- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
ПониОС - абсолютно безсмислена,но билдната фром скрач - - http://www.ponyos.org/
аввввввввввввввв
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
стилно Лина, браво : )
на мен ми изкочиха снощи с разни снимки да ми припомнят не толкова далечната 2014
ех...
Пришълецът: Завет не е лош. Има интересни идеи и държи в напрежение, но сякаш нещо в сюжета липсва.
Welcome to the Jungle...
Нееее, това беше просто допълнителен ефект, аз исках подобен модел, бях го видяла в американски сайт и много ми хареса, съвсем случайно я видях на една витрина в Бургас, още дори не бяхме започнали да търсим, и си казах "това е!" Ииии повярвай ми, пробвах я и без, стои доста зле (доколкото това може да се каже за тази рокля).
Рънър, колана е доста над кръста ми и доста под началото на гърдите ми.
Лиланда е мнол готина ве, путкимайни
а тва иван с профилната с волейболистите ли е?
що е нисък и черен ахахаххах
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
да, по-точно полу-фен именно защото циците и почват от кръста и има широка *сапунерка иначе изглежда прилично и щях да съм и пълноценен фен ако не беше дискотечен дрогиран боклук
Ти не си, но твоята приятелка може и да е (или да е бисексуална, но с много по-силно влечение към жени, което си е жива лесбийка).
Като те чета, явно сте стигнали бая по-нататък от "изпречване на пътя".
И да, сексът поражда чувства и очаквания => разваля приятелства. ТваЙ.
Welcome to the Jungle...
aaaa
aaaaa
http://prikachi.com/images.php?images/507/9130507y.png
по темата:
https://en.wikipedia.org/wiki/LOLCODE
даже компилирах нещо работещо, дето има един иф и принтва стрингове :Д
Последно редактирано от NomNomNom : 05-25-2017 на 20:41
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ей, пак проблеми. Ама аз НЕ съм виновна. Предупредих ли? Предупредих. Скарах ли се? Скарах се. Който си има такиви работи, да си ги стопанисва сега, хич ми не е. Направо ми писнА от глупости вече, а таман си бях помислила, че съм се отървала. Отивам да го спя, щото ако остана още малко будна и може да се разглобя.
квак
Трънчо, нещата са много прости. Ще си купя няколко къщи, коли, скъпи дрехи, телефони и други такива неща.
С тия неща, няма да има нужда даже да си давам много зор да търся жени. На кои места ли? На работното място, или нощно заведение. Те сами ще дойдат да ми се натискат. Те разбира се няма да ми се натискат заради парите, а защото съм много готин и забавен! Разбира се, едва ли някоя ще дойде направо да ми каже "ай са и*ем?", но погледите, мазненето, лигавенето, присламчването много добре знам какво означават, защото съм виждал как се случва отстрани. Оттам е достатъчно да предложа почерпка или разходка и работата е опечена, без да правя почти нищо
!
Но нямам средствата за това!
Още един празен ден след тази празна седмица..
Винаги ще се нанери някой, който да ти развали деня с глупостите си ;/
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Тук не говорим за бесни тийнейджъри, където харчат пачката на мама и тати. Не случайно казах „замогнали“, а не „лапета с богати родители“ - има разлика от небето до земята между двете.
Всъщност, мрънкачите сте основно все мъжки хора, където повече от 20 лева на камара сте виждали само на снимка, щото нямате време да бачкате - наместо това се оплаквате по форони, че жените това, държавата онова, политиците трето, мама и тати десето. За тва си прав - никой, който се занимава от сутрин до вечер с нещо в своя полза няма времето да се самосъжалява и да си оплаква лошата участ.
Не знам що ме вкарваш в някви филми за антракса и новия ма нямам намерения да се обяснявам - изборите ми са си достатъчно подплътени с мотиви.
@Path, осъзнаваш ли, че ми говориш за КЛОШАР?! Тва са некви страшни крайности, където даже няма кво да им се коментира.
квак
Заслужават любов, но по-голямата част са се пропили, проиграли са си домовете или друго, зависещо от тях - това говори доста по-лошо за една личност като личност, отколкото това, че не си падам някак си по бездомници. Изключвам тук изоставените болни и/или възрастни хора, както си личи.
Как очакваш някоя жена да се влюби в сините очи на клошар, който не е ползвал баня цифра време и чиито зъби са приели цвят на плесен? А ако същия шмърка Кале и гони хора по улицата с пръчка?
Ти би ли се влюбил в клошарка?
квак
^Ти си някакъв социален феномен.
Welcome to the Jungle...
Все едно е разпети петък, толкова ми е потиснато. Егати времето. Поне свършва тая работна седмица.
Нещо много на зле ми тръгна от понеделник още
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хич не ми се работи и на мен днес.
Но планирам да закарам майка ми на лекар, и ако ме пусне - до био магазина, или до билата, само дано няма куки, че книжка нямам :Д
Мн ме е страх да сгазя пешеходец
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
"Мн ме е страх да скоча с бънджи"
Извинявай, че ти се заяждам, просто ми писна българи да не могат да се изразяват на родния си език. Още по-забавно ми е като видя някой да пише, ето, така, сякаш, запетая, можеш, да, слагаш, след, всяка, дума. Вярно е, че българският е труден, но чак толкова не е.