.
Затворена тема
Страница 231 от 300 ПървиПърви ... 131181221227228229230231232233234235241281 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 751 до 5 775 от общо 7495
    Супер фен Аватара на corbV2
    Да, изобщо не е хомо с тая визия на 15-годишна лесбийка ;д.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    запомняща се(?!) песен.
    Опитай пак.

Толкова ли е трудно да се абстрахирате от фактите? Ето, аз не знаех нищо, просто си пуснах днес песните и си съставих мнение, непредубедено.
    Последно редактирано от corbV2 : 05-14-2017 на 15:31
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на pandabear
    ако мога да си затананикам една песен, след едно изслушване за мен е запомняща се, да.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от SHMATKO@Facebook Виж мнението
    Основната цел на Евровизия е чрез гласуването да разберат в коя държава какви емигранти преобладават. И да им съберат телефонните номера.
    true true.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ахахахах дарк^ ахахах

Мен просто не ме изкефи песента на порто (крада от дейтона) + ревнувам от една портокалка и като чуя за портокалия, вдигам кръвно и вадя автомата ( снощи сърцетуп имах на обявяването на резултатите, мн побеснях :д)
    За първи път усещам такава ревност и агресия в живота си, и то провокирана от нещо нямащо нищо общо със ситуацията (евровизия :Д)
    Последно редактирано от NomNomNom : 05-14-2017 на 16:00
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Да, изобщо не е хомо с тая визия на 15-годишна лесбийка ;д.

Опитай пак.

Толкова ли е трудно да се абстрахирате от фактите? Ето, аз не знаех нищо, просто си пуснах днес песните и си съставих мнение, непредубедено.
    И аз ги слушах снощи за сефте. Така, де - сефте ми беше с ясното съзнание, че са някви евровизийни тъпотии. Преди тва бях засичала нашата по радиото в автобуса, например. Струваше ми се що-годе добра като за комерсиална музика. Тва на портогалеца си беше хубава/нежна мелодия, но звучеше супер зле и грубо с техния език. Този снощи не показа каквито и да е по-специални певчески качества, където да ги имат само определена част от певците въобще - правилното пеене и запомнянето на текст не са кой знае какво. Отделно за човек в неговото здравословно състояние - доколкото разбрах е аутист и има порок на сърцето - не е най-здравословното нещо на света да излиза по сцени и да събира очите на цяла Европа, не е здравословно светлинни ефекти да му гърмят в лицето и определено е тъпо да дискриминират момиче с инвалидна количка, а да пускат аутистче да пее. Нека не забравяме, че на първо място Евровизия е конкурс/състезание за пеещи хора, после - за такива с болежки.
    Но пък и той не е виновен - болен е човека, никой не избира дали да се разболее - виновни са тия, където са го избрали да участва там с ясната идея, че ще спечелят слава/пари/внимание на нечий гръб. В крайна сметка дано наградата да иде при него и дано му помогне да се лекува по някакъв начин, щом не е в добро състояние - на никого не желая злото.
    квак

Banned Фен
    Интересното е, че научих куче три пъти по бързо от жена да ми носи бирата, минус мрънкането и другите отмъщения.. СЪщо научих кучето си да се усмихва като вълк, като започне да ми пили на главата една бившите, а тя я е страх от кучета

Ехх хубави спомени..

Вече никога няма да пусна жена в къщата ми за повече от седмица... Като пусна някоя от добро сърце и всичко мое започва да порозовява и да боледува от естрогеноза и на всичкото отгоре, ВСЕКИ АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ПЪТ и ВСЯКА... Смее да ми казва какво да правя с МОЙТЕ вещи и МОЙТЕ хобита, а е в МОЯ дом.. Кучко това, че си ми "приятелка" не означава, че автоматично получаваш правомощия да ми казваш какво мога или не мога да правя в моята бърлога.. Някой даже ме наказваха с лишаване от секс Жалкото за тях е, че най добрите им приятелки бяха повече от съгласни да задоволят нуждите ми вместо тях

Ама то това е, че жената иска да контролира, пък мъжа е свободолюбиво животно.. Абе както и да е имам топките и всичките ги изхвърлих кат песове, заедно с няколко години стрес..

Супер фен Аватара на tireheb
    гледам тука от резултатите от некъв булшит конкурс, дето никой не го ебе
    експерти сте изкарали изводи относно генералното геополитическо положение в европа
    евала мончета

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Била съм и по-добре...И по-зле...

Мега фен Аватара на Rakshy
    ей, форон, съжалявам, че няма да чета последните 2 страници и няма да мога да нахраня поне 1 човек за нещо. Обещавам да се поправя за напред

он: днес беше доста дълъг и емоционален ден, мега тегавичко човек
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ей, форон, съжалявам, че няма да чета последните 2 страници и няма да мога да нахраня поне 1 човек за нещо. Обещавам да се поправя за напред

он: днес беше доста дълъг и емоционален ден, мега тегавичко човек
    Не само на теб...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    експерти сте изкарали изводи относно генералното геополитическо положение в европа
    евала
    е как, културен марксизъм, портОгалия и кво ли не, последните 2 стр са по- смешни от евровизията
    не знаех, че португалецът е аутист, впрочем, голямата работа, във форума има 100 и кво, пишат си

Мега фен Аватара на divergent
    Много ми е кофти, слушам Биги, лежа на леглото и гледам в тавана.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    е как, културен марксизъм, портОгалия и кво ли не, последните 2 стр са по- смешни от евровизията
    не знаех, че португалецът е аутист, впрочем, голямата работа, във форума има 100 и кво, пишат си
    нека не изместяме фокуса, че на макрон жена му е 2 пъти по-стара от него
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ЗДРАВЕЙТЕ
    Някой може ли да каже как да си направя номера скрит при обаждане? На Мтел, това свободна функция ли беше или платена ли или изобщо как се правеше?
    От опциите на телефона можеш да си скриеш номера, да не се показва като звъниш.
    Поразрови се и ще го намериш.
    Не е платена функция.
    Да не си решил да звъниш на бабички да ти хвърлят пари през прозореца ?

" - Бабо, защо ти е толкова голям прозорецът?
    - За да хвърлям по-големи торби с пари през него баби!"
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    П.С. А като толкова ви дразнят "отклоненията" на участниците, що не казвате нищо за това, че Кристианчо е педалче? Двойни стандарти...
    П.С.2 На мен не ми пречи кой какъв е, просто ме дразнят двойните ви стандарти.
    Дори да е педалче - какво от това?! Не видях никъде да демонстрира, че е гей, нито пък да го използва като средство за печелене на симпатии.

Но виж, когато на сцената излезе мъж с цици или "дама" с патка - това вече е прекалено според мен.
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    малкото тъпо гейче е новата секс играчка на един изявен бг педераст и за тва го пробутват
    Като не успя да го "пробуташ", сега ще го зарежеш ли ?!
    Не знам това ти ли си бе папуГЕЙ, или просто завиждаш че не си ти !
    Ива е права, че си излишно злобен към някакво дете, което представи страната си на международен конкурс и спечели второ място. Поне доказа, че си истински българин (по злобата и завистта).
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Вчера ни беше първото каране за нещо, може би не трябваше да съм лайно. Все тая, и без др не ми дреме. :дд
    Както е тръгнало, скоро той може да пусне водата от казанчето и тогава не знам къде ще отидеш !

Сега гледам се появиха мнения, колко била хубава песента на победилата Португалия. Не съм я слушал, нито съм я запомнил, но това няма толкова голямо значение в случая. По-интересното е, че почнахте типично по български навик да обръщате задниците към силния на деня, победилия в някакъв конкурс, да се приобщите към "готините, хубавите и силните" с надеждата да сте в "печелившия" отбор .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Поне доказа, че си истински българин (по злобата и завистта).
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    типично по български навик да обръщате задниците към силния на деня
    Да не си обърнал задника към силните на деня?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Чак 2 пъти не, но разликата им е 25 годинки - той на 39, тя на 64.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    пък ква е грознааа, а и ако е приличала на дъщеря си на млади години, тоя французин е срам за всички французи

бате аз съм по зле и от класическия българин
    иде пиян в бара, напие се още до козирката
    някак си успее да не умре до затаврянето
    някак си успее да накара барманката да го заведе на парти
    размажат се супер яко, накрая дори не и вземе контакти и я зареже на центъра щото му се пикае, кво остава за stand
    тъп Пламен, бе, тъп. Едновременно щастлив и фрустриран от себе си.
    Поне имаше смях този уикенд и утре също ще е весело на фона на отвратителната работна седмица, която идва.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90 Виж мнението
    Била съм и по-добре...И по-зле...
    да не са ти сложили пак рога
    ама тоя път да са по-малки

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    портОгалия
    Признавам се за виновна, да. Трябваше да гледам/мисля кво пиша.
    За аутизма баш накъде нагоре по темата четох, че е такъв - соре, ако пак греша. Но пък и не можеш да кажеш, че не набива филми за наркоман/психичноболен на вид поне.
    квак

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    опъваше се в началото, след това така го натисна, че ти искаше позволение преди да пише

ти сериозно ли написа, че руснаците биха гласували за нашето сладко дете/хехеехех/ а не за своя си представител

винаги съм се чудил, какво прави държава от азия на конкурс за европейска песен, ама евреите са навсякъде
    Да, щяха да гласуват. По правила доколкото знам не може да гласуват за собствения си представител. То и така печелим реалният вот, защото все чета коментари и да.

*то и австралия си е цял отделен континент, пък е в евровизия. Поредният абсурд.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Някакъв изтупан пич с джапапки найк и бели чорапи, паднах
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Чак 2 пъти не, но разликата им е 25 годинки - той на 39, тя на 64.
    пък ква е грознааа, а и ако е приличала на дъщеря си на млади години, тоя французин е срам за всички французи
    образно казано, защото цялото ни медийно пространство беше запълнено с това на колко години е партньорката му, а не с някакви значими политически подробности.

В това, че може би Европа се спаси от нещо много грозно с избирането на Макрон, ние виждаме само някаква жълта сензацийка, което дори не е сензация. Много мъже чукат по-стари жени, в които са влюбени от малки...

Сега се опитваме да оправдаем смачканото ни национално самосъзнание с някакъв си тъп конкурс за песен, който е очевидно нагласен откак се помня. Най-тъпото е, че всичко го знаят и пак мрънкат.

Пичове, Гришо и русначето не могат да оправят скапаната ви карма, окей? Не можем да застанем на световна сцена с тва племенно мислене, че тези двамата са нашите шампиони и те ни представляват. С това мислене сме до никъде.

Да, коментирате спортно и музикално събитие, но наистина ли е така? Наистина ли това правите? Или си избиваме комплексите посредством някой докоснал се до прожекторчето (казвам ние, защото всичко го правим до известна степен, някои повече, други по-малко)
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Някакъв изтупан пич с джапапки найк и бели чорапи, паднах

в дясно Рейгън, а малоумника с белите чорапи е българско чедо, бивш председател на парламента ни и посланик

Мега фен Аватара на pandabear
    не знам за какви комплекси говориш, ракши :/
    на мен не ми пука и за жената на Макрончо.
    и за Евровизия не ми пука особено, просто всяка година тя ми припомня колко е отчайващо положението.
    и те всяка година някак въпреки всичко успяват да ме изненадат с нова простотия.
    и т'ва е което.

а когато българите се научат, че второ място не е кой знае какъв успех.
    тогава ще стане нещо от нас.
    или първо или нищо, хехе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си