Зарибявам се с едно момиче, всичко е окей, разговорите вървят, харесвам я, много е готина, абе пасваме си...

но има едно нещо което ме дразни в нея.. Говорим си с часове по телефона и по месинджъра, но понякога нз какво и става и не вдига като и звъня аз, не отговаря и винаги има оправдание: Не е чула телефона, в час е, има работа, говори с майка си...

Независимо когато и да ми е звъннала и отговарям или и вдигам и казвам,че след минутка две ще поговорим ако съм зает..., а аз като и звънна значи винаги нещо намира причина да не вдигне..(естествено понякога вдига, но от 10 обаждания най много на 4-5 да вдигне)

Най-ми е приятно като ме е събуждала рано рано и я чуя и ми става мега готиното, а аз като реша да я събудя.. Отговаря: Мразя да ме събуждат по телефона ЕЙ мамка му

Мразя когато не ми вдигат телефона изнервям се и не само към нея а попринцип... Да ли съм голям инат аз и трябва да спра и да го приема това и да не обръщам внимание Амм много ме кефи това момиче и веднага ми минава.... :Х

То е ясно,че никой и никога не може да е 24/7 на тела, ам все пак..