Вече не мисля и че има смисъл и да се опитвам да я заговорям, имала си приятел, до колко са сериозни нещата не съм се интересувал, но все тая... Преодолях вече едно момиче с което си пишехме и си лафехме като луди И накрая се оказах с пръст в уста, та това ли момиче няма да преодолея...
Впрочем днес я видях в движение с колата, но никаква файда... Решил съм напълно да се променя, пък квото такова..
Изцяло сменям режима на спане..(рано лягане и рано ставане, а аз винаги на обратно правех..) тея компютри като цяло ми изпиха мозъка... и да съжалявам и да не съжалявам станалото станало..
Толкова години тренирам, а винаги съм се хранил като прасе(не съм дебел) и ям всякакви боклуци, е вече го няма това изцяло наблягам на полезни храни и правилно хранене. Постоянство
Имах работа която не мога да нарека,че е тежка, но вече се ориентирам за още една работа ( целта ми е за запълване на многото свободно време)
Започнах курс за език
Трябва да разгледам изобщо и някакви други курсове какви има..(ДОРИ ПРИЕМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЯ) за мога напълно да съм заагажиран и да не мисля, за глупости от рода на това по-горе В ТЕМАТА
Ограничавам ползването на компютър до минимум, само за работа, и малко релакс някоя музичка или Филмче.. Игри и приложения и фб.. няма смисъл.. КРАЙ..... интернет приятелства имам, но не ми вършат работа в реалния живот... майната му...
Не знам, да ли ще ми помогне да се осъзная, но просто последно време бях адски депресиран и винаги тъжен
В бъдеще може да пиша отново, Поздрави М.
Последно редактирано от sp0rt666 : 03-28-2017 на 19:35