.
Затворена тема
Страница 232 от 300 ПървиПърви ... 132182222228229230231232233234235236242282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 776 до 5 800 от общо 7495
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    От опциите на телефона можеш да си скриеш номера, да не се показва като звъниш.
    Поразрови се и ще го намериш.
    Не е платена функция.
    функцията ми е скрита /смисъл в сиво е и не мога да я пипам/
    пише
    "ИД на повикващия--използва настройките на оператора по подразбиране за показване на номера при изходящи"
    а уж на мте е #31#номер
    ма като го набера така и не се осъществява разговор, разговора се разпада мигновено

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    не знам за какви комплекси говориш, ракши :/
    на мен не ми пука и за жената на Макрончо.
    и за Евровизия не ми пука особено, просто всяка година тя ми припомня колко е отчайващо положението.
    и те всяка година някак въпреки всичко успяват да ме изненадат с нова простотия.
    и т'ва е което.

а когато българите се научат, че второ място не е кой знае какъв успех.
    тогава ще стане нещо от нас.
    или първо или нищо, хехе.
    ами не знам как се нарича, но го има. Хората използват своето племмено мислене, за да се опитат да се извисят над останалите. Все едно като битката на народите, само дето с песни Сеш се като в началото на Троя като се бият Ахил и оня големия, като шампионите на 2те страни, за да не се налага да влизат всички в пряко сражение. Тук е същото, затова и имаме чувството, че четвъртото място '94 е ебахти постижението и постоянно стигаме до него Базира се и на факта, че сме толкова смачкани, че дори 4то място 94, 2ро място на евровизия тази, и не знам си какъв финал на гришо миналата година са бахти постиженията. Толкова сме отчаяни да бъдем нещо, че се радваме на минималното нещо, което можем да бъдем
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Но пък и не можеш да кажеш, че не набива филми за наркоман/психичноболен на вид поне.
    на вид е средостатистически сопол с man bun
    на улицата виждам 10 такива всеки ден

тъпо
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ами не знам как се нарича, но го има. Хората използват своето племмено мислене, за да се опитат да се извисят над останалите. Все едно като битката на народите, само дето с песни Сеш се като в началото на Троя като се бият Ахил и оня големия, като шампионите на 2те страни, за да не се налага да влизат всички в пряко сражение. Тук е същото, затова и имаме чувството, че четвъртото място '94 е ебахти постижението и постоянно стигаме до него Базира се и на факта, че сме толкова смачкани, че дори 4то място 94, 2ро място на евровизия тази, и не знам си какъв финал на гришо миналата година са бахти постиженията. Толкова сме отчаяни да бъдем нещо, че се радваме на минималното нещо, което можем да бъдем
    А най-важното нещо е че Македония, вярно не народната част ( за нея не се знае със сигурност), а представителната, ни даде максимален брой точки...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    на вид е средостатистически сопол с man bun
    на улицата виждам 10 такива всеки ден
    Говоря най-вече за погледа, маниерите и това какъв вкус оставя в устата, след като го видиш, не толкова за кофти бъна, ако мога да го нарека така, щот и на такова не блъска. Въобще, в цялата ситуация е супер грозно като обида това "наркоман" и цял ден обяснявам, че никой не е избрал сам да се разболее от нещо или да се роди болен. Както и хиляда пъти ми се наложи да обясня, че не е нагласено нищо, колкото се използва нечие страдание, за да се стигне възможно най-горе.
    квак

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    прав си въобще не трябваше да ги отразяваме тия неща а да бъде голям и горд народ и да не ни пука щото сме големи горди и не сме смачкани

смачкания си ти начина ти на мислене го показва
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ок, по-малко от 20 часа - половин ниво.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    прав си въобще не трябваше да ги отразяваме тия неща а да бъде голям и горд народ и да не ни пука щото сме големи горди и не сме смачкани

смачкания си ти начина ти на мислене го показва
    жертва номер едно на масовата корупция на ценности

хм, не го очаквах от теб, харитов
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

My 8 old year self would be crying tears of disappointment. But that little shit doesn't know.. life comes at you fast.
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Да ^ понеже не съм имала някакви очаквания и съм ги надминала :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Banned Фен

Затова и никога не се и няма да се напия..
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-15-2017 на 10:17

Супер фен Аватара на corbV2
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Banned Фен
    Изключително съм объркан, защо там, където жените имат някаква истинска сила, държавите им се превръщат от велики в кочини... Мистериозно... Германия, Франция, Швеция ии дори Сащ .. Дори не мога да разбера защо са били дадени сила и равни незаслужени с кръв правомощия на същество, което иначе не може да оцелее само в дивото ( с изключения разбира се).. ДА.. Погледнете което и да е било месоядно женско животно в природата и ще видите, че може да се оправи само, да лови, да се защитава, а ако пуснете жена сама в гората за една седмица еми... Вълците ще са изключително благодарни

Лично съм съгласен да направим експеримент 10 случайни жени и 10 случайни мъже да бъдат пуснати в гората без нищо и след 1 месец да видим резултатите, гарантирам ще са показателни за това, колко равни същества сме и че това равенство може да съществува само защото съществува един крехък мир и някаква структура, чийто крака вие дами дупчите в желанието си да ни доминирате, а ние всичкото сме го направили от любов и желание да не изпитвате нашия свят отблизо
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-15-2017 на 15:31

Мега фен Аватара на tori
    Когато пмса ти е най-силен последния ден и изядеш сто кила храна и още толко сладко, но знаеш, че няма да станеш свиня. <3 Со факин гууд! Довечера трябва да си поговорим, щото не съм сигурна, че съм на правилното място. Чудя се да се натикаме ли в кафене или не, малко ме е страх май. Ще го измисля до тогава.
    квак

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    . Чудя се да се натикаме ли в кафене или не, малко ме е страх май. Ще го измисля до тогава.
    Страх от?
    Успех.

Мега фен Аватара на tori
    От реакцията на тва, където смятам да обсъждам. Ще видим, дано да е успех. :д
    квак

времето се затопли и фитнеса се напълни със всякакви хора дето искат за 2 месеца да направят хубаво тяло
    всяка година гледам едно и също
    САМО ЛЕВСКИ!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Федерер пропуска Ролан Гарос. Жалко...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Да не си обърнал задника към силните на деня?
    Кой, аз ли?!
    Ами ти?!
    не знам за какви комплекси говориш, ракши :/
    на мен не ми пука и за жената на Макрончо.
    и за Евровизия не ми пука особено, просто всяка година тя ми припомня колко е отчайващо положението.
    Ако не ти пукаше, нямаше да коментираш.
    второ място не е кой знае какъв успех.
    или първо или нищо, хехе.
    Охо, първата, как е ? В какво си първа?
    тогава ще стане нещо от нас.
    Ти по-добре мисли какво ще стане от теб. Като станеш Първа Дама (най-малко) да не ни забравиш и да дойдеш да пишеш във форума да ни се похвалиш !
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    функцията ми е скрита /смисъл в сиво е и не мога да я пипам/
    пише
    "ИД на повикващия--използва настройките на оператора по подразбиране за показване на номера при изходящи"
    а уж на мте е #31#номер
    ма като го набера така и не се осъществява разговор, разговора се разпада мигновено
    Не знам, при мен това е функция от телефона и няма нищо общо с оператора.
    жертва номер едно на масовата корупция на ценности

хм, не го очаквах от теб, харитов
    Не очаквах да мислиш Харката за нещо повече от останалите. Напротив!
    Чудя се какво можеш да очакваш от русофил-алкохолик, играещ роля на (менте) патриот през свободното си време .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Федерер пропуска Ролан Гарос. Жалко...
    И аз тва прочетох..
    Шанс за наш Гришо да достигне по-напред.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Кой, аз ли?!
    Ами ти?!
    Да, ти.

Аз не съм.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Начи, преди 3 месеца казах на шефа ми, че нямам време за един проект и решихме wireless-a да го вземе колега, аз да остана само firewall (което е неписано правило, че ще съм айляк + само 3ма работим на този тип файъруоли)
    Ко става, направих си firewall-a , обаче wireless-са напълно до никъде, и нямам идея какво става, само знам, че клиента ни чака до 8 тяхно време на място да тества
    Ок, направих и останалото, и му показах как (той няма вина, страшно е първите пъти като го правиш), което отне 4 часа плътно главоблъсканици, защото е много като количество и като сложност.

Сега, моралът от историята.
    Преди 1г 6м имах един старши. Много ме беше страх да го питам нещо, защото много ме респектираше колко знае и той вечно беше потресен, като някой не знае колкото него. Ама от страх накрая 2 пъти ми се налага просто да го викам да идва да помага, защото не можех да се справя за времето което имах.

Година и половина по-късно - старшия го няма, слагат ме старши на всеки проект, само дето не искам хората да ги е страх от мен и да се чувстват като провали (както аз се чувствах)
    Вместо да си измия ръцете (както за съжаление видях др колега да прави тази седмиза и само критикува другите, а самият той е зелен ... да), хванах и показах на момчето какво да направи, останалото го довърших, поех и комуникацията, оправихме всичко и му казах, че вс е наред - набързо му разказах как съм била точно така преди в началото, и че са ве спасявали. И да не си легне с лошо настроение, а да бяга да спи и да яде, и даже утре ще направим част от нещата заедно да гледа.
    И при всеки проблем, си bypass-вах firewall-а за да сме сигурни, че не е той проблема - общо взето днес направих всичките неща, които никой не ги е правил за мен в подобна ситуация.
    И се замислих, че тези хора, които постъпват по друг начин (т'ва не е моя работа и аз мойте неща съм си ги направил, сори), явно още не са яли дървото или са забравили какво е чувството.

Както и да е. Рядко се гордея с нещо, но днес се гордея , че изпратих човек вкъщи по-спокоен и не-мразещ се, и притесняващ се, както съм била аз.
    Последно редактирано от NomNomNom : 05-15-2017 на 20:04
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Както и да е. Рядко се гордея с нещо, но днес се гордея , че изпратих човек вкъщи по-спокоен и не-мразещ се, и притесняващ се, както съм била аз.
    Дано само не си го научила да те търси за всяко нещо, когато си поиска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си