Първоначално написано от Dwyd96 Аз съм везни.. Нито потвърждавам, нито отричам! Ти не беше ли асексуален?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ти не беше ли асексуален? E aз съм асексуален от този месец...
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Dwyd96 E aз съм асексуален от този месец... Айде бе. А на 2-ри оргията не я ли броиш? Абе, и в ТУ имало педали. Един колега има приятел от ТУ дето е педал и го води от време на време на наще копони.
Първоначално написано от inewton Айде бе. А на 2-ри оргията не я ли броиш? Абе, и в ТУ имало педали. Един колега има приятел от ТУ дето е педал и го води от време на време на наще копони. Каква оргия на 2-ри ? Toгава имах изпит... Има ги на всякъде.. И във вашия ги има. На един приятел един от СУ(от катеренето) постоянно му пише по фб Първоначално написано от Indistinct Клиниката приема ли още пациенти? ДА!
Първоначално написано от Dwyd96 Има ги на всякъде.. И във вашия ги има. На един приятел един от СУ(от катеренето) постоянно му пише по фб Знам, че и в нашия ги има. Даже и в моя факултет има, днес на изпита имаше един такъв, добре че се махна по- рано. Какво му пише?
Какво препоръчва докторът за гърло? Стрепсилс не помагат вече.
Първоначално написано от Indistinct Какво препоръчва докторът за гърло? Стрепсилс не помагат вече. Tва е клиника за душевни болки.... По принцип щях да кажа, ама си малка още за такива работи
Първоначално написано от Dwyd96 Tва е клиника за душевни болки.... По принцип щях да кажа, ама си малка още за такива работи То скоро и до душата ще стигне. Аз превантивно..
Първоначално написано от Indistinct Какво препоръчва докторът за гърло? Стрепсилс не помагат вече. нека помогна: кодеин с водка толкова ще се оправи, че няма да го усещаш има и странични ефекти, ама какво толкова!
Правила