяш със ситуации, съответстващи на годините ти, стават най - толерантните и можеш да им казваш всичко и не ти задирят за нищо. Естествено, майка и до ден днешен се притеснява за абсолютно всичко, но никога не ми се бърка в нещата.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Моята е рачеНикога не мога да кажа,че е лоша майка или не става за майка.Напротив.
Карали сме се много,да,като бях тийнче,обаче това не е нeщо невероятно![]()
Ако говорим от астрологична гледна точка-положението ни е мъчно,защото аз съм овен,но в момента и от няколко години насам си се разбираме чудесно.
От балкона не са ме гледали никога мен.Винаги съм имала възможност сама да преценявам както с кого да дружа,така и как да си организирам времето.За това,че когато покажеш,че си отговорен и можеш да се справяш,си абсолютно прав-и при мен нещата станаха така,даже сравнително рано,тъй,че не съм имала проблеми.
С моята майка сме мнооого различни като характер и като личности,направо крайности в някои неща,но имаме добър общ език и съм удовлетворена напълно от нашите отношения.