- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
https://eu.hollisterco.com/shop/eu
доставките са безплатни до 19-ти, и има сносни тениски за по 6 евро който му тр
(става топло и реших да напазарувам и реших да пусна линкче който му тр)
Психически изцедена, изтощена, изпразнена. Не можах да спя по време на сесията, защото... ами, спя изключително повърхностно и когато в главата ми сякаш на запис тече поток от информацията, която съм учила... никакъв шанс да се унеса. Не мога да се абстрахирам, чувставам се парцаливо, като труп. Имам ужасни сенки около очите и ще ми трябва поне месец да вляза в нормален ритъм. А още от другата седмица почва новия семестър. : |
Последно редактирано от Ivaaaaa : 02-16-2017 на 16:39
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Последно редактирано от deitona22 : 02-16-2017 на 17:14
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
много си неоправен бе Трънчо
а иначе не искам да храня мафията а и ако размерите са кадърно описани и си купувал и преди от същия производител ко ти пречи
А какво ще правиш като/ако почнеш работа?
Те са искали да отидат в квартирата му и да спретнат тройка с този вървежен пич (Трънчо ака LoadRunner), но той като един истински джентълмен се е държал на ниво и ги е отрязал!
А какво ще правиш като/ако почнеш работа? 8 часа, 5 дни в седмицата (нещо съвсем обикновено)
?
Още един падна в боя. Каквото - такова. Може да не е мислено за това, но аз така го усещам. Не е като да не съм свикнала или нещо, не е първа или последна.
квак
Честно казано наранена. Напоследък все повече. Имам нужда да си почина от тази драма...каквото и да значи това. Трудно ми е да го приема.
За работа има време колкото искаш, изобщо не ми е това проблемът.
Опасенията ми се оказаха верни в крайна сметка. Днес нахлух като в каубойски бар и бях с физиономия на бизон. Като погледнах натам, вече ме гледаше с усмивка, ама когато погледите ни се срещнаха, разбра, че съм бясна, успя да се ориентира и към кого е насочен ядът ми. Доста си поговорихме за това, успокои ме и сега се чувствам по-добре, само малко виновна, че го натоварих с филмите си. И този път успях да се контролирам и не треперих!![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
чувствам се така
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
колко такива познавам, направо не е истина
от хуй та на хуй, разликата е, че от тоя хуй печелят само шибаните лекари, а не дилъри, които често са ти приятели
та викам къв е смисъла да храним непознати лекари, щом можем да храним приятели
Човек кво става? идва време за дипломиране, изпити без проблем се взимат, работа всичко окей, прибираш се вкъщи и една тъпня, едно чувство за отегченост ... самотност?!?! вместо да се радвам на живота седя и си губя времето като някой дебил...
кво правите в такива ситуации когато каквото и да стане ви е абе Безразлично..
Done.
Feelin 6.00
Сега мога да чета... книги (художествени!).
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Хубаво ми е, пролетно ми е, едно такова леко на душата... И не белите кокичета, а белите кецове оповестяват идването на пролетта! ^_^
страх ме е да се самоубия, защото може да се преродя в детето на tori и an7raks
Спи ми се като на идиот, отивам на баня и примирам, пък кво ще да става. Утре сутрин пак рано ш ставам, не е доволно. Доволно е, че приключих, сега пак започвам и се надявам да довърша до края на седмицата.
Правих си бутерки, че ми се ядяха. <3
Сега отивав да се гушкам и да досаждам.
квак
Прекрасно, всичко се развива много добре. На теб мина ли ти?