- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Това е техническа грешка. И аз не разбирам какъв е проблемът : |
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
чувствам се изключително, след като разбрах, че всъщност психическото ми здраве е причината на развалените ми връзки с приятели и нея
чувствам се 6. ама буквално.
[azsumdeamurshata]
Опп, отпаднаха сякви такси за разговори и моб. интернет в ЕС. Честито.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Поне за Теленор : D
http://www.telenor.bg/content/%D1%80...#eu-regulation
Критикувайте ме, абс нп
Това, дето е трябвало, съм си го научила добре :д
Едит:
Закарах майка ми на лекар, разминахме куки, реших да не си насилвам късмета повече :Д
Последно редактирано от NomNomNom : 05-26-2017 на 14:10
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Мила Тори - въпросът който поставяш не променя нищо! За жените няма никакво значение, дали парите са на гаджето им или на майката и таткото на гаджето - за тях тези неща са едно и също(колкото и да твърдиш обратното)!
Благодаря, че поне ни призна за хора!
Мрънкнето не е запазена марка само за мъжете. Дори във форума и тая тема има достатъчно мрънкащи жени (дори ти)! Прегледай последните 10 страници и преброй колко пъти си се оплаквала само в ТАЗИ тема. За Ива и другите да не говорим, че вече ще стане голямо заяждане!
Преброй и колко "готини" и "вървежни" мъже се оплакват, пак в ТАЗИ тема (Дейтунара, Корба, Рънъра и др.). Мрънкащи, сами като кучета, но да признаят, че не им върви с жените - Ооо не, никога! Защото тези "големи мъже" нямат топки и не им стиска да го признаят дори в анонимен форум
!
Аз бачкам по цял ден, много други "мъжки хора" - също! А ти сигурно се скъсваш от работа, а?
Само че, да бачкаш съвсем не значи да имаш достатъчно пари, за да те харесват жените, особено у нас!
Напълно излишно е - аз вече го обясних в общи линии как е и на всички останали им е ясно. Ти след като нямаш какво друго да кажеш, значи си е баш така
!
Примерът на оробороса е твърде краен и неподходящ! Той е човек на крайностите.
Мечтае си тя, но не иска да си губи времето с някой който няма пари!
Начи ти знаеш повече за живота на Тори от Тори?
Хм.Интересно.
Горко й на женското дето те вземе...някога в далечното,невъзможно бъдеще.
Он:
Трябваше да си отида на лостове,ма тва време се мени кат женско настроение.
Избрах си кои книги да си взема от пазара в НДК,остава и да се огранича до тях само.
Последно редактирано от deitona22 : 05-26-2017 на 17:02
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Иначе, Лина, встрани от неуместната забележка към Номито <3, поздравления за визията и най-вече за това, че не си направи така актуалната прическа тип "тумор на окципиталния лоб". Единствената ми лека забележка е върху гърдите. Друг тип деколте би показал в най-добра светлина... потенциала ти хд. Поне според мен.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-26-2017 на 17:11
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Ах, книги за четене през свободното време. Отдавна не съм си купувала. Отдавна не съм и чела.
Добре, че тези, които трябва да чета, са интересни.
Иначе настроението ми е писна ми.
И така от известно време насам.
Ще видим след юлската почивка как ще съм.
Но по-скоро ще се наложи смяна.
А и то си е време вече.
е това вече не е нормално, ся ходих да бягам и после изядох няколко килограма пържени картофи
в сряда хоих и после ядох кило и двеста сладолед
понеделник същата работа
:х
ся това което взе да ме тревожи е че имам една шибана милка в шкафа
дано към 12 не пиша кво съм ял
дано
Когато четеш анализ на университетски професор за срещата на върха на НАТО, а отвън се чува Сашо Роман - Мой ангеле.
#BGreality
Welcome to the Jungle...
Обичам да разсъждавам и съответно се занимавам с неща, които ми дават храна за размисъл.
Welcome to the Jungle...
Браво. Важни неща са. : )
откакто гледам на живота с насмешка ми е много яко, гледам как хроата се ядосват за ГЛУПОСТИ и колко са глупави всъщност. според мен сме създадени за нещо мноооого по-голямо, отколкото да се праскаме като животни и да се забавляваме по чалга клубове. отивам на Аркадия