Първоначално написано от inewton Защото близнаците са хиперсексуални. Не си ли гледала кака Филка? явно аз Отново съм ужасно изключение пробвай с везни, от опит зная, че са такива
Първоначално написано от kojinshugi явно аз Отново съм ужасно изключение пробвай с везни, от опит зная, че са такива Ти си правила секс и то не веднъж? Нали знаеш какво пише в Закона за блудницте?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от kojinshugi явно аз Отново съм ужасно изключение пробвай с везни, от опит зная, че са такива Аз съм везни.. Нито потвърждавам, нито отричам!
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Dwyd96 Аз съм везни.. Нито потвърждавам, нито отричам! Ти не беше ли асексуален?
Първоначално написано от inewton Ти не беше ли асексуален? E aз съм асексуален от този месец...
Първоначално написано от Dwyd96 E aз съм асексуален от този месец... Айде бе. А на 2-ри оргията не я ли броиш? Абе, и в ТУ имало педали. Един колега има приятел от ТУ дето е педал и го води от време на време на наще копони.
Първоначално написано от inewton Айде бе. А на 2-ри оргията не я ли броиш? Абе, и в ТУ имало педали. Един колега има приятел от ТУ дето е педал и го води от време на време на наще копони. Каква оргия на 2-ри ? Toгава имах изпит... Има ги на всякъде.. И във вашия ги има. На един приятел един от СУ(от катеренето) постоянно му пише по фб Първоначално написано от Indistinct Клиниката приема ли още пациенти? ДА!
Първоначално написано от Dwyd96 Има ги на всякъде.. И във вашия ги има. На един приятел един от СУ(от катеренето) постоянно му пише по фб Знам, че и в нашия ги има. Даже и в моя факултет има, днес на изпита имаше един такъв, добре че се махна по- рано. Какво му пише?
Какво препоръчва докторът за гърло? Стрепсилс не помагат вече.
Правила