.
Затворена тема
Страница 270 от 300 ПървиПърви ... 170220260266267268269270271272273274280 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 726 до 6 750 от общо 7495
    Мега фен Аватара на pandabear
    не мога да повярвам, че го няма
    не е честно
    не знам какво правя, от сутринта не съм на себе си

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Мелания е сбръчкана, съсухрена мумия, на колкото и интервенции да се подлага. Извратеняк! И защо обиждаш Лина така? ;д
    Гроздето е кисело,а?
    Ако ти се огъзи и ти седне на оназ работа ще ти спадне и ще я изгониш ли?

Или ти предпочиташ Иванка Тръмп. Тя е само на 35.

Ма то пък ти по ученички си падаше...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Включително и как е брат ти.
    Как е? Кога те оножда за последно?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Май ме бъркаш с някоя по-близка приятелка.

Забравих, ти нямаш.
    Важното е че ти имаш. Някой/я от многото ти личности сигурно...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    не мога да повярвам, че го няма
    не е честно
    не знам какво правя, от сутринта не съм на себе си
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на corbV2
    https://www.facebook.com/pelonamarga...4020357985267/

После жените били материалистки ;д.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на Rakshy
    Мерси, мерси

Дърт Ракши на 20

бахти
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Махнаха ли забраната за затъмняване на предните прозорци?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Мерси, мерси
    Дърт Ракши на 20
    бахти
    Ба,все съм мислел че си по-голям от мене.
    антракса напусна сцената и дейтона иска да кове жабата
    god damn man
    Звучиш кат Убавия.
    Говори без да знае нищо и никога не е прав.

Он:
    Взех си "само" 5 книги от пазара в НДК.
    И най-хубавото е че изправарих лудницата и почти нямаше хора,та можех спокойно да си разгледам и намеря това което искам.
    Остава въпросът дали да отида на лостовев тва шитаво време.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от MultiVitamin Виж мнението
    Махнаха ли забраната за затъмняване на предните прозорци?
    Освен ако не си от ДАНС, СОБТ или ГДБОП... не са.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на tori
    антракса напусна сцената и дейтона иска да кове жабата

god damn man
    Чак ся те виждам, че си писал. Не е важно кой иска да кове жабата. Важното е кой иска жабата да закове.
    квак

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ще вляза малко в тона на Лина, но снощи на рд-то се надъхах нещо. (намерих си съмишленици сред 15-те души гости и все пак в голямата част от времето говорихме за уни, беше страхотно).

Та, нека не затриваме толкова бързо остатъците от падежната ни система и да използваме наличното за по-добро разбиране.
    Ето, например в горния пост толкова по-лесно би се разбрало "Важното е кого иска жабата да закове."
    Иначе се получават двусмислици.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Браво, гордост сте
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Браво, гордост сте
    страшна гордост, направо мечтата на родител
    ти пишеш как ще газиш пешеходци, а на тях им прави впечатление само граматиката

Така снощи се случи so much...
    Както обикновено станах в 4:30 и отидох на работа.. Прибирайки се от работа най-добрият ми приятел ми звънна и ми каза, че ще ходим на кино #БЕНЗИН, което означаваше, че трябваше да мина 150 км да се преоблека и да се изкъпя за 1 час и 45 минути (много малка част е магистрала, повечето е завои по планините) което е постижимо (постигнах го) ама на 2 пъти леко изпуснах от задната дюза пътувайки като ненормален. Ениуей..
    Смотанякът му със смотаняк.. какво направил.. то цялата ми компания де... Аз му споделих миналата седмица за нея, а пък тя споделила на неговата приятелка (моя братовчедка) и се "ОКАЗВА" (разбираш ли), че взетите билети са 8 места на 4ти ред и 2 места на 9ти ред и баш тези 2 билета се "ПАДНАХА" (разбираш ли) в нас двамата.
    Седнахме, гледахме филма и там на една от сцените... тя се разплака и се гушна в мен стискайки ме супер силно, което беше cute as fuck. Нещо пуканки води т'ва онова шегички ебавки.. обаче филмът накрая става много тегъв и леко заспах
    (това се случва в 11:30 вечерта, станал съм в 4:30, пътувал съм 300 км и съм бачкал 12 часа.), при което тя си "помислила",
    че е заради нея (ухуу тинейджърски раоти мъч, добре че не сме тинейджъри вече) И ме сръга в ребрата мега силно, след което до края на филма просто мълча и стоя супер дистанцирано от мен.. (Пишем си вече от почти 2 месеца... от 2 седмици излизаме.. уж просто ето така, но се оказва... че и двамата сме мега много хлътнали, тя даже ревнувала от другите ;д)
    Викам си.. явно днес няма да е денят, свършва филмът.. излизаме отново и се събираме компанията и какво ще правим... да сме ходили да пием бира в парка (над града) на скалите... (вече е стабилно 1 през нощта..) Ем хубаво отиваме там.. тя пак почна да се държи нормално... май разбра смисълът на... АКТИВЕН СЪМ ОТ 21 ЧАСА, РАБОТИЛ СЪМ, ТРЕНИРАЛ СЪМ, ПЪТУВАЛ СЪМ. даже почти изтърпях блудкавият бензин с грозната физономия на Асен Блатечки... Та качваме се горе, като тя ме навива (което също беше cute as fuck) да пийна някоя и друга бира, а пък тя няма да пие нищо после да ми прибере колата (което е вери импортант от мен изискване към жените.. треа да пият като каруцари да бъркат бетон и да могат да карат като тираджии, но да са няк'ви мега енигматични и грациозни.. та тя е такава) Аз хубаво.. слушаме няк'ви чилчета... пием си бирички и както си лежа в скута й съм заспал (обвиъсли) при което... Всичко "внезапно" "трябвало" да "отидат" до "еди си къде си" в 3 през нощта.. и си тръгват всички, оставайки само my best bud and his girl (братовчедка ми) ма те тръгнали някъде на разходка (т'ва тя ми го разказва)
    - И си седя аз, пия си сокче.. слушам чилстеп. Ти ми спиш в скута с мега супер тежкото дишане ( МИ КАК НЯМА БЕ, свили сме се на задната седалка ) а около нас няма никой... Даже и Н. и М. ги няма... нещо се стреснала и ме събуди.. гушна се в мен и седяхме така legit 50тина минути (като едва се сдържах да не припадна)... След което нещо се заговорихме за любов, бивши that kind of convo..
    Ии аз нали й обяснявам за моята бивша след като чух нейната история, при което тя слуша с някакъв мега интерес.. и с едни големи кафяви очи изпълнени с вълнение се е втренчила и някакъв weird ass enigmatic laugh леко се подхилква...
    Разказвам аз, тя слуша.. аз се правя на някакъв мега вървежен въобще не обиждам, даже такова говоря готино за бившата си.. (макар да не е точно така) при което тя избухва в някакъв истеричен смях и почва да я храни мега интелигентно и тактично.. такова, при което и аз се разсмивам.. AND THE FOLLOWING WAS SO ;с, that this post was all about it, та както си се смеем (тя почва да ме гали по тила) и някак преминаваме от смях в няк'во втренчване... изгрява слънцето и се ЦЕЛУВАМЕ. БАМ!.. Мега хлътнал съм май нз.. :/
    Звъним на Н. и М. да се прибираме, те "ние сме си вкъщи". (МАЙКА ВИ ДЕБА, поне кажете.)
    Водим някакъв разговор с нея около 2 часа, натискайки се.. и вече не издържам спи ми се на куче.. откара ме до нас (паркира без да ми одраска джантите) даже си караше мега добре, щом чух няколко пъти да изпсува.. Качихме се в нас и legit просто се наспахме на куче. Майка ми, дошла да ми остави панталона и ризата (от химическо, че ме оляха с едни мастила.)
    И видяла как спим с дрехите.. Та ме ебава цял ден.. че съм щял да се женя.. и ме разпитва като всяка майка.. звъняла ми е над 20 пъти да ме разпитва... уж "Абе маме, да ти кажа там на баща ти ако можеш да отнесеш това, А Д. какво прави впрочем?"
    I don't even know why im writing this... Може би за пръв път от бая време на сам изпитвам разни чувства и се чувствам влюбен... И най-вероятно след време всичко ще е шит, ама за ся е готино деба... ;с
    Тя ся е на работа, а аз като някакъв загорял пубер се депрескам, че дори и да отида да я видя, тя ще бачка и няма да може да ми обърне много внимание...
    Ебати тинейджърксото се чувствам.. не се беше случвало от повече от 2 години насам.. its so fun.

Tori e лайно впрочем...
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    страшна гордост, направо мечтата на родител
    ти пишеш как ще газиш пешеходци, а на тях им прави впечатление само граматиката
    то от както има огледай се на пешеходната :Д

бтв, понеже съм си у нас по цял ден в повечето време, реших да пробвам да си мия зъбите някакво време след храненията ( не след всяко, но когато се сетя ) ( тнх на Ива и Рънъра, бяха писали в една тема )
    да видим какъв резултат ще има
    и все пак, не мисля, че ще изкарам дълго, само сутрин и вечер имам ритуални навици
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Честно казано още ме държи. Не искам да му го показвам. Знам, че казах, че всичко е наред, и наистина е така, просто още ме държи. Иска ми се да не го беше правил. И малко ми е кофти, че си мисля глупости. И отчасти обвинявам М. за това, ако не ми ги беше наговорил ония простотии, сега нямаше да има "ама дали е така, ама дали е иначе". Знам, че никога никой не ме е обичал толкова и че няма да има човек, който да ме обича толкова може би, и въпреки това си набивам филми. И като се заговорихме снощи за лятото, и като се сетих през какви неща сме минали заедно...та сега ли нещо ще ни спре? Вярно е, че година и 3 месеца не е кой знае колко много, но като се замислиш, не е и малко. И изобщо не усетих кога мина това време, имам чувството, че беше вчера, когато и двамата се правихме, че не знаем какво се случва. ;д Това са хубави спомени, даже сега като се сещам, нещата от снощи са ми някак мимолетни. Но пък се държах добре, доволна съм от реакцията си. Това отново се дължи на него де, ако не беше той, може би щях да си тъпча на едно място в "изкореняването му". Истината е, че и двамата много израснахме в тази връзка, и вярвам, че има още накъде.

Анархи, добре се учиш от батко си да пишеш фермани.

Относно "много грамотните" навъдили се напоследък, така тия дни във фейса тънко бъзнах една съученичка. Ама нищо не каза де. Одумват с една, че вече било чудо да прочетеш детската градина вместо децката и така иронизирайки много грамотната написала на другата, че била голям героИ.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    п.с. някойтам иска да треска Лиланда, както дейтона иска да треска тори

god damn man
    Дейтунара иска да треска Дивергюн, макар че сигурно и на Тури не би отказал да го тури !
    Не се е сетил още, че нито една няма да му върже !
    #когато-тъп-се-надява
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Гроздето е кисело,а?
    Кисело му е на Корбалан и още как - като не прави секс се е вкиснал по-лошо от някоя жена ! Че и агресивен го раздава и псува всички наред !
    Мерси, мерси

Дърт Ракши на 20

бахти
    Айде ЧРД и от мен !
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Звучиш кат Убавия.
    Говори без да знае нищо и никога не е прав.

Май много станахме заблудените, а ?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Дейтунара иска да треска Дивергюн, макар че сигурно и на Тури не би отказал да го тури !
    Не се е сетил още, че нито една няма да му върже !
    #когато-тъп-се-надява
    Ох,милото.
    Колко е заблудено.
    Май му е време за нова простотутка.
    Ама то коя ли ще се навие..дори да й платиш.
    Последно редактирано от deitona22 : 05-27-2017 на 19:04
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^кои книги си взе?
    *благородно завижд*
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ^кои книги си взе?
    *благородно завижд*
    Написах ти.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

хора, оферта е да си заблуден
    колкото по-малко заблуден -> толкова повече булшит виждаш и ти става тегаво :<

Голям фен Аватара на lunacy
    хайде пак на хорото

отказвам цигарите за вече сигурно двадесети път тая година

хубаво е че поне имам​ желание, като бях по-малка не съм се замисляла особено върху това;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си