Цитирай Първоначално написано от qwerty7842 Виж мнението
Напълно съм съгласен с теб.Казах си майната му.Вече спря да ми пука изобщо.Може би някой ден ще намеря моето момиче.Хубавите неща стават с търпение.
Относно другото.Нейна доста близка приятелка с която съм в доста добри приятелски отношения ми го сподели, когато разбра,че имам интерес към нея.Проявих интерес към нея около средата на 11 клас ,а нейната приятелка ми каза,че тя ме е харесвала 8и9клас.Може би просто чувствата й към мен с времето са изстинали.Не бих могъл да знам със сигурност.
Възможно е и това, аз примерно след около 3-4 години макс, ако съм бил влюбен, но любовта ми не е била споделена и с нищо не е била поддържана, просто е изчезвала и след време вече не съм изпитвал нищо към въпросното момиче или само най-обикновено чисто привличане! И аз съм разбирал за момичета, които ме харесват, но те и нямат смелостта да ми го признаят и освен това избягват да се срещнат с мен, а по този начин без да се видим на мен не ми е възможно да предприема каквото и да било, пък и не че много разбирам как да действам де, но ми е ясно, че ако искам нещо да стане може би аз ще трябва да действам, защото тя едва ли ще събере смелост да го направи!!!