.
Затворена тема
Страница 230 от 300 ПървиПърви ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 726 до 5 750 от общо 7495
    Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Абе вчера случайно чух и видях песента на портокалците.
    Тоя пя ли или само се опитваше да пее?
    Тва евровизия е пълна помия през последните години.
    Нито един от спечелилите не се прочу...освен Кончита Вурст,ама тя/той/то стана известна/ен/но с друго.(не съм сигурен дали тя/той/то спечели,тъй като не гледам тая пародия на конкурс за песен).
    Единствените които помня и са се прочули по света са Lordi.
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Проституиращ сирийски бежанец, станал жертва на групово изнасилване от нео нацисти.
    Също така-задължително член на ISIS,минал през България,бит на границата,препоръчително да е гей или транс.
    Последно редактирано от deitona22 : 05-14-2017 на 06:37
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Rakshy
    не съм гледал евровизия може би откакто онези с хардрок алелуя спечелиха

евровизия е малоумен конкурс, а вие всичките се хващате и подкрепяте все едно там се показва коя нация е най-яка Не стоят така нещата. Дете с руски корени нали знаете кога ще спечели

+ че така се опитват да прокарат някакъв вид нова реалност, все едно ти казват, че нещо трябва да бъде окей. Миналата година онова чудовище, тази година гледам из фб, че е бил някъв бавняр. It is what it is.
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    не съм гледал евровизия може би откакто онези с хардрок алелуя спечелиха .
    Тва са баш Lordi.
    Финландци са.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    https://youtu.be/mfXe2QGu0jE
    Това е въпросното интервю. Не мисля, че заслужава хейт. Момчето е само на 17 и това са искрените му емоции. Тъжно е да виждам разочарованите му сълзи.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Не е с руски корени. Живее в русия.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Роден е в Москва, живее там и доколкото четох единият от родителите му е от Казахстан. В типичния си пропаганден стил руските медии бързо го припознаха за свой и това може би повлия негативно на резултата му.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Жалко, че нашият не спечели.
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    с риск и мен да ме нападнете, че не съм толерантна
    ама и на мен ми писна хора с отклонения да печелят тая Евровизия
    травестит/педераст
    аутист
    догодина к'во да очаквам?
    Ааа това вече се е случвало повече от веднъж... !
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...e971f83f90.jpg
    http://www.kliuki.net/wp-content/upl...ta-wurst-1.jpg
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Проституиращ сирийски бежанец, станал жертва на групово изнасилване от нео нацисти.
    Един вид просто не са му платили ?
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Единствените които помня и са се прочули по света са Lordi.
    И кой си спомня за тях и тяхната тъпа песен, освен няколко фанатизирани рок-фенове?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    И кой си спомня за тях и тяхната тъпа песен, освен няколко фанатизирани рок-фенове?
    Както се пее в една песен :"Оооо колко си просТ,има ли смисъл.....".
    Не се научи,като не знаеш нещо,не коментираш.
    Някой ден ще си изпатиш заради това.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

вчера пак се напих
    на връщане за малко да ме спрат катаджиите
    добре че видях патрулката навреме
    САМО ЛЕВСКИ!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    едит: просто изпълних плана, почти целия
    Последно редактирано от Ewok : 05-14-2017 на 11:21
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Banned Фен
    Какво значи нахалство... Ако предлагаш нещо, което знаеш, че би подобрило живота на другите, защо трябва да отстъпваш пред несигурностите на хората ? Ако каже не, не уважаваш позицията му и минаваш на другия клиент, но иначе ако сам се цензурираш, защото на другите им е неудобно... Никога няма да пробиеш никъде.. Никога не се дава сила на несигурностите ако шанса клиента да ти благодари после е висок.. Даже е вид уважение, защото не го третираш като дете, а го принуждаваш да се изправи срещу свойте несигурности, да ги осмисли и евентуално да ги превъзмогне.

Женската мода.. Тя е успешен бизнес, поради силното желание на жената да покаже своя ранг сред другите жени, своята доминантност. Колкото по скъпи и екстравагантни са дрехите, толкова и по неудобни, но това не е случайно, защото един основен фактор на доминантност е жената да покаже, че може да има толкова много богатство, без да има нужда да работи и миг, тя и не може с тея обувки, дрехи, маникюри и тнн.. Възможността за мързел е нещо престижно сред жените и повечето се стремят да се сложат в позиция, която би им осигурила възможно най много Тоест модата на една жена може да бъде силен показател, подсказващ за това, какво очаква от мъжа и какво е склонна да вложи в дадена връзка и също колко е безполезна
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-14-2017 на 11:41

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ЗДРАВЕЙТЕ
    Някой може ли да каже как да си направя номера скрит при обаждане? На Мтел, това свободна функция ли беше или платена ли или изобщо как се правеше?

anonymous990763
    Guest
    ^ Най-вече ме изненада вотът на Македония. Като че ли други по-сериозни катаклизми в гласуването нямаше.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    ^ Най-вече ме изненада вотът на Македония.
    И аз се изненадах.
    Нали правилника не позволява да се гласува за даден изпълнител от територията на държавата,която той представя?
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Супер фен Аватара на corbV2
    Ебати капацитетите, бате. Направих си труда да изслушам песните и точно португалската е най-оригинална и може да се нарече изкуство. Още 1-макс 2 по-оригинални имаше и тва е. Един и същ комерсиален булшит. Харесаха ми няколко R&B песни.

П.С. А като толкова ви дразнят "отклоненията" на участниците, що не казвате нищо за това, че Кристианчо е педалче? Двойни стандарти...
    П.С.2 На мен не ми пречи кой какъв е, просто ме дразнят двойните ви стандарти.
    Последно редактирано от corbV2 : 05-14-2017 на 13:43
    You're tryin' to be different, that makes you no different

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    И аз се изненадах.
    Нали правилника не позволява да се гласува за даден изпълнител от територията на държавата,която той представя?
    Родствените му корени отдавна са приватизирани, но въпреки това очаквам да го изкарат свой човек с помощта на някакво далечно родословно дърво.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    с риск и мен да ме нападнете, че не съм толерантна
    ама и на мен ми писна хора с отклонения да печелят тая Евровизия
    травестит/педераст
    аутист
    догодина к'во да очаквам?
    да не ти е толкова бляксаво мнението
    ~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    https://youtu.be/mfXe2QGu0jE
    Това е въпросното интервю. Не мисля, че заслужава хейт. Момчето е само на 17 и това са искрените му емоции. Тъжно е да виждам разочарованите му сълзи.
    хохохох, качено в канал за гнусна чалга
    малкото тъпо гейче е новата секс играчка на един изявен бг педераст и за тва го пробутват
    руснаците не само не са го припознавали, ами грам не им е пукало за него

Мега фен Аватара на tori
    Вчера ни беше първото каране за нещо, може би не трябваше да съм лайно. Все тая, и без др не ми дреме. :дд
    квак

а, друго е да ти се опъват, не като антракса да слуша и моментално да изпълнява

Супер фен Аватара на corbV2

You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на tori
    ^ Много грешна представа имаш - точно антракса винаги се е опъвал. Новия е възпитан да ме слуша. :дд
    квак

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хохохох, качено в канал за гнусна чалга
    малкото тъпо гейче е новата секс играчка на един изявен бг педераст и за тва го пробутват
    руснаците не само не са го припознавали, ами грам не им е пукало за него
    Хаха. Не бях забелязала. Излезе ми понеже гледам неща за него хд.
    И е супер тъпо да обиждаш едно ДЕТЕ по толкова грозен начин. Дори да е гей, какво те интересува? Ще му светиш ли?

И да, не с прав. Изчетох хиляди коментари на руснаци, които го подкрепят. Ако вотът беше реален и русия не беше банната, щяхме да бием с много пред всички останали.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ^ Много грешна представа имаш - точно антракса винаги се е опъвал. Новия е възпитан да ме слуша. :дд
    опъваше се в началото, след това така го натисна, че ти искаше позволение преди да пише

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    И да, не с прав. Изчетох хиляди коментари на руснаци, които го подкрепят. Ако вотът беше реален и русия не беше банната, щяхме да бием с много пред всички останали.
    ти сериозно ли написа, че руснаците биха гласували за нашето сладко дете/хехеехех/ а не за своя си представител

винаги съм се чудил, какво прави държава от азия на конкурс за европейска песен, ама евреите са навсякъде

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението

П.С. А като толкова ви дразнят "отклоненията" на участниците, що не казвате нищо за това, че Кристианчо е педалче? Двойни стандарти...
    П.С.2 На мен не ми пречи кой какъв е, просто ме дразнят двойните ви стандарти.
    Няма двойни стандарти, в моето мнение.
    Аз обсъждам това, което съм видяла на сцената на тая помия в продължение на години.
    Възможно е момчето де хомо или би (не знам вие как сте разбрали за този "факт"), на мен ми е все тая. Важното е, че не парадира с т'ва, излиза, пее добре една мелодична и запомняща се песен. И това е то.

Нормално ли е ден преди финалите да обявят как този от Португалия има здравословен проблем, и как всички трябва да се обединят и да го подкрепят, 'щото трябва да сме толерантни? А всъщност да не е нищо особено. Той просто излезна и разказа песента (Да, това не беше пеене. Ако го броиш за оригинално и красиво изпълнение, то значи догодина съвсем спокойно и мен трябва да изпратят там, 'баси). Единственото, което видях е неадекватно поведение. Има си други конкурси за такива хора. Ще си позволя да цитирам Дарк, защото вчера коментирахме ситуацията и не мога да съм по-съгласна с неговото мнение, което е едно към едно с моето: "Европа има нужда от лидери с ясни идеи и здрава ръка, а не от поощряване на всякакви девиации, културен марксизъм, шантажиращи и манипулиращи НПО-та и социални PR акции. Ебати изродщината..."

Та, да. Не е т'ва начина. Тоест не бива да е т'ва начина. Но както казах тоя "конкурс" е огледало на цялито ни положение в Европа. Мъжки полов орган за "оценяването".

Спирам да коментирам. Да сме живи и здрави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си