.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Любовта ВИНАГИ е споделена, ако не е то надали е любов. И като цяло илюзията за любов се появява при човека, когато усеща, че има нужда от допълваща го личност и вече не иска да бъде сам, така че имаш още доста време, за да се набуташ с това, затова се радвай на свободата докато я имаш. Иначе добре си направил, доста е нагла, щом те е помолила дори и за това, разкарай я най-добре.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

Мда явно сам си създавам илюзий,вярно е омръзна ми да съм си все сам това е поне 10 тина години,някои се радват на свободата си за мен не е свобода а самота.На моменти ми е много тегаво ,както и да е отново благодаря за съвета а не смятам да я разкарвам нека по копае малко и без това градината ми пустее хахах.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Free Soul Виж мнението
    И като цяло илюзията за любов се появява при човека, когато усеща, че има нужда от допълваща го личност и вече не иска да бъде сам, така че имаш още доста време, за да се набуташ с това, затова се радвай
    +++++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си