.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Ползвали ли сте форума като сайт за запознанства.. демек за срещи

Здравейте, от Пловдив съм и като цяло малко скука ме е ударила напоследък та влязох по сайтовете за запознанства да разгледам за какво става дума. Но е едно такова пасивно положението, а е ясно че мъж влиза в такива сайтове за да се интересува от жените.. от тяхната женственост и е ясно че иска да ги чука ;д.. та, тук във форума има ли нещо като общество. Интересни персонажи, палави мацки и прочие...

Мега фен Аватара на divergent
    Това не е сайт за запознанства, потърси някъде другаде.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Тва ли ти е мнението ? Форумът не е ли социална платформа през която могат да се запознаят хора? Това ограничение което проповяда току що не е ли някакъв стереотип? Защо да не се случват запознанства

Казвам, че има едни сайтове, дето са с основно предназначение запознанства и този не е от тях. Това, че не е основно направление, не означава, че хората не се запознават тук.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Казвам, че има едни сайтове, дето са с основно предназначение запознанства и този не е от тях. Това, че не е основно направление, не означава, че хората не се запознават тук.
    мрън мрън, сякаш забрави дейтона хехехех

Мега фен Аватара на NomNomNom
    пробвал ли си се, та си знаеш вкуса
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако си пич навсякъде ще ти връзват жените. Особено лесните. Не зависимо в кой сайт или на кое реално място. А какво е да си пич според тях вече е друг въпрос.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    мрън мрън, сякаш забрави дейтона хехехех
    ?

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    пробвал ли си се, та си знаеш вкуса
    Пробвал съм се. Пробвал съм и твоя.. като на бурканче с кисели краставички си

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не ти ли стигат сайтовете за запознанства та търсиш и тук ?

Не се занимавай с глупости
    “In order to be irreplaceable, one must always be different.”

Цитирай Първоначално написано от skandalno_vkusen Виж мнението
    Пробвал съм се. Пробвал съм и твоя.. като на бурканче с кисели краставички си
    вече сам би трябвало да си отговориш на въпроса защо ти е скука
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението

Нее, не ми стигат. Тук може да е по-интересен сценария. Да се появи някоя скрита лимонка и да ме заговори на лично съобщение. Да не е някаква негативна и крякащата като вашите широкогръди въпроси и евентуално да си сбъднем насладата, после да влезем тук и да ви разправяме колко не е за запознанства. Сайтовете за запознанства са пълни с ей такива като теб, тук търсим другото.. ти върви по-скоро натам.. да ги дооплътняваш. За теб сигурно много неща са глупости, за мен е живот.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    ?
    здрастии

и да ме заговори на лично съобщение.
    даже не една, а да са три четири, и всички да те искат за по веднъж, дори да са готови заедно да ги консумираш

да са скрити лимонки всичките
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Еми супер. Стига да може човек да го оцени, няма какво да хленчи , не одобрявате ли

Мега фен Аватара на tori
    Не сме никак малко форонните двойки в историята на тийнпроблем, така че имаш шанса да се уредиш с форонно гадже, стига, ест, да имаш умствения багаж. Ама имайки умствения багаж, ще успяваш да си уреждаш мацки навсякъде, не само тук.
    квак

Дефинирай понятието "форонно" за новите по тези дигитални земи

Banned Фен
    Здравейте, от Пловдив съм и като цяло малко скука ме е ударила напоследък та влязох по сайтовете за запознанства да разгледам за какво става дума. Но е едно такова пасивно положението, а е ясно че мъж влиза в такива сайтове за да се интересува от жените.. от тяхната женственост и е ясно че иска да ги чука ;д.. та, тук във форума има ли нещо като общество. Интересни персонажи, палави мацки и прочие...
    Ехе ти вече ми писа няколко лични, но освен да ми вкусиш котето не искаш ли да ме наебеш? Само това ли?

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението

Сайтовете за запознанства не струват, искат ти пари за всичко да видиш, кой те е разгледал или кой те е харесал, в доста от тях дори ти иска и пари за да пишеш на някой, а в крайна сметка отговор не получаваш, е каква е логиката от тях май само някои да си пълнят джобовете с пари!

Цитирай Първоначално написано от Yoana_01 Виж мнението
    Ехе ти вече ми писа няколко лични, но освен да ми вкусиш котето не искаш ли да ме наебеш? Само това ли?
    Странно, някакво комплексарщина ли има в това че е смешно че съм ти писал? Дам, да те наеба ще искам. Нали си пресъхнала от година и половина? Някак не е ли логично? Ти самата се оплакваш.. чистата ми проява на алтруизъм с какво й отговаряш? В смисъл.. някаква комплексарщина ли задействах в теб с желанието си да те наеба? Всъщност, желанието ми да те наеба си мислиш че някак си го превръщаш в публично достояние и е за присмех? Присмех от кого? От теб.. от публиката? Подозираш че публиката споделя същата комплексарщина и ще слагате в хор засмяни емотикони ли ? Та.. чакай да проверя дали не си ми отговорила сухо коте. Дано не си и дебело

Супер фен Аватара на sladura89
    Според мен много хора биха и били навити, но все пак си е важно как изглежда, така без да сме я виждали няма как да знаем!

потресаващо
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    потресаващо
    За лабилните акъли.

Странно, някакво комплексарщина ли има в това че е смешно че съм ти писал? Дам, да те наеба ще искам. Нали си пресъхнала от година и половина? Някак не е ли логично? Ти самата се оплакваш.. чистата ми проява на алтруизъм с какво й отговаряш? В смисъл.. някаква комплексарщина ли задействах в теб с желанието си да те наеба? Всъщност, желанието ми да те наеба си мислиш че някак си го превръщаш в публично достояние и е за присмех? Присмех от кого? От теб.. от публиката? Подозираш че публиката споделя същата комплексарщина и ще слагате в хор засмяни емотикони ли ? Та.. чакай да проверя дали не си ми отговорила сухо коте. Дано не си и дебело
    Братле , колко си прост не е истина ........
    1. първото ти изречение няма никакъв смисъл !
    2. Алтруизъм нямаш и понятие какво е ! Алтруизмът е готовнст за БЕЗКОРИСТНА помощ на някого, БЕЗ ДА ОЧАКВАШ НИЩО В ЗАМЯНА !!! При теб напротив - ЯСНО личат ЕГОИСТИЧНИТЕ ТИ намерения !!!
    3. Няма никаква комплексарщина в това да ти се присмива на просташкото ти и директно предложение за........., момичето! Явно и тук не знаеш значението на думите които използваш!
    4. ДА, публиката споделя неините чувства и емоции , породени от ''преложението'' ти ! А именно: присмех и съжаление
    5. Кво , ако е пълничка , желанието ще ти се изпари ли ..... ЖАЛЪК СИ!
    6. И още нещо ......с този подход НЯМА как да свалиш ( наебеш - според твоя речник ) каквото и да е момиче ,камо ли свястно!!!
    Последно редактирано от Skandalno_grozen : 03-13-2017 на 16:28

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ае има няколко форумни двойки които започнаха от тук

тая чалгарка Кристина ли как беше и наркоманчето дефакто бяха голяма картинка

че и аз имам неразказани истории

пробвай може да успееш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си