.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Благодаря за отговора, проблема е със сигурност е в мен и това,че много ги мисля нещата понякога, какво как да направя... ам явно съм си такъв..
    да се опитвам да се променя - не става пробвал съм.... ;( Вече усещам как това премисляне на нещата и случките доста ми врееди, защото винаги гледам да помисля малко и след това да действам(попринцип така е правилно-но не винаги)...

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от sp0rt666 Виж мнението
    Благодаря за отговора, проблема е със сигурност е в мен и това,че много ги мисля нещата понякога, какво как да направя... ам явно съм си такъв..
    да се опитвам да се променя - не става пробвал съм.... ;( Вече усещам как това премисляне на нещата и случките доста ми врееди, защото винаги гледам да помисля малко и след това да действам(попринцип така е правилно-но не винаги)...
    Мхм от една страна проблема може и да е при теб, но не на 100%, защото една връзка пък било тя и само сексуална е двустранна отговорност, щом и тя не предприема нищо и с нищо не ти показва, че има интерес, нито те заговаря значи проблема в случая е и на двамата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си