.
Затворена тема
Страница 234 от 300 ПървиПърви ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 826 до 5 850 от общо 7495
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    да не са ти сложили пак рога
    ама тоя път да са по-малки
    hahahahah След един катастрофален неделен ден се съвсезам...Ама сега съм адски влюбена след дълга връзка...И не ща друг,бе...Когато някой е роден за теб и те допълва е трудно да се откажеш... Не искам никой вече,а около мен само яки момчета...Писна ми все да ги преживявам!Толкова ли е сложно да бъдеш верен и честен?!... 0.о....
    Последно редактирано от slun4ice_90 : 05-16-2017 на 13:02

Banned Фен
    Какви шансове имам да намеря "истинска любов" ако изляза облечен с картофен чувал на улицата, без пари ? ДАй и аз да пробвам да привличам мацките с духовна енергия, изглежда всички монаси плуват в мацки тея дни и въобще и не могат да се наситят на пуси Примерно епископ Евипикидики почина на дупето на една руса десятка по скалата на секс... Ама в пълна сериозност няма безплатна любов Ако жените обичаха както казваха, че обичат, доста повече мъже щяха да си имат приятелки сега, а не само тези, който могат да си ги позволят ча чинг Също и нямаше да има толкова много мъже прегладняли за женско внимание, дето цакат всички като си дупчат собствените топки с надеждата някоя евентуално да ги съжали достатъчно, че да ги потупа по рамото с ръкавица, без да ги нарече криипъри.. Жалко е да гледаш мъже да се влачат кат бити кучета подир кучките дет ги подритват.. Не е нищо особено това ама като го нямаш и не си ги изпитал досега в добри количества и го обожествяваш това внимание и тоя секс и тая любов и едва ли не края на света ако ги нямаш, ами не е така, но това което нямаме е по привлекателно за нас.. Всичко е основно маркетинг, а накрая получаваш космодиск
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-16-2017 на 13:15

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PathToOuroboros Виж мнението
    Какви шансове имам да намеря "истинска любов" ако изляза облечен с картофен чувал на улицата, без пари ? ДАй и аз да пробвам да привличам мацките с духовна енергия, изглежда всички монаси плуват в мацки тея дни и въобще и не могат да се наситят на пуси Примерно епископ Евипикидики почина на дупето на една руса десятка по скалата на секс... Ама в пълна сериозност няма безплатна любов Ако жените обичаха както казваха, че обичат, доста повече мъже щяха да си имат приятелка сега, а не само тези, който могат да си ги позволят ча чинг
    Ако търсиш точно истинската любов...облечен в чувал и без пари има доста по-голям шанс да я намериш отколкото със скъпа кола,маркови дрехи и спонсорство. Друг е въпроса,че по този начин автоматично ще изпуснеш мнооооого неистински любови и може да си дъъъълго време сам...

Относно битите кучета дадох пример по-нагоре и с жени кученца...
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-16-2017 на 13:14
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на sladura89
    Какви шансове имам да намеря "истинска любов" ако изляза облечен с картофен чувал на улицата, без пари ? ДАй и аз да пробвам да привличам мацките с духовна енергия, изглежда всички монаси плуват в мацки тея дни и въобще и не могат да се наситят на пуси Примерно епископ Евипикидики почина на дупето на една руса десятка по скалата на секс... Ама в пълна сериозност няма безплатна любов Ако жените обичаха както казваха, че обичат, доста повече мъже щяха да си имат приятелки сега, а не само тези, който могат да си ги позволят ча чинг Също и нямаше да има толкова много мъже прегладняли за женско внимание, дето цакат всички като си дупчат собствените топки с надеждата някоя евентуално да ги съжали достатъчно, че да ги потупа по рамото с ръкавица, без да ги нарече криипъри.. Жалко е да гледаш мъже да се влачат кат бити кучета подир кучките дет ги подритват.. Не е нищо особено това ама като го нямаш и не си ги изпитал досега в добри количества и го обожествяваш това внимание и тоя секс и тая любов и едва ли не края на света ако ги нямаш, ами не е така, но това което нямаме е по привлекателно за нас.. Всичко е основно маркетинг, а накрая получаваш космодиск
    Ето един много точен и смислен коментар браво за което! Мхм, аз бих казал, че и аз никога или почти никога не съм получавал женско внимание, ако съм получавал то е било само като приятел или от типа кефиш ме за момента, или отчаяна съм и се радвам, че ми обърна внимание, нямащо нищо общо с влюбване, любов и т.н. , но като се замисля отдавам прекалено много внимание на момичетата, а не получавам такова от тях, а все си мисля, че трябва да има баланс и за да има баланс започвам и аз да не им давам внимание и да ги игнорирвам както те правят с мен, ако някоя иска внимание ще трябва и тя да покаже такова! Ако всички бяхме на този принцип нямаше да ги има кифлите дето се надуват на n-та степен, понеже са затрупани от мъжко внимание без дефакто да са го заслужили, за това имат егати и самочувствието, но е факт, че мъжете трудно устояват на готините мадами, докато обратното е доста по-възможно, въпрос на психика и на хормони, както и на тренировки на въздаржание и криене на емоциите!!!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90 Виж мнението
    Толкова ли е сложно да бъдеш верен и честен?!... 0.о....
    Ако жените се обличаха и се държаха както 50-те години може би, може би доста трудно щеше да намериш момиче, което да харесаш и по-вероятно щеше да я харесаш заради характера, но имайки предвит как изглеждат днешните момичета, особено тези със слаби и стегнати тела и красиви лица, как се обличат и как се държат е доста трудно да устоиш на изкушението!!!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    а около мен само яки момчета...
    оуууу, благодаря

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Ако жените се обличаха и се държаха както 50-те години може би, може би доста трудно щеше да намериш момиче, което да харесаш и по-вероятно щеше да я харесаш заради характера, но имайки предвит как изглеждат днешните момичета, особено тези със слаби и стегнати тела и красиви лица, как се обличат и как се държат е доста трудно да устоиш на изкушението!!!
    Хахах,абе то това е станало,защото тя си е просто курва...Не искам да навлизам в подробности...А,аз залагах на този човек... П.С.Аз грозна ли тряа да се почувствам от напусаното в последния абзац? :Д :Д И не смятам,че е толкова трудно и да бъде честен човек...Това си изпуснал да констатираш...И аз се обличам провокативно,но съм си и такава.Държанието си е до човек и възпитание...Не може да отиде някаква си там и да го хване за "пакета" и тн...Аз не постъпвам така...Има и свестни момичета,но и моите наблюдения са трагични като цяло!Когато съм с някого съм само с него,но и това не се цени...
    Последно редактирано от slun4ice_90 : 05-16-2017 на 14:24

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    оуууу, благодаря
    хахах

Banned Фен
    Хахах,абе то това е станало,защото тя си е просто курва...Не искам да навлизам в подробности...А,аз залагах на този човек... П.С.Аз грозна ли тряа да се почувствам от напусаното в последния абзац? :Д :Д И не смятам,че е толкова трудно и да бъде честен човек...Това си изпуснал да констатираш...И аз се обличам провокативно,но съм си и такава.Държанието си е до човек и възпитание...Не може да отиде някаква си там и да го хване за "пакета" и тн...Аз не постъпвам така...Има и свестни момичета,но и моите наблюдения са трагични като цяло!Когато съм с някого съм само с него,но и това не се цени...

Провокативното обличане е като да изкараш дините на пазара, щом са отвън, значи се продават Ся каквото и да кажем ако дойде някой любим актьор примерно и ти се натисне едва ли ще бъдеш пример за подражание, но не ти и трябва, все пак винаги можеш да избереш да бъдеш и двете.. Хем пример за подражание пред приятелите и приятеля си, хем с приятни спомени при актьора Пък и е приятно да можеш да се похвалиш с кой си била, нали

Важното е той да вярва, че излизаш само с него, другите неща са тривиални подробности

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Провокативното обличане е като да изкараш дините на пазара, щом са отвън, значи се продават Ся каквото и да кажем ако дойде някой любим актьор примерно и ти се натисне едва ли ще бъдеш пример за подражание, но не ти и трябва, все пак винаги можеш да избереш да бъдеш и двете.. Хем пример за подражание пред приятелите и приятеля си, хем с приятни спомени при актьора Пък и е приятно да можеш да се похвалиш с кой си била, нали

Важното е той да вярва, че излизаш само с него, другите неща са тривиални подробности
    Хехехе,глупости...Не съм такава аз и съм излизала с всякакви момчета...И за такижа "роли" за пред фр и него не правя...И аз самата и пея,но нека си се хвалят...Не държа да бъда със супер звезда и бих устояла на изкушението...
    Последно редактирано от slun4ice_90 : 05-16-2017 на 14:42

Banned Фен
    Хехехе,глупости...Не съм такава аз и съм излизала с всякакви момчета...И за такижа "роли" за пред фр и него не правя...И аз самата и пея,но нека си се хвалят...Не държа да бъда със супер звезда и бих устояла на изкушението...
    Но все пак държиш да е успешен в живота, а не някой под стандартите ти нали или нямаш стандарти ? Смисъл ако имаш значи не всеки може да бъде с теб и натурално ги нареждаме на йерархия. Ако нареждаме момчетата на йерархия спокойно можем да кажем, че тези, който те заговарят и са под стандартите досаждат и са криипър йууу, помощ изнасилвач и тнн

Изпадам в крайности, но мисълта ми е, че ако не всеки има шанс с теб, значи не си по различна от другите, макар и да искаш така да мислиш. Никой не е различен от другите, всички искаме най доброто, проявата на другояче е вид аномания или алтруизъм дори..
    Също ако имаш стандарти имаш определен праг и ако текущото ти гадже падне под него, би ти се сторило по привлекателно да пробваш с онзи... симпатичен пилот
    Например ако стане инцидент и загуби крак и не може да функционира нормално или получи еректилна дисфункция и тнн. Смисъл ако скъсаш с него би изглеждала зле в очите на всички, но ако задоволяваш нуждите си другаде, без никой да разбере... Еми това е друго нещо
    Пък ако нямаш стандарти... Еми разбираш ... Пляс пляс мляс мляс ауууу херпес
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-16-2017 на 15:11

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Но все пак държиш да е успешен в живота, а не някой под стандартите ти нали или нямаш стандарти ? Смисъл ако имаш значи не всеки може да бъде с теб и натурално ги нареждаме на йерархия. Ако нареждаме момчетата на йерархия спокойно можем да кажем, че тези, който те заговарят и са под стандартите досаждат и са криипър йууу, помощ изнасилвач и тнн

Изпадам в крайности, но мисълта ми е, че ако не всеки има шанс с теб, значи не си по различна от другите, макар и да искаш така да мислиш. Никой не е различен от другите, всички искаме най доброто, проявата на другояче е вид аномания или алтруизъм дори..
    Също ако имаш стандарти имаш определен праг и ако текущото ти гадже падне под него, би ти се сторило по привлекателно да пробваш с онзи... симпатичен пилот
    Например ако стане инцидент и загуби крак и не може да функционира нормално или получи еректилна дисфункция и тнн. Смисъл ако скъсаш с него би изглеждала зле в очите на всички, но ако задоволяваш нуждите си другаде, без никой да разбере... Еми това е друго нещо
    Пък ако нямаш стандарти... Еми разбираш ... Пляс пляс мляс мляс ауууу херпес
    Хахаха,днес ме спукахте от смях...Имам си стандарти,разбира се...и принципи,което е най-важното!Да,бих останала независимо от всичко,когато обичам!Аз съм висока летва и не,не съм за всеки...Подбирам си хората и като цяло около мен,но излизам с всякакви момчета без значение какво работят и тн... Заговарят ме всякакви и не ми е проблем...Аз съм и мила и веселяче и харесвам такива хора!...
    Последно редактирано от slun4ice_90 : 05-16-2017 на 15:21

Супер фен Аватара на corbV2
    Толкова ли е сложно да бъдеш верен и честен?!... 0.о....
    Не ща да съм верен и честен, а да ми се давиш на шампоана . Не, не е сложно. Въпрос на приоритети.

Цензурирано. - Indistinct
    Последно редактирано от Indistinct : 05-16-2017 на 18:20
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ^

Ти си някъв ултра тъп...хаха Дави си се ти!
    Последно редактирано от Indistinct : 05-16-2017 на 18:20

Никъде не съм споменавал, че си грозна! Нито те познавам нито знам как изглеждаш и се държиш за да те коментирам! Няма лошо и момичетата да са инициативни и да правят първата крачка, аз уважавам такива момичета и предпочитам, но за съжаление не срещам такива! Няма лошо и хората да са само с един човек както ти си писала, но в днешно време не останаха много хора, които да са моногамни, повечето са полигамни и, ако нещата са доста сериозни може би трябва двамата да са си верни един на друг, освен ако няма някаква причина единия да търси нещо другаде, защото му липсва в дадената връзка, но ако нещата не са сериозни и връзката е от типът само за секс тогава е друго!

Супер фен Аватара на corbV2
    Ти си някъв ултра тъп...хаха Дави си се ти!
    Шматка, кво се палиш? Давай го по-айляк.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Днес май пак видях частта на поговорката: "По дрехите посрещат...."

Засякох се в центъра с едно малко цигане момче.Попринцип си е доста нагличко и си ти говори някакво нахакано без да се съобразява от възрастта ти. Но то попринцип ме засичаше или на работата миналата година или,когато сме тръгнали на село да работим и все ме виждало с разни анцузи и платненки често и оцапани с разни бои или други гнязове.
    Днес ме засича,а аз някакъв такъв подстриган,с брада на един ден,прилепнала тънка фанелка покриваща част от китките ми,дънки и единият джоб надут яко на квадрат от личната карта и телефона ми и смърдящ на Стрейт. Толкова стъписано не бях го виждал туй дИте да ми говори....
    Малко като миналата година дето едната колежка около моите години един път ми разправя: Абе искам да те питам нещо. Ти защо във фейсбук си по-хубав отколкото тук. Не че си грозен,но във фейсбук си по-хубав? Казвам и: Ами вероятно,защото във фейсбук съм бая по изтупан и с официални дрехи за разлика от тук....
    АХАХАХАХХАХАХАХААХАХХАХАХ А

Подстриган, небрадясал, ПРИЛЕПНАЛА ТЪНКА ФАНЕЛКА ПОКРИВАЩА ЧАСТ ОТ КИТКИТЕ МИ, ДЪНКИ И ИЗДУТ ДЖОБ, ВОНЯЩ НА СТР8 АХХАХАХАХАХХА

е тва е бате, селския ерген на мегдана ахахахахха

ох, разсмя ме, благодаря
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Най-накрая започнах пак да ходя на лостове.
    Мускулната треска е навсякъде,ама се чувствам супер след всяка тренировка.
    Даже и преваля малко и разхлади ,та тренировката стана още по-добра.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Шматка, кво се палиш? Давай го по-айляк.
    Хаха,ок

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Никъде не съм споменавал, че си грозна! Нито те познавам нито знам как изглеждаш и се държиш за да те коментирам! Няма лошо и момичетата да са инициативни и да правят първата крачка, аз уважавам такива момичета и предпочитам, но за съжаление не срещам такива! Няма лошо и хората да са само с един човек както ти си писала, но в днешно време не останаха много хора, които да са моногамни, повечето са полигамни и, ако нещата са доста сериозни може би трябва двамата да са си верни един на друг, освен ако няма някаква причина единия да търси нещо другаде, защото му липсва в дадената връзка, но ако нещата не са сериозни и връзката е от типът само за секс тогава е друго!
    Снимката е моя...Мда,ами аз не си падам по връзки всъшност,но съм сериозна,когато имам взаймоотношения...Мда,не останаха! Аз правя първа крачка,когато някой ме е зайнтригувал...
    Последно редактирано от slun4ice_90 : 05-16-2017 на 16:22

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Снимката е моя...Мда,ами аз не си падам по връзки всъшност
    Аз правя първа крачка,когато някой ме е зайнтригувал...
    здрастииии
    понеже си стоиш на едно място, та реших първата крачка да е от мен

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Е, да, бе. Защо да не се изсипе шибан порой точно в тези 5 минути, в които бях навън. Без чадър, разбира се. От обувките до косата вир вода. А тъпото приложение ми показа, че днес нямало да вали. :@@@@@
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Ouroboros
    Евала човек и аз бих я изгонила. Знам колко долни стават жените в това отношение. Дори стават още по-долни, като тръгват да съблазняват и обвързани и такива, които изобщо не мислят за партньора си преди да действат хич не ги жаля. Ей заради такива индивиди после се казва, че всяка жена е такава.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    здрастииии
    понеже си стоиш на едно място, та реших първата крачка да е от мен
    хахах,страшен ден е днес... Оф,че якоо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си