.
Затворена тема
Страница 178 от 300 ПървиПърви ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 426 до 4 450 от общо 7495
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    I dont even know how do people fake an entire relationship I can't even fake a "hello" to people I don't like.
    Влязох да видя какво става и се отвратих, чак ми стана смешно. Жалка история..
    Все тая, утре изпит, в петък изпит и приключваме.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Още съм под въздействието на вчерашния катарзис на телефона ми. ;д Когато ОС използва 52% от батерията ти. Good job, Google...

Днешните 3 са доста по-добре, но все пак пада прекалено бързо. Трябва да намеря(т) решение по въпроса.

А иначе ми е емоционално от няколко дена и вчерашното (до)написване на стихотворението е чисто доказателство. Досега не ми се беше случвало да пиша нещо абсолютно контрастно с личния ми живот, но адски близко до емоционалния (ако въобще това има някакъв смисъл). И все пак се получи. Дори мисля, че е едно от най-добрите ми неща. Може би днес (ако ми остане време) ще допиша и разказа. Той също започна да се получава красиво, но нещо нямам муза за него.

Сутринта беше...силна. Емоционално силна. Отдавна не го бях чувствала толкова близо до себе си, докато е толкова далеч. Приятно е. За пръв път ми се случва връзката ми с човек да е толкова здрава, досега беше такава единствено с кучето ми. Това също е приятно. И колкото повече време минава, и колкото повече го осъзнавам, толкова по-приятно става. Красиво нещо е любовта.

едит: Изчистих си стаята. Имам чувството, че не е била толкова чиста от години.

едит2: Facebook се запиляват сами. В скоро време всичко живо ще отиде в Twitter.
    Последно редактирано от Lilanda : 03-29-2017 на 09:53

Голям фен
    Три страници с политика и само се нахвърляте един на друг и се плюете. Лично аз, на последните избори гласувах за по-малкото зло. Иначе всички трябва вече да се изметат от парламента и да дойдат нови, млади и наистина заинтересовани хора.
    Пс- тва да гласуваш за Бсп, предвид, че за една година успяха да ни фалират, за мен е малоумно. За месец това пародийно служебно правителство уволни де-що можеше и го подмини. Предвид, че то трябваше да подготви само едни избори.
    Пс2: Защо на мен не дойдоха да ми предложат пари? Поне една партийка така. Ще си взема парите и няма да гласувам за тях, да върви да доказва за кого съм гласувала. Потдават се само мангалята.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^бях ти казала, че си тъпичка. Само напомням да не вземеш да забравиш.

За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Голям фен
    Дам, аз изказвам мнение, ти обиждаш. Сигурно аз ще да съм тъпичката. Душичка

Е, мненията ти са тъпи

Ивенцето май пак не са я задоволявали..

Кво става Иве ;с
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Голям фен
    Първо, хайде кажи ми от мнението ми кое по-точно е тъпо, ако обичаш. Така необосоновани думи не приемам. Като нападаш някого, поне казвай и причината, че излизаш смешна.
    Второ, не знам какво толкова съм ти направила, че се заяждаш с мен във всеки удобен момент, ама принципно не ти се получава и после бягаш, жалка работа
    Трето- нито съм казала зя кого съм гласувала, нито нищо. Интересно ми е откъде си направи някакви изводи. И четвърто, знам защо хората искат ново правителство. Защото им е омръзнало да живеят в нищета и да мизерстват. Както казах, гласувала съм за по-малкото зло( ти нали си ми умничка, ще ми кажеш за кого), ако имаше някоя нова на политическата сцена, която и да става, повярвай ми, нямаше да гласувам за въпросната моя партия.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Момичета, по-спокойно. Минете на ЛС ако е необходимо.

Голям фен
    А, няма смисъл на лс, то тази умничката горе пак ще подвие опашка

Мега фен Аватара на Rakshy
    никой не ми каза как работи тоя сутиен, ей

е затова сме стигнали до тук, щото не знаете над какво да си концентрирате вниманието и усилията, келеши

имате 2 часа да ми кажете как работи
    ако не го направите ще почна да спамя темите

ако го направите, но не изглежда достоверно, до 2 часа ще започна да спамя с пениси

*ракши пее "жива рана" на фона на знамето на ISIS*
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Пс- тва да гласуваш за Бсп, предвид, че за една година успяха да ни фалират
    Не знам ква година те гони, първо и второ, българия е фалирала доста отдавна, заради ени други маймуни.
    Дишай, моето момиче. Не съм те диагностицирала. Нямам това право. Засега, хехе.

По арогантно държание не съм виждал, май иска да изгори.
    Няма да падам на такова ниско ниво. Промяната която предсказах си личи с пълна сила, с какъвто се събереш такъв ставаш, абсолютен парцал... Сигурен бях.. "Гангстерче" -хахах келеш абсолютен.. И едно арогантно държание на абсолютен селянин.. ;д Карай де, веднъж парцал винаги парцал.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    никой не ми каза как работи тоя сутиен, ей
    Сутиените като цяло или точно определен сутиен, шуши?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ^бях ти казала, че си тъпичка. Само напомням да не вземеш да забравиш.

Това се получава, защото хората гласуват'' за по малкото зло'' само и само, БСП да не спечели повече. Но всъщност това си е постоянно задълбаване в дългосрочен план и постепенно унищожаване.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Не знам ква година те гони, първо и второ, българия е фалирала доста отдавна, заради ени други маймуни.
    Дишай, моето момиче. Не съм те диагностицирала. Нямам това право. Засега, хехе.
    Оуу, извинявай, година, три месеца, 13 дена. Час, минути и секунди не знам( Кат си толкоз умна, ще сетиш за какво ти говоря). Резултатът какъв беше? Фалирала Ктб и още една банка пред фалит. Върви се метни отнякъде, че почваш да ме дразниш.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Резултатът какъв беше? Фалирала Ктб и още една банка пред фалит.
    ще повторя думите на Ива
    ти си пълен идиот, лошото е, че си неосведомен идиот, който вярва на всяка прочетена лъжа
    КТБ я фалира свинята пеевски и банкянския капут и причината е, че единия има много пари за връщане
    а другия искаше да помогне на другарката му бориславова и да вкара държавните пари в нейната банка

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ще повторя думите на Ива
    ти си пълен идиот, лошото е, че си неосведомен идиот, който вярва на всяка прочетена лъжа
    КТБ я фалира свинята пеевски и банкянския капут и причината е, че единия има много пари за връщане
    а другия искаше да помогне на другарката му бориславова и да вкара държавните пари в нейната банка
    Ти за корнелия девил ли гласува?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Щото Грозния беше задружно прогонен,за щастие на целия форум.
    Нека сме коректни.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Черният хороскоп на древните гърци
    Харпия Злопаметни и отмъстителни – това са “тъмните” ви черти. Не познавате значението на думата “прошка”. Когато някой ви нарани, впрягате целия капацитет на високия си интелект, за да създадете коварен и изпипан план за мъст.

даже древните гърци са ме знаели ква съм гадина

Леле тва кардио ми разказа играта днеска...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Въъъъъъъъъ, дори не помня кога за последно писах тука... ;д
    Преди малко видях "новото" на Самсунг - #изсмяхса! И като се замисля колко мн глупаци има на тоя свят които ще си го купят т'ва нещо, още повече ме напушва на смях. Да са живи и здрави xD
    Колкото до мен самия - кофти месец беше това. Доста кофти неща се случиха, но това с Баба е просто... Да, по-добре да не започвам да го мисля пак. Опитвам се да мисля в позитивна насока (като цяло), но понякога просто е трудно. Все пак се радвам, че има едно човече до мен, което винаги ме кара да се усмихвам, и което винаги прави нещата по-добри. Не си спомням някога да съм се чувствал така спрямо друг човек. Звучи като няк'во клише, но наистина думите не стигат да опиша това което си имаме. И това е нещо за което човек си струва да "бута" напред. Пожелавам такова нещо всекиму. Даже дори бих казал, че човек няма ли това... не знам за к'во живее... Но, както и да е, изпаднах в много размисли и страсти.
    Пийс xD
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

изсмяхса

и май все пак ще подоброволствам, и без това ми се развалиха плановете
    няма смисъл да се дърпам от фрий концерт :д
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Сутиените като цяло или точно определен сутиен, шуши?
    бях пуснал тук преди 3 или 4 страници едно клипче от инстаграм, на което една е със сутиен без презрамки и без закопчалка, просто едни парчета, които ѝ стоят без да са закрепени по какъвто и да е начин

сигурно има 2 кукички или такива вендузки и са ѝ закачени за зърната
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    that moment when публикацията, че съм interested за събитие след 5 месеца, има повече лайкове, отколкото последните три песни, които съм постнала, накуп

#какъвживотживея

пп: Ракши, не знам как работи, но бих имала.
    Последно редактирано от Ewok : 03-29-2017 на 22:50
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си