.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Ти хубаво я надъхваш да се съберат отново, но не мисля, че ще е възможно нещата между тях да са като преди.
    Дори и да е възможно, ще им отнеме доста време за да достигнат нивото на предишната им емоционална връзка.
    Колкото и време да отнеме пак е по- добре, отколкото цял живот след това да се пита какво е щяло да стане ако са се събрали.
    Цитирай Първоначално написано от Dark Sunny Виж мнението
    Не зависи само от мен.
    Ти направи каквото зависи от от теб, пък каквото стане.
    Последно редактирано от inewton : 05-16-2017 на 20:03
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Ти хубаво я надъхваш да се съберат отново, но не мисля, че ще е възможно нещата между тях да са като преди.
    Дори и да е възможно, ще им отнеме доста време за да достигнат нивото на предишната им емоционална връзка.
    Не си много прав, ние сме близки, дори и когато не сме близки.Но от друга, страна ако евентуално, някак си се случи това 8-мо чудо на света да се съберем отново, ще е доста трудно, дори повече и от преди..

Голям фен
    Няма да има никой, който да се доближи дори и малко до неговия характер, ...
    Това са глупости.
    Или решаваш да продължиш напред, или решаваш да се пробваш да го заговориш отново.
    Не може да стоиш ей така ,посредата, и да си мислиш, че той е единствения човек за теб, и че си го изпуснала.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Колкото и време да отнеме пак е по- добре, отколкото цял живот след това да се пита какво е щяло да стане ако са се събрали.

Ти направи каквото зависи от от теб, пък каквото стане.
    Наистина направих всичко, всъщност все още не съм, но трябва да поработя по въпроса.. а останалото той ще реши.. въпреки, че знам, че щом си науми нещо, колкото и да го били го устоява ..

Това са глупости.
    Или решаваш да продължиш напред, или решаваш да се пробваш да го заговориш отново.
    Не може да стоиш ей така ,посредата, и да си мислиш, че той е единствения човек за теб, и че си го изпуснала.
    Писах му, направих това и остана още нещо, но дори и да не се получи, дори и някога отново да позволя на някой да навлезе по-дълбоко в живота ми, никога няма да е същото..

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Наистина направих всичко, всъщност все още не съм, но трябва да поработя по въпроса.. а останалото той ще реши.. въпреки, че знам, че щом си науми нещо, колкото и да го били го устоява ..
    Ти по- добре от мен знаеш какво е положението. Успех все пак.

Даром няма да получиш човешка обич.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ти по- добре от мен знаеш какво е положението. Успех все пак.

Даром няма да получиш човешка обич.
    Аз не се боря за да ме обичат, знам, че съм трудна и дори невъзможна за обичане.
    Аз искам да е щастлив, независимо дали е със или без мен и знам, че в момента не е, а това ме убива.

Голям фен
    И аз ти желая успех. Наистина звучи така, сякаш вашата "история" все още не е приключила.

В момента и аз съм в подобна ситуация, честно да ти кажа каквото и да правиш, колкото и да се опитваш, ако един човек не иска да е с теб, няма да е с теб. Няма нищо лошо в това да пробваш още един път да запалиш това, което е угаснало. Много се надявам при теб да се получи. И недей се бави повече. Събирай смелост и действай.

Към Necrologist - благодаря, наистина ми се иска да не е приключило, но ако е, поне искам да знам,ч е той е добре и е щастлив.
    Към nachossr - въпроса не е до смелостта, но ще направя и последното, останалото го решава той.
    Към dreamwalker-той знае по-добре и от мен самата за тези разсъждения, но не ги приема, защото така му е по-лесно, до скоро и аз исках да приема, че ме е забравил, че е продължил напред, но явно и на двамата не ни се получи..

Супер фен Аватара на RiB
    гадно ли ти е РЕАЛНО? гадно ли ти е НАИСТИНА? отговори ми след 6 месеца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си