- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Булката по принцип не желае стриптийзьор, така че отпада идеята :/
казах танци, за събличане съм много дебел, няма да искате да го направя
Като цялата идея някой мъж да й танцува, й се струва някак гнусно. Направо съм в затънена улица, защото ми трябва нещо еквивалентно лудо![]()
Каква реалност? Сигурно виртуална!
Пускай анкетата тогава!
Не искам да ти отговарям, за да не те унижавам публично! Пусни анкетата ако ти стиска и ще получиш същия отговор от другите! Като миналия път!
Да бе, и аз го забелязах това!
Хвани си някой дядо тогава!
Ти не знаеш какво искаш май, а?
Май за теб най-добре ще е някой богат дядо. Като овдовееш ще имаш достатъчно пари да построиш приют за котки!
Аз също не вярвам в такива митове! Веднъж да сме на едно мнение.
Зависи от булката
Имам една фр която е много кротка и й организираха нещо био с био грим, прекарване навън в природата, през деня, абсолютно нищо диво.
Пък мен ако питаш, на моето моминско (ако имам, защото не харесвам тези традиции точно)ще е бфф-а ми (мъж) че и младоженеца бих поканила, би се изкефил , и ще е тип ергенския запой, хващаме първия полет за Х и там 1 седмица простеене на предразполагаща локация (въпреки, че дори не пия почти, за "моминското" бих отпуснала юздите)
От жените ми приятелки сиг само боряна и братовчедка ми ще искат да дойдат
И само на бфф бих поверила да го организира, той ще знае как :Д
Не мога да помогна, успех, дано познаваш булката
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Организирайте някаква загадка тип на дан браун загадките, да кара из града и да се лута, докато не стигне до заведението/апартамента, в който сте
Дори у тях, скрийте някакви бележки, всяка сочеща към другата, за да ви намери
Там я чакайте с маски (ама наистина прикриващи, да не знае коя коя е) и на вратата й завържете очите
Сложете я в кола и я карайте някъде
И й развържете очите като стигнете чак (примерно на тепе в пловдив, или нещо друго яко и наблизо)
Може и някакъв ритуал тип масонски да й организирате
Може като от матрицата да й дадете да избира червеното хапче или синьото, ( червения шот или синия), преди да я завържете
Или - да я държите на стол докато не изпие 5 шота, ама това докато сте с маски, супер филмирано и сериозно да е
Пресъздайте сценарий от култов филм който тя харесва
Последно редактирано от NomNomNom : 05-17-2017 на 19:20
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Булката е сестра миединствено някакви неудобни предизвикателства ми идват наум. Иначе е зона забранена за мъже. Лошото е, че с нея сме крайно различни и начина, по който моето моминско би протекло изобщо не съвпада с нейните очаквания и просто е адски трудно.
Едитнах си мнението няколко пъти ^ като не иска мъже, има куп други начини за забавление, някои много неочаквани :Д
Ахахха папи, мина ми през акъла, да я пуснат на мъжа й така, ама нали не искат мъже
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Абе тея простаци за ко отмениха увеличението на минималната
Как не ги е срам синдикатите ( на работодателите)
Толкова ли са повече осигуровките на тези 40лв отгоре, нито ще заботаеят, нито ще обеднеят
Малко като нож в гърба.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
минималната заплата ги задължава да дадат определени пари, иначе дават доста под тях и никой не може да им каже нещо
кво очакваш от турския зализан педал домусчиев
Върховният административен съд (ВАС) отмени решението на Министерския съвет (МС), с което минималната работна заплата се повишава до 460 лв., съобщава Българска търговско-промишлена палата (БТПП)
Делото се образува по повод на жалба на четири представителни на национално равнище работодателски организации (Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България).
Последно редактирано от papugai : 05-17-2017 на 20:09
Административният съд я отмени, ама на практика остава.
Работодателите и синдикатите още не могат да се разберат по какъв механизъм да се увеличава.
Снощи Кирил Домусчиев и Пламен Димитров си спретнаха ебати скандала в студиото на Референдум. Такъв панаир рядко се вижда в национален ефир.
Ако не се разберат, правителството ще я вдигне административно, има това право.
Welcome to the Jungle...
Съда не я ли е отменил заради оплакване, че не са спазили срокове за някакви събрания ^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Заради едни драми с нивата на осигуровките, работодателите напуснаха Тристранката и им вързаха ръцете.
Welcome to the Jungle...
Какви драми, извинявам се за невежеството, ако имате нещо , дето не е "фейк нюус", пратете
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Всъщност да, заради сроковете е. С минималните осигурителни прагове беше една предишна драма. Обърках двата случая.
http://vevesti.bg/104674/rabotodatel...e-se-spazvali/
Welcome to the Jungle...
Абе някой да знае какъв е тоя сайт senomiker.com?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Гърците стачкуват; Тръмп плашат с импийчмънт :д
Ако чета новините всеки ден, информейшън овърлояд ще стане
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
гърците и тръмп с дреболии, северна корея изпитва ракети, на които ще слага ядрени бомби и сега залагаме южна корея или япония няма да доживеят до лятото