- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а Да изляза ли с него ?
Здравейте ! От няколко дни един мъж ми пише и иска да излезем а аз се дърпам ... не е мой тип и нз ... чудя се ... от една страна не съм канена дълго време от друга не го харесвам и ми се струва че е или луд или доста сериозно е хлътнал без да съм му давала повод ... жал ме е за него когато дойде в магазина където работя и иска да мине при мен на касата а аз като го видя отивам и редя стока и оставям колежката да го обслужи , но в крайна сметка работата ми е да помагам на касиерката а не да висим и двете на касите ...
Като излезеш с него не значи, че моментално ще станете гаджета. Дай му шанс.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
моме я излизай с това момче на 25 години си и е хлътнал по теб а де излизай хайде
Приятно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хм, хем си пишете, хем идва в магазина, в който работиш. Къде се запознахте? В нета? В магазина? Другаде? Странно ми е. Като не го харесваш, защо си прехвърлила контакта на различни места?
Последно редактирано от corbV2 : 05-27-2017 на 12:00
You're tryin' to be different, that makes you no different
Кажи му че си падаш по грозни и дебели мъже и че е той е прекалено красив за теб.
Щом не ти е приятен защо си го приела и си пишеш с него? Някой жени нарочно давате положителни сигнали на някой мъж и като се опита да направи първата крачка го режете за си галите егото.
Няма да станете гаджета, ама няма да те остави на мира
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
интересни сте жените
като ви се обаждат защо се обаждали
като не се обажда защо не се обаждал
Винаги има един, дето чакаш да ти се обади
и се опитваш да се залисаш с останалите, но ултимейтли
или го търсиш него у всеки ( "по-добър от него"), или намираш някого, за да разбереш, че не е той и да избягаш с 200
така, че е безсмислен целия цирк
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...