- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Св. Валентин
Здравейте! От два дена се чудя и мая дали да подаря нещо на момичето което ми стои в главата дори след раздялата ни, виждаме се с нея от време на време.. Идва св. Валентин и реших да се допитам до вас, какво бихте направили? Имам предвид да си правя ли труда или ..
Ако искаш да си я върнеш, направи нещо мило за нея. Каквото ще и се хареса. Иначе недей. И да, защо искаш точно на свети валентин. Никога не съм го разбирала, не е наш празник, все едно да празнувам циганската нова година![]()
Отдаване на почит към светите мъченици и отстояването на християнски традиции и морал. Празник, който е зачетен още през пет век е глупаво да биде отречен от най-различни деноминации.
Да не говорим, че в България има много католици от най-различни места, дори цели католически села, тъй че донякъде си е и "наш".
Vici mea fata vivendo
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако искаш да си я прибираш, го направи. Ако сте запазили само приятелски отношения и искаш да го подариш само защото си го измислил и е яко, недей, защото ще изглежда като жалък опит да си я върнеш.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ами разбиранията са ми такива, незнам хах.. Все пак бяхме заедно известно време :/
За пръв път смярам да прая подарък, св. Валентин ще е до 12 на обед, а след тва Трифон хехе
Ако искаш да си я върнеш си хвани по-яка мацка за гадже. Ако имаш късмет ще изревнува.
Електра и Dreamwalker ми приличат на един и същ човек, пишат подобни коментари звучащи някакси хем саркастично, хем негативно, хем не знам още какво, ама ми се струват с еднакво писане!![]()
Не сте заедно. Няма да е уместно да и правиш подарък