.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2261

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Безсрамница! На 16 години максимум, а вече мърсува, че и се хвали с това на всичкото отгоре. Такива като теб ебаха мамата на държавата.
    И как, такива като нея тя на 16 още няма право нито да гласува, нито да се занимава с политика???? Нека има повече такива момичета като нея, ама аз нещо не срещам такива само тук, там по някой форум. Извън интернет пространството не попадам на такива и се питам реални ли са и има ли вярно такива момичета!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    И как, такива като нея тя на 16 още няма право нито да гласува, нито да се занимава с политика???? Нека има повече такива момичета като нея, ама аз нещо не срещам такива само тук, там по някой форум. Извън интернет пространството не попадам на такива и се питам реални ли са и има ли вярно такива момичета!
    Сега е на 16, ама след две години няма да е на 16. И тогава ще е още по- деградила. Само че вече ще има и право да гласува.

Има ги и извън интернет. Не ти трябват.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Сега е на 16, ама след две години няма да е на 16. И тогава ще е още по- деградила. Само че вече ще има и право да гласува.

Има ги и извън интернет. Не ти трябват.
    Аз съм деградирала ли?! Я пак! За какво, че съм правила секс? А ти религиозния ...вие ебахте мамата и на църквата и на държавата. Тръгнал да ми чете морал. Като си толкоз религиозен на това ли учи църквата и религията, а? Ето ти един пример, само един да не тръгна да търся повече:
    https://www.vbox7.com/play:d43c156fe4

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си