.
Затворена тема
Страница 236 от 300 ПървиПърви ... 136186226232233234235236237238239240246286 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 876 до 5 900 от общо 7495
    Голям фен Аватара на ОР
    сере ми се

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    И аз разбрах, че връзките не са за мен и не търся такава в момента, не виждам смисъл, или може да не съм срещнал правилният човек! На снимката ти се вижда повече лицето, но доста добре изглеждаш да! Мхм, явно аз или никого не съм заинтригувал или просто не излизам достатъчно, едно от двете ще е!
    Ще срещнеш човека и ти...Подбирай си хората и излизай,да. Успех! И мерси... хах :п П.СНов работен ден е...айде от други ден почивка и ще има фитнес и айляк... :3 ^_^

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Абе нормално ли е на заклет рок/метал + сяква електронна музика / + геймър.. да му се слуша чалга в 5 часа след обяд без да пие... И ако послушам още малко чалга, ще почна да мятам мазните гюбеци в нас.. ужасТ.. май ми се пие..

Стара каравана, алелей... Абе Галена известна ли е? ;д

Edit&* Усетих се зак'во е.. само летни чалга хитове слушам.. сигурно щото ми се ходи на море и другата седмица ще се разходя до него.. phew.. помислих, че съм болен..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-17-2017 на 14:38
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    точно така, ретардирала, похабяваща кислород форма на живот такава
    Малко ме е жал за теб.

Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Малко ме е жал за теб.
    Ти вярно си някакъв убитак обаче нале?
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Малко ме е жал за теб.
    благодаря
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Edit&* Усетих се зак'во е.. само летни чалга хитове слушам.. сигурно щото ми се ходи на море и другата седмица ще се разходя до него.. phew.. помислих, че съм болен..
    Не, бе, просто и ти си от онея, дето "ама аз такава музика не слушам", а след две водки те дърпат към Плаза. Не си само ти, много сте "заклетите фенове".

Геша не хейтвай, мамка ти..
    Слушам само когато наистина нямам избор.. (бг чалга)... Като пия слушам сръбско и гръцко и турско ;дд само и единствено тогава.. ;дд

Ако някой ми пусне чалга в колата/ в нас... без да се пие... ще го запаля.. ;д

Което ми напомня, ГЕШААААААААААААА трябва ми мега турбо брутално яко тунингче на ена колЪ.... и да не е много скъпо.. че не ми се харчат за глупости..
    Става въпрос за Astra G 2-ка двигател 160 коня Въртящ момент (Нм) 188/4300
    Треа да й барнеме окачването и да й се сложи чипчИе.
    идеи?
    /Колата ще е подарък и го правим 5-6 човека, така че вярно не треа да е мега скъпо.. до тука сме дали 4к)
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-17-2017 на 15:14
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ти си толкова метълист, колкото аз космонавтка. И не опира само до слушането на еди какво си.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Ти си толкова метълист, колкото аз космонавтка. И не опира само до слушането на еди какво си.
    По скоро рокаджия.. ;д и електро.. Но и доста метъл слушам.. особено по време на гейминг сесии или тренировки..
    За мен е важно да слушам музиката, ако за теб е важно да съм облечен целият в черно, да не се къпя да имам грозни пиърсинги навсякъде и една мааааааазна дълга МЕГА гнусната коса + да смърдя на чесън и лятото на 40 градуса да нося кубинки (щото така правели метълите), то тогава да, не съм метълист... права си.. и не желая да бъда..
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на an7raks
    Продайте я за 4к (ако можете, щото ме съмнява), налейте още 1-2к и вземете нещо по-смислено... Ако не се лъжа, тоя двигател е атмосферен бензин? С чипчИе нищо съществено няма да направите, в случая. Ако позволява, можете малко да го шлайфате да го сгъстите, ама не е много сигурно колко точно можете да го сгъстявате преди да му събирате буталата от картера. Може да го портнете или най-малкото да му измиете главата, щото вероятно в момента и неговите си 160 коня не вади. Чак след това вече може и да има смисъл да го качвате за чип... Всъщност, ако го сгъстявате, ще трябва само центровката да се промени леко. Ако го портнете, може и малко горивото да се увеличи. Колко "леко" и колко "малко", ще ви го каже човекът, при когото отидете да го настройва.
    При всички случаи, изброените неща ще стъпят на повече от хилядарка, а колко коня ще се вдигнат и дали няма да се счупи след 30 хил. км натискане, може да ви каже някоя врачка.
    Та, да, за 5 бона има коли с около 200 коня и доста по-добро поведение.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    да съм облечен целият в черно, да не се къпя да имам грозни пиърсинги навсякъде и една мааааааазна дълга МЕГА гнусната коса + да смърдя на чесън и лятото на 40 градуса да нося кубинки (щото така правели метълите), то тогава да, не съм метълист... права си.. и не желая да бъда..
    ммммм, пък антракса въобще не се обижда

Голям фен
    Ти вярно си някакъв убитак обаче нале?
    Ахахахахаха, тъй, тъй.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    По скоро рокаджия.. ;д и електро.. Но и доста метъл слушам.. особено по време на гейминг сесии или тренировки..
    За мен е важно да слушам музиката, ако за теб е важно да съм облечен целият в черно, да не се къпя да имам грозни пиърсинги навсякъде и една мааааааазна дълга МЕГА гнусната коса + да смърдя на чесън и лятото на 40 градуса да нося кубинки (щото така правели метълите), то тогава да, не съм метълист... права си.. и не желая да бъда..
    Еми, не схвана, ама аз дори и не очаквах. Никъде не съм споменавала за връзка с външния вид. Не съм тръгнала с идеята да те обиждам, просто изразявам впечатление, което може и да не е истинско, но образът ти крещи "животът ми е поп-фолк".
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Ъъ.. рядко ходя на чалготека да не кажа почти никога.. от там нататък животът ми няма нищо общо с поп-фолк.. или човек като се забавлява и автоматично се заклеймява като "животът му е поп-фолк"?
    Как протичат два мои дни, един работен и един не

В работният ден ставам в 4:15 сутринта и излизам с кучето да сере да пикае и да потичаме.. в 5:20 някъде съм в нас.. През това време ултра мега супер яката ми кафе машина ми е направила точната доза кафе и се е спряла самичка (казах ти че е убер яка, нова ми е впрочем.). Приготвям си една бърза закуска ям + кафе.. Душ + бръснач = слагам униформата, в 6 без 5 (точно) излизам за работа, в 8 без 15 съм вече на работа и работният ми ден започва, 12 часа майка дето нямаш време да се изпикаеш дори.. в 8 (вечерта) си тръгвам от работа и карам до вкъщи 9:45 съм си в нас.. Преобличам се и излизам с кучето.. пак да се изсере да се изпикае и да потичаме.. около 11 съм си в нас, къпя се и или излизам за едно бързо кафе/разходка с приятели или си пускам някакъв сериал и си лягам, че утре съм на работа нощна смяна и ще е хубаво да се наспя. Тоест ставам в 4:15 сутринта, а си лягам към ~12:00

В неработният малко зависи кога ставам щото имам 1 полу не работен и 2 почивни, но да кажем, че е в абсолютният ми ден почивка (денят преди дневна смяна), се отспивам хубавичко до към 7:30. Ставам и идва на ред обичайното сране и пикаене на кучо + тичане.. + закуска и кафе/за мен.. Да речем че вече е около 10.. Ако имам няк'ви ангажименти излизам да си ги оправя... + кафе/обяд някъде с приятели.. разходка.. или нещо работа в нас по двора а-у.. + че баща ми се занимава със земеделие в свободното си време, та доста често се налага да му помагам... около 3 отивам на тренировка, около 6 съм на компа до към 9, цъкам разни раоти.. обработвам клипове.. fun stuff.. ако има план излизам да пийна едно малко.. ако не, си цъкам културно до към 12 (с една малка разходка на кучо) и си лягам (Note, на следващият ден трябва да ставам в 4:15)..

Oh, and... pay attention to "гледайте ОТНОВО" дори след цял болен ден на чалга и въргаляне в леглото, компа ми не може да възприеме и да ми предложи да "чуя некоя чалгица" отново ;д
    В момента съм в няк'ва "trap" & "epic" phase, but still.. nothing even close to "животът ми е поп-фолк" ;р
    /no hard feelings.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Момче Х ме харесва и всеки път като се видим някъде не пропуска да ми го спомене/покаже. Споменавал е и, че би ме поканил на среща, но аз му казвах, че нямам време. Понякога ми пише, но никога твърде настоятелно и нападателно. Просто е мил и все пак заветната цел е да излезем.
    Днес изкоментирах някакъв негов статус и ест., пак ми писа. Има някаква упоритост, която е очарователна и като цяло пипа много леко.
    Не е особено мой тип външно, което не е най-голямата драма, понеже с правилните качества това се преживява. По-проблемно е, че е малък, почти мой набор. Като цяло е доста мил, има си някакви цели в живота и не изглежда поредния объркан младеж (макар че сиг е в известна степен) и май би правил разни романтики и би ми свалял звезди.
    Майка му е мн готина също така :д И just for the record от мускуляги-типът е, тенденцията си се затвърждава :Д
    Аз не съм сигурна, че съм готова за това, а и като цяло не знам този тип "романтизъм", колкото и да е трогателен, дали е моето нещо. От друга страна, знам си критериите за "нещо по-сериозно", но пък и шансът да срещна точно такъв е доста малък. От друга страна пък защо да си губя времето с някакви неща, които съм знаела/предполагала от самото начало, че няма да ги бъде.
    Та, чудя се дали да не изляза с него все пак, нали трябвало да се опитва. Ама пък ко ше правя с него, нз :с
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Ама пък ко ше правя с него, нз :с
    кво нормално би правила с някой, с който излизаш и защо не можеш да правиш същото с него

веднъж да свърши тая седмица, зимам си отпуска и заминаваме на вила с мойта
    САМО ЛЕВСКИ!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Аз не мисля че всеки "ще" срещне човека си или че за всеки влак си има пътници.
    Не искаш ли нещо или не си в правилния период ти просто се разминаваш със срещите си.
    А това може да продължава до безкрайност.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Аз не мисля че всеки "ще" срещне човека си или че за всеки влак си има пътници.
    Не искаш ли нещо или не си в правилния период ти просто се разминаваш със срещите си.
    А това може да продължава до безкрайност.
    True, true.. true
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    кво нормално би правила с някой, с който излизаш и защо не можеш да правиш същото с него
    еми аз не излизам :Д
    не знам как се поддържа лек разговор, който не включва постоянно споменаване на неща около университета и който да не ме отегчи или изнерви :Д
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    еми аз не излизам :Д
    не знам как се поддържа лек разговор, който не включва постоянно споменаване на неща около университета и който да не ме отегчи или изнерви :Д
    ще говорите за секс, не за университета хехехе

https://www.instagram.com/p/BUArAlajtxR/
    когато решиш да си вземеш котка, защото били малки
    Последно редактирано от papugai : 05-17-2017 на 18:38

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Аххаха какво доге ^

Цял ден се занимавам с проблем за когото съм потенциално виновна ( бекъп линията на 5 локации в Гана не работеше, и счупиха праймърито, и остана без връзка, след няколко часа вдигнах бекъпа, но мн големи закъснения и има шанс да ни шейпват, без да знам, дано не)

Нищо не мога да свърша цял ден
    И очевидно понеже не съм регистрирана в холандия, вече имам проблеми, и тр да отида да се регистрирам, ама за тези от общината чакаш за среща цял месец ..

И ям мн храна последните 3-4 дни

Тъкмо нещата се закрепят и започва деградацията, няма плато в този живот
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90 Виж мнението
    Ще срещнеш човека и ти...Подбирай си хората и излизай,да. Успех! И мерси... хах :п П.СНов работен ден е...айде от други ден почивка и ще има фитнес и айляк... :3 ^_^
    Ем не знам времето ще покаже, ама понякога си зависи от нас самите, а не от приказки за съдбата! Факта е и, че хората последните години май стават все по-студени и по-трудно общуват с непознати, не се замислят, че ако се запознаят вече няма да са непознати!

В процес на организиране на моминско парти съм. Иска ми се да има нещо щуро, а не ми идват никакви идеи. Някой, ако може да удари едно рамо ще съм много благодарна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си