- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой има по-голям шанс да намери партньор за секс мъжете или жените!
Мъжете
Жените
То да беше лъжа да не го пиша, ама то си е самата истина! Замисли се една жена като иде на дискотека добре изглеждаща и нагласена, колко кандидати биха и се лепнали за една нощ, и един мъж ако отиде дори и добре нагласен и всичко, как и за 5 нощи може нито една да не му се лепне!!!!![]()
Не знам ама на мен ми писна край отказвам се от жените! Който има нерви нека се занимава това не е за мене! Ще си живея живота как си знам, ако ще накрая и в безчувствен робот да се превърна все ми е едно писна ми!![]()
Говориш така, сякаш някой ти е длъжен. Никой не е ясновидец да знае, че изпитваш симпатии към него. Няма етикет за това дали мъжа или жената трябва да направи първата крачка - прави я по-смелия и по-уверения в чувствата си. Това, което чета от теб са само мрънканици. Еми, познай. Сигурно 80-90% от двойките, които познавам, жените са пристъпили първи. Аман от хора, които търсят вината навсякъде другаде, но не и у себе си. И сега ще ми кажеш, че си грозен и беден и затова никоя не те ще. Еми вини себе си и родителите то затова. Промени се, развий се. Не предлагаш нищо, а очакваш всичко. Късмет с това мислене.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
моя грешка, забравих за отношенията ви с пандата
няма начин да станете баджанаци в женски род
Ти няма как да ми обясниш, защото разлика няма!
Ти също, при това постоянно!
Най-интересното е, защо ти си сама?!
Тука си много права, ако знаеш и на мен как ми е писнало от такива!
Намеква за... айде да не казвам!
Ти откъде знаеш, че съм сама, бе плазмодий? Не се опитвай да ме приобщаваш в болното си пространство, защото нищетата си е лично твоя. В реалния живот, ако ме познаваше щеше да си смачкан. Не, не си ми равен.
Нямах предвид физически, макар да звучи примамливо. Нелепо е да се опитва да ме числи към себе си, защото... ами, не е ниска летва, а направо вдлъбната.
ивъх
чак и аз се изплаших
жени които не ходят до тоалетна са си плашешти
аз пък, как можах да вкарам в едно изречение жена и тоалетна
хаха много ясно че жените, при тях всичко е много по-лесно.
Просто се обличаш секси и излизаш на показно място/купон/клуб в очакване на някой да те заговори. Или си постваш циците в WhatsApp или друга социална мрежа. Оттам е лесно.
ето този го обяснява много добре:
https://www.youtube.com/watch?v=X_CULy_-5FI