.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Е защо да не приеме, ако има интерес към момчето ще приеме, ако ли не ще го отреже! То не стига, че тя няма смелостта да го покани, ако го е харесала, ами и ще го отреже, ако той я покани нещо не ми се връзват нещата!
    Не, не аз в никакъв случай не казвам, че има нещо лошо в това да предложи на живо, даже така ще е супер и за неговото самочувствие и за впечетлението което ще направи на нея! Това естествено е по-добрия вариант. Но тя ако го харесва би трябвало навсякъде да му обърне внимание било то фейса или на живо. Казвам, че просто реалността е такава в днешни дни и точно тука е "странното". Много момчета не могат да разберат, че именно на фона на всички тези "идиоти-обожатели" едно ХИТРО момче може много лесно се издигне в очите на момиче. Всички си мислите, че момичетата са заслепени от тези идиоти във фейса, но това всъщност не е така! И ако момчето я грабне с това да бъде себе си и да няма никакви задни мисли, аз му гарантирам, че момичето е негово !

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от ДОСКИВ Виж мнението
    Не, не аз в никакъв случай не казвам, че има нещо лошо в това да предложи на живо, даже така ще е супер и за неговото самочувствие и за впечетлението което ще направи на нея! Това естествено е по-добрия вариант. Но тя ако го харесва би трябвало навсякъде да му обърне внимание било то фейса или на живо. Казвам, че просто реалността е такава в днешни дни и точно тука е "странното". Много момчета не могат да разберат, че именно на фона на всички тези "идиоти-обожатели" едно ХИТРО момче може много лесно се издигне в очите на момиче. Всички си мислите, че момичетата са заслепени от тези идиоти във фейса, но това всъщност не е така! И ако момчето я грабне с това да бъде себе си и да няма никакви задни мисли, аз му гарантирам, че момичето е негово !
    + интересно аз като съм себе си, защо ми се надуват и ми се правят на много важни всички, или просто ме слагат във френд зоната! Даже си спомням преди доста години като си пишех с едно момиче от моето село по скайп и си чатехме с часове! Минаха няколко години от този момент и тогава на същото момиче и пишех по ФБ, а тя само сеен, сеен и нищо и накрая ми писа, че съм и бил досаждал, а пък като се виждахме на живо не изглеждаше като да съм и безинтересен! Така, че сложно нещо са момичетата! Както е и името на темата! Има момиче има проблем, няма момиче няма проблем!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си