- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Б*ах*ти тъпия ден.
А утре ще е б*ах*ти тегавия ден.
Най-хубавото е че се махам за 2 дена от селото.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
когато някой ти е тръпка и му кажеш че ти е тръпка, ти вече не си му тръпка
а по-лошото е всички да знаят че ти е тръпка
то не е сигурно, че преди съм му била тръпка, така че няма смисъл да говорим и за сега. и те всички си знаят от доста време, следователно и тук не ти е актуална информацията.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Видях си програмата за втори семестър и ми стана лошо. Бах тоз четвъртък, прецаква ми всички планове, край с концертите, край с живота ми. И тая рана малко ме плаши и не знам какво да правя, знаех си, че ще стане нещо такова...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
тва съм аз
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Кеф ми е, че съм си тук и че имаме няколко дни да се видим, определено - ако не съм казала, че съм супер щастлива, да си знаете. Оправих се от снощи, повече никога няма да мешам толкова видове алкохол и няма да се правя на мъж. :д Едвам ми се оправи стомаха днес. :д Утре - влакчето и заедно към вкъщи. :3 Малко ми е бясно, че няма да идем и до там, такова комбо за толкова малко време в три различни града отдавна не съм правила. И друго ме ядоса, но го оправих някак. :ддд Кардинално, но го оправих.
квак
Ами, под втори опит визирам всичко, което не е официалния изпит. Предния път беше повишителен есента.
За въпросния изпит сега на зададената дата бях мн сдухала, не се бях подготвила като хората и като цяло ми беше мн гадно и се чувствах глупава и т.н и реших, че не искам да го карам сега и да се боря за някаква си четворка, акто знам, че мога и повече, а ще го оставя за есента за поправка. Като казах това на преподавателката обаче, ѝ стана тъжно и ми предложи да се явя в тази сесия все пак, като има изпит с трети курс, и толкова добре съм се справяла в лекциите ѝ, защо да съм го влачела. Изкарах 6 де, доста по-адекватно е като съм се подготвила.
А иначе в крайна сметка само два-три ще оставя за поправка.
Говорих с едно момиче от трети курс да я питам как са изкарали сесията, която караме ние сега - "О, най-тежката и ужасна сесия от всичките, добре, че свърши."
Има още два дни до края, а имам да пиша биографична справка и още 3-4 изпита, от които ще отида на един. И отделно, че до края на месеца трябва да си допиша курсовата.
А втория семестър подхващам гръцкия сериозно, че много съм се отпуснала там.
латински и старогръцки
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Любопитно ми е от какво ниво започвате с класическа филология? И на каква база ви приемат, трябва ли да държите изпит?
Vici mea fata vivendo
Не рискувай да постваш такива неща тук,защото току виж те налазили вървежните и "вървежните" дами и господа от форума слагайки ти етикетче като на мен,че само някоя да ми се усмихнела и съм бил убеден,че сватба иска да вдигнем. Иначе аз имам поне с няколко идеи по-хард случки от тази.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!