.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Само не разбирам защо връзките ти са били по 1 месец, то едно е за по 1-2 пъти да се видите с някоя, но може и да се срещате редовно с друга, ако ви хареса и пак да не сте във взръзка, в смисъл да сте в неангажираща връзка, която може да изкара година, две но да нямате сериозни отношения!
    Главно, защото ходя на много места и те се мъкнат с мене, после се оказва, че си харсват някой друг, ама мен не ме интересува особено, защото само 1 момиче, което е било с мен, съм харесвал, за другите ми беше през оная работа. Те искат връзка, не аз. Обаче има и добри страни момичетата да са влюбени в теб, подаръци бол хахаха

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Главно, защото ходя на много места и те се мъкнат с мене, после се оказва, че си харсват някой друг, ама мен не ме интересува особено, защото само 1 момиче, което е било с мен, съм харесвал, за другите ми беше през оная работа. Те искат връзка, не аз. Обаче има и добри страни момичетата да са влюбени в теб, подаръци бол хахаха
    Ем не знам много, много не ми се е случвало, ама има време ще видим какво ще стане!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си