- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
И че всъщност на мястото на годините си е писала набора.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
3:17!!!
You're tryin' to be different, that makes you no different
Хайде спамете, че заспах бе...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
криениците на самоличностите тук ме подсетиха -
едно време съучениците ми ми намериха профила ( като бях на 15 ), и направиха фейсбук страница с всичките ми мнения в раздел секс ( имах си гадже) , и започнаха да канят училището да я лайкват, вс приключи като се оплаках в дирекцията все пак
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Уау, човече... между нас всичко е приключило явно - за бъдещето няма да говоря, защото всичко може да стане, но съм ТОТАЛНО разочарован от тоя човек :O :O Ако трябва да бъда честен - за пръв път през живота ми някой ме разочарова така, чак съм в някво постоянно WTF?!?! Не мога да си го обясня, но явно добре че тоя човек е вече в моето минало... направо ми се повръща! Потвърждава ми се тезата, че момичетата са адски разлигавени и не знаят какво искат. Много тъжно.
Как те е разочаровала?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
^ ахахаха ракши, все пак тр симулираме соц лайф
Аз се кефя
Закарах колата на автомивка сама и я прибрах ( 3 пресечки от нас)
Челинджа е 1 нерегулирано , и едно еднопосочно, където обръщам посоката по моста (това в квартала)
На отиване - отбих колата на аварийки и им дадох ключовете
На прибиране - изкарах я на заден и даже у нас пробвах да паркирам на заден на тротоара, обаче извиках майка ми да довърши, да не забърша оградата.
Наблюдения, от първото каране сама:
- като изкарвах колата от мивката, беше на скорост но без ръчна, и като натиснах съединителя тръгна назад и навлязох в платното - вдигнах ръчната бързо
- направих "маневрата" и тръгнах - 10м.по-късно се сетих, че съм без колан - отбих с аварийки, сложих го, тръгнах пак
- в един момент колата започна да издава звук, видях удивителната на таблото - смъкнах ръчната :Д
Но почувствах какво е да си сам зад волана и е съвсем различно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Папи, шубе ме е да не сгазя пешеходци :Д
Живея с този страх ежедневно :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
тва е ясно, ама ти няма да гледаш колана, все едно да спреш, за да се почешеш по носа
ако вече не си го правила
хехехе