- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не съм съгласна. Как пък аз не съм така? Да, наистина не е само до миенето на зъбите, въпреки, че това е най-важното в процентно съотношение. Трябва да се пие много вода също така, защото стимулира слюноотдянето, а слюнката е естествен антисептик на устата. Трябва да положиш и малко усилие да се храниш правилно и да приемаш достатъчно количество плодове и зеленчуци. Трябва да ползваш конец и вода за уста. Не е чак толкова трудно.
*лошият дъх също така говори за проблеми с гастроинтестиналния тракт и един разумен човек би обърнал внимание на това. А не да ме обгазяват!
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
След 50 минути трябва да излизам за работа.. а как ме мързи ся.. ризи, вратовръзки.. пистолети, белезници... раоти... да си лъсна шибаните обувки.. ;хх
;сс
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Дам, права си... особено ако ти се избели езика, значи нещо не е наред вътрешно. Но ако е вътрешен проблем - лошо! Иначе аз по 3 минути си четкам зъбите по 2-3 пъти на ден, ама ддз според мен е мн важно и кво ядеш щото, например като ям сладко и ми става един мн гаден вкус в устата ако не пия вода след известно време, нз дали съм само аз така
Мразя да поставям разума в услуга на чувствата. Ако не бях такова нажежено емоционално кълбо, щях да знам какво да правя. Две думи слушам на рипийт цял ден в главата си. Измислям, премислям, променям, изменям и какво ли не в рамките на минута. Overthink от съвсем различна категория. Ппц мразя досадните хора, които (си) задават тъпи въпроси, чийто отговор изглежда очевиден. Е, сега съм разкъсвана между хейтващия ми мозък и обърканата ми душа.
Папи, леко си в грешка, снимка на уй е равностойна на снимка на путка. Циците са слаб залог ;д.
You're tryin' to be different, that makes you no different
You're tryin' to be different, that makes you no different
GG, Grisho <3
само някой да не каже че съм женомразец ся
https://www.youtube.com/watch?v=8yqJni5nl9w
между другото става зьа един път
Плуралното гласуване е най-несправедливата форма на гласуване.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ааа не. Ако е тази дето видях на първите снимки ще се въздържа.Не е мой тип.... Но пък от друга страна на други постнати профилни снимки има и бая по-готина девойка. И не знам коя точно е. Имаме доста общи приятели и видимо има доста готини приятелки. Сега ми е пратила покана от другия и профил и там омаме уж още общи приятели. Направо си ме попита имам ли гадже и като отговорих, че не ме попита искам ли да пиеме кафе. Хем съм малко изолиран сега, хем пък не обичам да наранявам хората...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
аз съм лесен, въобще не ме ебе, ама не знам как ще накараш някойтук да повярва