.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Значи е клише да си искрен с човека до теб...яко.
    Да се лъже,виждаш ли, било много на сметка.Какъв е смисълът питам аз?
    Да клише е, особено в този случай!
    Всички мъже ебат с много лъгане. Никой не е вкарал жена в леглото като е бил честен! И преди да кажете кой съм аз и че нищо не разбирам - това са ми го казвали приятели и познати с много бройки!
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Ми да,ако момичето държи на него,няма да го зареже заради това,ако пък е смешна пикла,да хваща пътя.
    Ооо да - толкова държи на смотания девственик, който ѝ е по-интересен от пича-бройкаджия с бързия баварец ?! Точно ще хване пътя с някой, който я лъже по-добре!
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    На твое място бих казал на мацката, че в последните години по една или друга причина с момичетата, с които си бил, не се е стигало до секс, а само натискане. И това нещо е повлияло на самочувствието ти в сексуално отношение, като така ще оправдаеш притеснението си.
    По-добре да не влиза в обяснителен режим - това ще го издаде!
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Хахахах, забавен си. Когато някой не е правил секс, то си личи и няма значение кой, какъв лъжец е. Ако мацката има опит и види как е глътнал бастуна и не знае какво да прави, то тя ще се усети на секундата.
    По-добре тя да се досети когато оня е на път да ѝ го вкара, отколкото да ѝ го каже, при това рано! Колкото по-дълго отлага признанието че е девствен, толкова по-скоро ще престане да бъде девствен.
    Ако твоя опит показва такова нещо, то направо е за съжаление с какви "жени" си излизал.
    Работата е там, че това не е само мой опит!
    Ей такива изказвания приравняват жените по общ знаменател, а това е крайно жалко.
    Посочи ми жена, която се кефи, възбужда и търси да прави секс с девствени момчета/мъже!
    Познаваш ли такава?!
    Чувал ли си за такава?!
    Ако не си (а ти не си!), по-добре не пиши глупости ! Смешник !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на sladura89
    От личен опит мога да ви кажа, че като съм честен и се отнасям добре с жените до никъде не съм стигнал нито ги привличам нито искат да правят секс с мен и така нататък, в най-добрия случай влизам във френд зоната и това е, явно наистина се вкарват в леглото с лъжи, защото явно друг начин няма, но аз не мисля да се правя на какъвто не съм и да си падам под нивото, нито да ги лъжа все пак си имам достойнство, ако не ме харесват такъв какъвто съм, те губят на мен пък много ми дреме!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    От личен опит мога да ви кажа, че като съм честен и се отнасям добре с жените до никъде не съм стигнал нито ги привличам нито искат да правят секс с мен и така нататък, в най-добрия случай влизам във френд зоната и това е, явно наистина се вкарват в леглото с лъжи, защото явно друг начин няма, но аз не мисля да се правя на какъвто не съм и да си падам под нивото, нито да ги лъжа все пак си имам достойнство, ако не ме харесват такъв какъвто съм, те губят на мен пък много ми дреме!!!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Да клише е, особено в този случай!
    Всички мъже ебат с много лъгане. Никой не е вкарал жена в леглото като е бил честен! И преди да кажете кой съм аз и че нищо не разбирам - това са ми го казвали приятели и познати с много бройки!
    Ооо да - толкова държи на смотания девственик, който ѝ е по-интересен от пича-бройкаджия с бързия баварец ?! Точно ще хване пътя с някой, който я лъже по-добре!
    Tова не е описание на жени,а на плиткоумни к*рви.Ако такива търсите,навсякъде ги има.Бях останала с впечатлението,че всичко живо се оплаква от такива жени,вместо да ги търси...То като гледам по твоята логика е*нето е единствения смисъл от една връзка или изобщо от женския пол.На твоите авери май също.Да си лъжат там и да се оплакват,че жените са неблагодарни пачи.Посредствена история.
    Колкото до автора и тази тема: съвети като твоите не се дават на мъже,а на п*тки.Да си второто вече е по-модерно,тъй че наслука.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Посочи ми жена, която се кефи, възбужда и търси да прави секс с девствени момчета/мъже!
    Познаваш ли такава?!
    Чувал ли си за такава?!
    Ако не си (а ти не си!), по-добре не пиши глупости ! Смешник !
    Мога да ти посоча.Повече от 1.
    Искрено съжалявам за това с какви индивиди си се сблъскал.Само мога да се чувствам още по-голяма късметлийка за хората,с които съм обградена като чета такива коментари.
    Успех ти желая,защото разбираш твърде много нещата.Дано ти помогне някой ден.

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    но аз не мисля да се правя на какъвто не съм и да си падам под нивото, нито да ги лъжа все пак си имам достойнство, ако не ме харесват такъв какъвто съм, те губят на мен пък много ми дреме!!!
    Просто,точно и адекватно.
    Последно редактирано от LadyTerrible : 02-08-2017 на 14:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си