Че аз излизам от време на време с мацки от тиндер. В смисъл някои наистина са в тиндер само за да убиват време докато клечат на тоалетната чиния, ама повечето търсят нещо там - било то секс или връзка или ддз.
Като говоря с момичета мн мразя разговорът да е в стил интервю - от къде си, кво работиш а у. Затова не задавам такива въпроси и мен лично на тоя етап не ме интересува нито кви песни нито кви филми харесва нито има ли сестри братя и т.н. Това според мен са неща, които разбираш за момиче, с което си спал и искаш връзка с нея и то не в разговор-интервю, а в продължението на някаква цялостна комуникация.
В тиндера примерно момичетата мн обичат да задават тия въпроси - откъде си с кво се занимаваш и аз отговарям обикновено на 1-2 и после за да не стане на интервю прекъсвам тая работа. Казвам нещо от типа на " много въпроси задаваш" и повеждам разговора в посоката която ме интересува. Ако е в тиндер обикновено ме интересува да се видим на живо. Шото не искам да си губя времето да си пиша с някво момиче и после да я видя на живо след 1 месец и да се окаже, че е качила 10 кила откакто си е качила снимките или нещо такова.
Ако си приказвам наживо и съм видял, че ме привлича мацката просто се лигавя - избягвам сериозни теми. Ако тя каже нещо кофти или сериозно - ок, но не чопля в тая тема.
Жените обичат да им говориш глупости.
Жените обичат по някоя друга простотийка, стига да го казваш/правиш знаейки, че е простотийка.
Карай го лежерно, не му мисли толкова.