- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Абе вчера случайно чух и видях песента на портокалците.
Тоя пя ли или само се опитваше да пее?
Тва евровизия е пълна помия през последните години.
Нито един от спечелилите не се прочу...освен Кончита Вурст,ама тя/той/то стана известна/ен/но с друго.(не съм сигурен дали тя/той/то спечели,тъй като не гледам тая пародия на конкурс за песен).
Единствените които помня и са се прочули по света са Lordi.
Също така-задължително член на ISIS,минал през България,бит на границата,препоръчително да е гей или транс.
Последно редактирано от deitona22 : 05-14-2017 на 06:37
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
не съм гледал евровизия може би откакто онези с хардрок алелуя спечелиха![]()
евровизия е малоумен конкурс, а вие всичките се хващате и подкрепяте все едно там се показва коя нация е най-якаНе стоят така нещата. Дете с руски корени нали знаете кога ще спечели
![]()
![]()
![]()
+ че така се опитват да прокарат някакъв вид нова реалност, все едно ти казват, че нещо трябва да бъде окей. Миналата година онова чудовище, тази година гледам из фб, че е бил някъв бавняр. It is what it is.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
https://youtu.be/mfXe2QGu0jE
Това е въпросното интервю. Не мисля, че заслужава хейт. Момчето е само на 17 и това са искрените му емоции. Тъжно е да виждам разочарованите му сълзи.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Не е с руски корени. Живее в русия.
Роден е в Москва, живее там и доколкото четох единият от родителите му е от Казахстан. В типичния си пропаганден стил руските медии бързо го припознаха за свой и това може би повлия негативно на резултата му.
Welcome to the Jungle...
Жалко, че нашият не спечели.
Ааа това вече се е случвало повече от веднъж...!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...e971f83f90.jpg
http://www.kliuki.net/wp-content/upl...ta-wurst-1.jpg
Един вид просто не са му платили?
И кой си спомня за тях и тяхната тъпа песен, освен няколко фанатизирани рок-фенове?
вчера пак се напих
на връщане за малко да ме спрат катаджиите
добре че видях патрулката навреме
САМО ЛЕВСКИ!
едит: просто изпълних плана, почти целия
Последно редактирано от Ewok : 05-14-2017 на 11:21
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Какво значи нахалство... Ако предлагаш нещо, което знаеш, че би подобрило живота на другите, защо трябва да отстъпваш пред несигурностите на хората ? Ако каже не, не уважаваш позицията му и минаваш на другия клиент, но иначе ако сам се цензурираш, защото на другите им е неудобно... Никога няма да пробиеш никъде.. Никога не се дава сила на несигурностите ако шанса клиента да ти благодари после е висок.. Даже е вид уважение, защото не го третираш като дете, а го принуждаваш да се изправи срещу свойте несигурности, да ги осмисли и евентуално да ги превъзмогне.
Женската мода.. Тя е успешен бизнес, поради силното желание на жената да покаже своя ранг сред другите жени, своята доминантност. Колкото по скъпи и екстравагантни са дрехите, толкова и по неудобни, но това не е случайно, защото един основен фактор на доминантност е жената да покаже, че може да има толкова много богатство, без да има нужда да работи и миг, тя и не може с тея обувки, дрехи, маникюри и тнн.. Възможността за мързел е нещо престижно сред жените и повечето се стремят да се сложат в позиция, която би им осигурила възможно най многоТоест модата на една жена може да бъде силен показател, подсказващ за това, какво очаква от мъжа и какво е склонна да вложи в дадена връзка и също колко е безполезна
![]()
Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-14-2017 на 11:41
ЗДРАВЕЙТЕ
Някой може ли да каже как да си направя номера скрит при обаждане? На Мтел, това свободна функция ли беше или платена ли или изобщо как се правеше?
^ Най-вече ме изненада вотът на Македония. Като че ли други по-сериозни катаклизми в гласуването нямаше.
Ебати капацитетите, бате. Направих си труда да изслушам песните и точно португалската е най-оригинална и може да се нарече изкуство. Още 1-макс 2 по-оригинални имаше и тва е. Един и същ комерсиален булшит. Харесаха ми няколко R&B песни.
П.С. А като толкова ви дразнят "отклоненията" на участниците, що не казвате нищо за това, че Кристианчо е педалче? Двойни стандарти...
П.С.2 На мен не ми пречи кой какъв е, просто ме дразнят двойните ви стандарти.
Последно редактирано от corbV2 : 05-14-2017 на 13:43
You're tryin' to be different, that makes you no different
Вчера ни беше първото каране за нещо, може би не трябваше да съм лайно. Все тая, и без др не ми дреме. :дд
квак
а, друго е да ти се опъват, не като антракса да слуша и моментално да изпълнява
You're tryin' to be different, that makes you no different
^ Много грешна представа имаш - точно антракса винаги се е опъвал. Новия е възпитан да ме слуша. :дд
квак
Хаха. Не бях забелязала. Излезе ми понеже гледам неща за него хд.
И е супер тъпо да обиждаш едно ДЕТЕ по толкова грозен начин. Дори да е гей, какво те интересува? Ще му светиш ли?
И да, не с прав. Изчетох хиляди коментари на руснаци, които го подкрепят. Ако вотът беше реален и русия не беше банната, щяхме да бием с много пред всички останали.
опъваше се в началото, след това така го натисна, че ти искаше позволение преди да пише
ти сериозно ли написа, че руснаците биха гласували за нашето сладко дете/хехеехех/ а не за своя си представител
винаги съм се чудил, какво прави държава от азия на конкурс за европейска песен, ама евреите са навсякъде
Няма двойни стандарти, в моето мнение.
Аз обсъждам това, което съм видяла на сцената на тая помия в продължение на години.
Възможно е момчето де хомо или би (не знам вие как сте разбрали за този "факт"), на мен ми е все тая. Важното е, че не парадира с т'ва, излиза, пее добре една мелодична и запомняща се песен. И това е то.
Нормално ли е ден преди финалите да обявят как този от Португалия има здравословен проблем, и как всички трябва да се обединят и да го подкрепят, 'щото трябва да сме толерантни? А всъщност да не е нищо особено. Той просто излезна и разказа песента (Да, това не беше пеене. Ако го броиш за оригинално и красиво изпълнение, то значи догодина съвсем спокойно и мен трябва да изпратят там, 'баси). Единственото, което видях е неадекватно поведение. Има си други конкурси за такива хора. Ще си позволя да цитирам Дарк, защото вчера коментирахме ситуацията и не мога да съм по-съгласна с неговото мнение, което е едно към едно с моето: "Европа има нужда от лидери с ясни идеи и здрава ръка, а не от поощряване на всякакви девиации, културен марксизъм, шантажиращи и манипулиращи НПО-та и социални PR акции. Ебати изродщината..."
Та, да. Не е т'ва начина. Тоест не бива да е т'ва начина. Но както казах тоя "конкурс" е огледало на цялито ни положение в Европа. Мъжки полов орган за "оценяването".
Спирам да коментирам. Да сме живи и здрави![]()