.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 181

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    С какво точно ще се занимават тези политически представители на гейовете, след като правата на човека са си ясно регламентирани, какво повече е нужно да се направи за тях, да не са нещо повече от другите хора (макар, че съм почти сигурен, че повечето от тях, точно за такива се изживяват).
    Още повече, че да си гей, не е политическа философия - примерно партия на демократите, партия на социалистите и партия на гейовете - абсолютен нон-сенс.
    Със събиране на определения процент гласове за субсидия! С това се занимават
    "Абсурд - това е грях без Бог"
    Сартр.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Със събиране на определения процент гласове за субсидия! С това се занимават
    Хаха, ти мани, ама на изборите, като гласуват, да не се окажем точно ние малцинство. Но поне ще знаем със сигурност какъв процент от обществото са. А ако си имат отделна партия, почти съм сигурен, че ще бият останалите партии в дясно т.е. те ще са дясното в Бг, даже ме съмнява да не са и крайно дясно, щото не ми се вярва много-много да ни обичат нас, хетеро-простолюдието. хихи

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Хаха, ти мани, ама на изборите, като гласуват, да не се окажем точно ние малцинство. Но поне ще знаем със сигурност какъв процент от обществото са. А ако си имат отделна партия, почти съм сигурен, че ще бият останалите партии в дясно т.е. те ще са дясното в Бг, даже ме съмнява да не са и крайно дясно, щото не ми се вярва много-много да ни обичат нас, хетеро-простолюдието. хихи
    Пак ще си победят ГЕРБ и БКП.... така де БСП!
    Сартр.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Пак ще си победят ГЕРБ и БКП.... така де БСП!
    Искаш да кажеш, че герб не е бкп?

Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Те поне името си смениха
    Сартр.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Каквото и да стане - ще спечелят комунистите !

Харката и останалите комунисти би трябвало да получат душевен оргазъм. Но не знам защо толкова мразят Б.Б., като той беше един от тях!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Каквото и да стане - ще спечелят комунистите !

Харката и останалите комунисти би трябвало да получат душевен оргазъм. Но не знам защо толкова мразят Б.Б., като той беше един от тях!
    Бсп е една американска партия нямат нищо общо с Русия освен думите им но са си само думи

и не мразя ББ даже обратното но това е друга история
    ти и 99% от хората в тая държава си нямат никаква идея как стоят нещата всъщност
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си