.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от dontbesoshy Виж мнението
    Според мен и двамата (divergent и sladura89) имате право - от една страна на момичето му е по-лесно да си намери (едно симпатично момиче, според мен, с който и да опита да завърже такива отношения - няма да откаже), но от друга страна трябва много по-сериозно да подбира (това, което каза Yoana_01 - повечето момчета после разправят на приятели, на приятели на приятели, на приятели на приятели на приятели .....). При момчето е друго - момичето навие ли се - той е автоматично навит без да му мисли много, но естествено по-малко се навиват.

Иначе, аз мисля, че тези отношения са супер нормални - естествено, че не може винаги да си в супер сериозни отношения и естествено че когато нямаш гадже също ти се прави секс, но всичко трябва да си остава между вас - защото не е приятно да ти излиза име за нещо напълно нормално(точно по този повод ми се е случвало момиче да ми се обиди, защото предпочитам да се срещаме на не толкова публични места ...).

П.С. И аз съм на сухо от повече време, отколкото ми се иска :'(
    Така е такива неща и аз гледам да не разправям и да не се хваля с такива неща, каквото се е случило се е случило, но въпреки това не се случва нищо, никоя не смее да опита и аз съм си на сухо, но пък вече не ми дреме то се свиква!
    Освен това не знам защо момичетата толкова много ги вълнува чуждото мнение и какво ще кажат хората, на мен това ама грам не ми дреме! Ако е някой специален за мен човек тогава може да се позамисля, но иначе ми е все едно!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Така е такива неща и аз гледам да не разправям и да не се хваля с такива неща, каквото се е случило се е случило, но въпреки това не се случва нищо, никоя не смее да опита и аз съм си на сухо, но пък вече не ми дреме то се свиква!
    Освен това не знам защо момичетата толкова много ги вълнува чуждото мнение и какво ще кажат хората, на мен това ама грам не ми дреме! Ако е някой специален за мен човек тогава може да се позамисля, но иначе ми е все едно!
    Да, така е ама едва ли е приятно да те разправят като курва и т.н. Особено аз като съм от по-малък град - като излезе име на някое момиче после цял живот не може да си го изчисти ;д

Да, така е ама едва ли е приятно да те разправят като курва и т.н. Особено аз като съм от по-малък град - като излезе име на някое момиче после цял живот не може да си го изчисти ;д
    Лесно се чисти, като не им обръща внимание, или като се премести в друг град!
    Интерено е защо на момичетата като правят секс им лепват имена, а на момчетата не и защо, никое момче не се притеснява да не започнат да му викат примерно курвар!
    И по-добре да и казват курва, от колкото монахиня или задръстена!
    Последно редактирано от sladura89 : 02-19-2017 на 22:26

Banned Фен
    Лесно се чисти, като не им обръща внимание, или като се премести в друг град!
    Интерено е защо на момичетата като правят секс им лепват имена, а на момчетата не и защо, никое момче не се притеснява да не започнат да му викат примерно курвар!
    И по-добре да и казват курва, от колкото монахиня или задръстена!
    Колко си прав и прозорлив само ......Нямам думи как ги мислите само тези неща!

Цитирай Първоначално написано от Yoana_01 Виж мнението
    Колко си прав и прозорлив само ......Нямам думи как ги мислите само тези неща!
    Е пък нека си умре тогава девствена, за да не започне някой да я нарича еди как си за нещо, което е напълно естествено за всеки човек! Аз ако бях момиче хич нямаше и да ми пука кой какво говори, сега също не ми пука!

Е пък нека си умре тогава девствена, за да не започне някой да я нарича еди как си за нещо, което е напълно естествено за всеки човек! Аз ако бях момиче хич нямаше и да ми пука кой какво говори, сега също не ми пука!
    Ясно, че разликата между да ти викат курва и да си курва е голяма, но все си мисля, че на повечето момичета не би им било приятно. Плюс това което каза за преместването в друг град не мисля че е толкова лесно колкото казваш. Както и да е - като цяло мнението, което исках да изкажа, е че няма лошо нито момчета, нито момичета да са в такива "несериозни връзки", просто и двата пола трябва да си подбират партньорите - момичетата особено повече.

Ясно, че разликата между да ти викат курва и да си курва е голяма, но все си мисля, че на повечето момичета не би им било приятно. Плюс това което каза за преместването в друг град не мисля че е толкова лесно колкото казваш. Както и да е - като цяло мнението, което исках да изкажа, е че няма лошо нито момчета, нито момичета да са в такива "несериозни връзки", просто и двата пола трябва да си подбират партньорите - момичетата особено повече.
    +1 Тук съм съгласен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си