- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
hahahahah След един катастрофален неделен ден се съвсезам...Ама сега съм адски влюбена след дълга връзка...И не ща друг,бе...Когато някой е роден за теб и те допълва е трудно да се откажеш...Не искам никой вече,а около мен само яки момчета...Писна ми все да ги преживявам!Толкова ли е сложно да бъдеш верен и честен?!... 0.о....
Последно редактирано от slun4ice_90 : 05-16-2017 на 13:02
Какви шансове имам да намеря "истинска любов" ако изляза облечен с картофен чувал на улицата, без пари ? ДАй и аз да пробвам да привличам мацките с духовна енергия, изглежда всички монаси плуват в мацки тея дни и въобще и не могат да се наситят на пусиПримерно епископ Евипикидики почина на дупето на една руса десятка по скалата на секс... Ама в пълна сериозност няма безплатна любов
Ако жените обичаха както казваха, че обичат, доста повече мъже щяха да си имат приятелки сега, а не само тези, който могат да си ги позволят ча чинг
Също и нямаше да има толкова много мъже прегладняли за женско внимание, дето цакат всички като си дупчат собствените топки с надеждата някоя евентуално да ги съжали достатъчно, че да ги потупа по рамото с ръкавица, без да ги нарече криипъри.. Жалко е да гледаш мъже да се влачат кат бити кучета подир кучките дет ги подритват.. Не е нищо особено това ама като го нямаш и не си ги изпитал досега в добри количества и го обожествяваш това внимание и тоя секс и тая любов и едва ли не края на света ако ги нямаш, ами не е така, но това което нямаме е по привлекателно за нас.. Всичко е основно маркетинг, а накрая получаваш космодиск
![]()
Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-16-2017 на 13:15
Ако търсиш точно истинската любов...облечен в чувал и без пари има доста по-голям шанс да я намериш отколкото със скъпа кола,маркови дрехи и спонсорство. Друг е въпроса,че по този начин автоматично ще изпуснеш мнооооого неистински любови и може да си дъъъълго време сам...
Относно битите кучета дадох пример по-нагоре и с жени кученца...
Последно редактирано от Niakoitam : 05-16-2017 на 13:14
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ето един много точен и смислен коментар браво за което! Мхм, аз бих казал, че и аз никога или почти никога не съм получавал женско внимание, ако съм получавал то е било само като приятел или от типа кефиш ме за момента, или отчаяна съм и се радвам, че ми обърна внимание, нямащо нищо общо с влюбване, любов и т.н. , но като се замисля отдавам прекалено много внимание на момичетата, а не получавам такова от тях, а все си мисля, че трябва да има баланс и за да има баланс започвам и аз да не им давам внимание и да ги игнорирвам както те правят с мен, ако някоя иска внимание ще трябва и тя да покаже такова! Ако всички бяхме на този принцип нямаше да ги има кифлите дето се надуват на n-та степен, понеже са затрупани от мъжко внимание без дефакто да са го заслужили, за това имат егати и самочувствието, но е факт, че мъжете трудно устояват на готините мадами, докато обратното е доста по-възможно, въпрос на психика и на хормони, както и на тренировки на въздаржание и криене на емоциите!!!
Ако жените се обличаха и се държаха както 50-те години може би, може би доста трудно щеше да намериш момиче, което да харесаш и по-вероятно щеше да я харесаш заради характера, но имайки предвит как изглеждат днешните момичета, особено тези със слаби и стегнати тела и красиви лица, как се обличат и как се държат е доста трудно да устоиш на изкушението!!!
Хахах,абе то това е станало,защото тя си е просто курва...Не искам да навлизам в подробности...А,аз залагах на този човек... П.С.Аз грозна ли тряа да се почувствам от напусаното в последния абзац? :Д :Д И не смятам,че е толкова трудно и да бъде честен човек...Това си изпуснал да констатираш...И аз се обличам провокативно,но съм си и такава.Държанието си е до човек и възпитание...Не може да отиде някаква си там и да го хване за "пакета" и тн...Аз не постъпвам така...Има и свестни момичета,но и моите наблюдения са трагични като цяло!Когато съм с някого съм само с него,но и това не се цени...
Последно редактирано от slun4ice_90 : 05-16-2017 на 14:24
Провокативното обличане е като да изкараш дините на пазара, щом са отвън, значи се продаватСя каквото и да кажем ако дойде някой любим актьор примерно и ти се натисне едва ли ще бъдеш пример за подражание, но не ти и трябва, все пак винаги можеш да избереш да бъдеш и двете.. Хем пример за подражание пред приятелите и приятеля си, хем с приятни спомени при актьора
Пък и е приятно да можеш да се похвалиш с кой си била, нали
![]()
Важното е той да вярва, че излизаш само с него, другите неща са тривиални подробности![]()
Последно редактирано от slun4ice_90 : 05-16-2017 на 14:42
Но все пак държиш да е успешен в живота, а не някой под стандартите ти нали или нямаш стандарти ? Смисъл ако имаш значи не всеки може да бъде с теб и натурално ги нареждаме на йерархия. Ако нареждаме момчетата на йерархия спокойно можем да кажем, че тези, който те заговарят и са под стандартите досаждат и са криипър йууу, помощ изнасилвач и тнн![]()
Изпадам в крайности, но мисълта ми е, че ако не всеки има шанс с теб, значи не си по различна от другите, макар и да искаш така да мислиш. Никой не е различен от другите, всички искаме най доброто, проявата на другояче е вид аномания или алтруизъм дори..
Също ако имаш стандарти имаш определен праг и ако текущото ти гадже падне под него, би ти се сторило по привлекателно да пробваш с онзи... симпатичен пилот
Например ако стане инцидент и загуби крак и не може да функционира нормално или получи еректилна дисфункция и тнн. Смисъл ако скъсаш с него би изглеждала зле в очите на всички, но ако задоволяваш нуждите си другаде, без никой да разбере... Еми това е друго нещо![]()
Пък ако нямаш стандарти... Еми разбираш ...Пляс пляс мляс мляс ауууу херпес
Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-16-2017 на 15:11
Хахаха,днес ме спукахте от смях...Имам си стандарти,разбира се...и принципи,което е най-важното!Да,бих останала независимо от всичко,когато обичам!Аз съм висока летва и не,не съм за всеки...Подбирам си хората и като цяло около мен,но излизам с всякакви момчета без значение какво работят и тн...![]()
Заговарят ме всякакви и не ми е проблем...Аз съм и мила и веселяче и харесвам такива хора!...
Последно редактирано от slun4ice_90 : 05-16-2017 на 15:21
^
Ти си някъв ултра тъп...хахаДави си се ти!
Последно редактирано от Indistinct : 05-16-2017 на 18:20
Никъде не съм споменавал, че си грозна! Нито те познавам нито знам как изглеждаш и се държиш за да те коментирам! Няма лошо и момичетата да са инициативни и да правят първата крачка, аз уважавам такива момичета и предпочитам, но за съжаление не срещам такива! Няма лошо и хората да са само с един човек както ти си писала, но в днешно време не останаха много хора, които да са моногамни, повечето са полигамни и, ако нещата са доста сериозни може би трябва двамата да са си верни един на друг, освен ако няма някаква причина единия да търси нещо другаде, защото му липсва в дадената връзка, но ако нещата не са сериозни и връзката е от типът само за секс тогава е друго!
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Най-накрая започнах пак да ходя на лостове.
Мускулната треска е навсякъде,ама се чувствам супер след всяка тренировка.
Даже и преваля малко и разхлади ,та тренировката стана още по-добра.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Е, да, бе. Защо да не се изсипе шибан порой точно в тези 5 минути, в които бях навън. Без чадър, разбира се. От обувките до косата вир вода. А тъпото приложение ми показа, че днес нямало да вали. :@@@@@
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Ouroboros
Евала човек и аз бих я изгонила. Знам колко долни стават жените в това отношение. Дори стават още по-долни, като тръгват да съблазняват и обвързани и такива, които изобщо не мислят за партньора си преди да действат хич не ги жаля. Ей заради такива индивиди после се казва, че всяка жена е такава.