- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
преди да замина в холандия ходех, но ги прекъснах
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
От снощи си обмислям някви си мои неща, надявайки се да стигна до решение или поне до някаква причина, но къде ти?! Единственото място, до което достигам, е табела за начало на населено място с надпис „Виктория, ти си КРЪГЪЛ ИДИОТ!“ и продължавам да се губя по пътеките. Щеше да е хубаво, ако главата ми беше една идея по-подредена, защото така губя времето на Някого.
Имам толкова въпроси към Мен, но нито един отговор, които да е задоволителен или поне окей. Не мога да кажа, че съм чак толкова наранена или разочарована; не мога да се оправдая дори пред себе си - била съм и по-наранена и по-разочарована от много други неща, постъпки и хора. Единственото, което знам е, че не трябваше да става така, по-право - не исках да става така. И другото, което знам е, че съм кръгъл идиот. А последното нещо, което пък на свой ред отричам дори пред себе си - още не мога да приключа с това цялото.
Майната му, де. Ще ми мине депресс моуда. Довечера си идва и ще се видим, може би ще правим и нещо забавно, знам ли?! Малко ми се попийват шотченца, ако може - шоколадови и/или със сметана. <3 Като цяло, ако не бях толкова объркана, може би щях да съм една идея по-щастлива със себе си, но винаги може да е и по-зле. Нали?
квак
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Как, за бога, Гуен Стефани е на 47 и изглежда все едно е на 30?!?! Някой знае ли дали има операции?
ПС: Филинг ин лов уит Адам Левин. ;д
https://www.youtube.com/watch?v=PHzOOQfhPFg
живей като нея и ти ще се запазиш
Мамка му, толкова ме е яд, че утре няма да съм на откриването на мото сезона... Но скоро се очертава да се кача за първи път на такава машина и нямам търпение!
Навиват ме за Сопот в неделя, мама от два дни ме е заобичала, та ако финансира събитието, ще е повече от прекрасно. Много ми е странно как спокойно реагира като разбра с каква цел искам да отида. Принципно би казала, че е много опасно и за нищо на света няма да позволи да присъствам. Онзи ден дори каза, че ще ми помогне за проекта за стаята ми, а е наясно, че от една седмица насам сметката ми е заредена и мога да се справя и сама. Не знам на какво се дължи това мило отношение и развързване на кесията, но ми харесва! Не сме се карали от две седмици, което си е рекорд при нас. Животът е хубав.
Страхотна вечер прекарах, беше адски забавно и приятно, хубаво е да имам с кого да си обикалям и тук, още по-приятно е когато те потърсят така изненадващо. С идването на пролетта се завърнаха и хубавите вечери, прекарани навън с любими хора.
Най-накрая видях щъркел, утре ще се разделя с мартениците, а така не ми се иска да свалям една специална...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Тъжна...Цял ден е шит...Пак съм тук и май само това ме радва!!!![]()
да го чета ли тоя подпис или не
п.ц. понеже е късно, утре ще реша
шшшшшшшш
алоооу
точно бях до някъде
как можах да рефрешна ;х
Последно редактирано от LoadRunner : 04-01-2017 на 20:50
хах,беше много дълъг и стар...затова![]()
хайде пак, lunacy
по принцип lunacy не държи социални приложения като Messenger на телефона си- разсейват я; но lunacy е влюбена днес и не само инсталира Messenger, но и го проверяваше през няколко секунди; след това го изтри, след това пак го инсталира и след това отново го изтри
lunacy не пушeше много напоследък; само по няколко на ден; но не и сега- lunacy е влюбена и без проблем изпушва по близо кутия ежедневно- обектът на чувствата ѝ не използва социални мрежи често и тя чака дъълго за отговор
lunacy не разбира децата, които използват всяка възможност за да си зяпат в телефоните
но сега lunacy е влюбено дете и зяпа и зяпа;
разваляш ми реномето ся, а щях да я питам какво я води отново в тоя мрачен свят
http://www.teenproblem.net/forum/sho...=1#post6332009
няма да го каже
не и е в стилът
не знам колко още хора имат непоносимост към петък и събота вечер
много са безцелни, дори и да уча цяла вечер
сякаш света спира за 2 дни и после пак започва
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мина добре. Знам, че няма как резултата да е излязъл, и пак рефрешвам през 15 минути.![]()
Защо Надал е толкова секси? : |
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Вчера беше единственият ден, в който не ревах от бяс или яд, разочарование и каквото и да е там друго. Беше забавно излизане и купонче, а компанията му е яка. Той е мил, забавен, добър човек. Сладко е, че иска да сме отбор и че не иска да ме пусне да си ида вкъщи. Сладки са комплиментите, които ми прави. Каза, че ако не се бавя много, може да ме чака вечно. Защо не го обичам и аз, както той мен?
квак
Всеки ден ми е екзистенциална криза.