.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Да клише е, особено в този случай!
    Всички мъже ебат с много лъгане. Никой не е вкарал жена в леглото като е бил честен! И преди да кажете кой съм аз и че нищо не разбирам - това са ми го казвали приятели и познати с много бройки!
    Ооо да - толкова държи на смотания девственик, който ѝ е по-интересен от пича-бройкаджия с бързия баварец ?! Точно ще хване пътя с някой, който я лъже по-добре!
    Tова не е описание на жени,а на плиткоумни к*рви.Ако такива търсите,навсякъде ги има.Бях останала с впечатлението,че всичко живо се оплаква от такива жени,вместо да ги търси...То като гледам по твоята логика е*нето е единствения смисъл от една връзка или изобщо от женския пол.На твоите авери май също.Да си лъжат там и да се оплакват,че жените са неблагодарни пачи.Посредствена история.
    Колкото до автора и тази тема: съвети като твоите не се дават на мъже,а на п*тки.Да си второто вече е по-модерно,тъй че наслука.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Посочи ми жена, която се кефи, възбужда и търси да прави секс с девствени момчета/мъже!
    Познаваш ли такава?!
    Чувал ли си за такава?!
    Ако не си (а ти не си!), по-добре не пиши глупости ! Смешник !
    Мога да ти посоча.Повече от 1.
    Искрено съжалявам за това с какви индивиди си се сблъскал.Само мога да се чувствам още по-голяма късметлийка за хората,с които съм обградена като чета такива коментари.
    Успех ти желая,защото разбираш твърде много нещата.Дано ти помогне някой ден.

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    но аз не мисля да се правя на какъвто не съм и да си падам под нивото, нито да ги лъжа все пак си имам достойнство, ако не ме харесват такъв какъвто съм, те губят на мен пък много ми дреме!!!
    Просто,точно и адекватно.
    Последно редактирано от LadyTerrible : 02-08-2017 на 14:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си